16.des.2011

Jeg er så stolt over jentene mine! Og av meg selv. De kan så mye, de forstår så mye! Og jeg vil lære de verdier som gjør de til fantastiske mennesker! Når Vilja forteller farmora si at "noen menn går med kjole, og det er greit", så kjenner jeg at jeg har gjort noe riktig. Noen menn går i kjole, noen barn har to mammaer, noen er brune, noen er gule, noen bor på gata.. Men alle er like mye verdt - og det skal mine barn vite. 

 

 

 

Vakre, småjentene - som overøser de de er glade i med komplimenter og gode ord. "Æ si så mange fine ord æ, mamma. De si dæm i barnehagen!" Jeg vet ikke hvor mange ganger i løpet av en dag at Vilja nevner at jeg er den fineste hun vet, og at hun elsker meg. 

 

Klapp på skuldra til meg - og ungene. :) ♥


04.des.2011

Ohoi, for en flink blogger jeg er! Ikke et eneste innlegg i november?! Jeg får skylde på at dagene har gått i ett. Oktober ble avsluttet med en haug herlige jenter på Rihannakonsert i Oslo, før turen gikk videre til London. Der var det to dager med kos; ny tatovering, "We will rock you"-musikalen og litt shopping. Og nå er eksamenshelvetet i gang!

 Hva lyser vel opp disse mørke vinterdagene mer enn disse smilene.. ♥

 

Jeg hadde første eksamen nå sist torsdag, i Intercultural business behaviour. Jeg håper det gikk greit, men det blir spennende å få sensur på nyåret. Krysser fingrene for en C, i hvert fall! Nå på fredag er det Mikroøkonomieksamen, etterfulgt av Finans- og økonomistyring og Massepåvirkning. Og jeg, for tredje semester på rad, har blit syk. Jeg er seriøst allergisk mot eksamener. Kroppen min tåler det ikke!! Mitt mål for våren er å bli superstudent, slik at jeg slipper skippertak og stress.

 

Ellers er alt bra her i huset. Ungene er litt forkjølte, men det hører da med. :) Nå koser vi oss med fyr i ovnen og Lillefot og vennene hans på DVD. "Je Lillefot Æ" (se Lillefot, jeg) sier Saga hver morgen, hun elsker den filmen. ♥ Iløpet av formiddagen må vi ha oss ut for å leke, det snør som bare det! 

 

Ha en fin søndag, da! :)