31.des.2009

Puh, dette året har virkelig gått fort! Men det har vært et fantastisk år, og jeg gleder meg til neste! Måtte det bli enda bedre!

Vi har akkurat hatt besøk av pappaen min, og har fyrt opp noen raketter og viftet med stjerneskudd. Snart skal Vilja i seng, og jeg og min kjære skal kose oss med indrefilét! Gjett om jeg gleder meg! Håper bare Vilja sover seg gjennom smellene, ellers kan det fort bli en laang natt.

Godt nyttår alle sammen, vi blogges neste år! ♥
30.des.2009

Jeg fant ut at jeg fortjente en ekstra fin julegave, så jeg kjøpte meg ny mobil i går! Den jeg hadde fra før av funket utmerket, men som jeg sa; jeg fortjente det. ;p En lekker HTC Tattoo er min nå, and I love it! ♥ ..kanskje det er noen som har tips til applikasjoner jeg laste ned? Kameraet er skikkelig dårlig da, så det er jeg litt lei meg for - men da må jeg bare huske å være flinkere til å dra fram det ordentlige kameraet mitt istedet.

I formiddag har vi vært og byttet et par julegaver i rett størrelse, og i ettermiddag har vi ruslet en tur på butikken. Ikke en særlig spennende dag, med andre ord, hehe. Vi har ingen planer i morgen heller, bortsett fra å vifte litt med stjerneskudd i mørket, og å lage deilig middag til kvelds. Krysser fingrene for at Vilja sover seg gjennom rakettene, ellers blir jeg gæren. Alt som bråker og er en fare for å vekke ungene blir virkelig lagt for har når man blir mamma! ;p

Søteste Vilja har blitt så flink til å sette sammen to-og-to ord nå! Hun gjør det hele tiden, og med alle ord. Hun var såå søt da hun skulle legge seg, og hadde fått hostesaft; "Natta godt! Natta mais!" (Hostesaft = godt, og maisen sto rett ved.)Nå skal jeg spise meg tjukk og feit på potetgull og dip, og se om jeg finner noe å se på på TV'en. Hadeeet!

28.des.2009

Jeg sikler på sydentur! Hvor deilig hadde det ikke vært å ta med seg bikinien og barna til Gran Canaria 15. januar?! Yes, please! 8500 kr for oss er jo jaggu ikke tosken!

(Bilde av hotellet, lånt fra ving.no)

Jeg frykter hysterisk unge på flyet, og ødelagte leggerutiner - men hey! Det oppveies av late dager på stranden med sandslott og plasking i vannet, ikke sant? Vi skal drøfte saken et par dager, håper vi kan unne oss en tur. ♥

28.des.2009

Huhei! Vi lever! ;) ..vi kom hjem fra Sverige på lørdag, men jeg har ikke fått til å oppdatere her før nå! 

Vi har hatt en fin julefeiring, med masse deilig mat. Gud, som jeg angrer på at jeg ikke spiste enda mer. Småsnuppene har blitt veldig forkjølte da, så her går det i saltvannsdråper og hostesaft. Håper de blir friske snart! 

Vi har selvfølgelig fått masse fine gaver! Vilja fikk bl.a. masse tegne- og malesaker, play doh (hun sitter fordypt i kjevling as we speak) og masse fine klær. Min favoritt var gaven hun fikk fra barnehagedamene; et kjempefint album med bilder fra høsten hennes i barnehagen! ♥ Saga fikk seg også masse fine klær, og en del leker. Supert! Jeg fikk kosedress og morgenkåpe som jeg hadde ønsket meg, og en del penger. Kjekt å ha! Ooog, den beste gaven av alle; tre bilder av Lena! Hun jobber jo som fotograflærling og har tatt en del bilder av meg og Vilja, så jeg fikk to gravidbilder og et av Vilja. I LOVE YOU, LENA!! ♥


På lørdag var jeg og Lina, Roys søster, ute på byen! Hei hurra, så gøy det var! Jeg har ikke vært ute siden 2. juledag i fjor, så det var moro, altså! Gleder meg til neste gang! Mummy goes wild! ;p

(Jeg klikker om ingen kan fortelle meg hvordan jeg ordner slik at det ikke går an å klikke på paden til musa her!!! Den hopper jo rundt av seg selv! ARGH!)

Jeg og jentene er alene hjemme, Roy dro nettopp for å møte foreldrene på halvveien fra hytta - mormora skal hjem. I tillegg skal han svenskshoppe litt, det rakk vi ikke da vi var der. Köttbullar, masse kjøtt, hushållsost og fanta (hvorfor er fantaen bedre i utlandet?)! Yummi! 

Nei, nå har jeg jabbet nok her. Jeg må lage litt mer iskrem i play doh-iskremsjappa til Vilja. Heinu!

20.des.2009

Nå er det snart juleferie! I morgen reiser vi til Sverige for å feire jul. Roys familie (foreldrene, søstra og mormora) kommer etter på lille julaften. :) Det blir nok koselig! Har med oss et lass med gaver, og et lass med alt annet stæsj man trenger når man har med seg barn. Utrolig hvor mye som faktisk må være med. Bleier (det er svindyrt i Sverige), klær + alt for mange klesskift, sånn i tilfelle, diger søskenvogn, dyner, voksiposer.. you name it - vi har det i bagasjerommet! 


Vilja i svingom med nissen. ♥

..dataen blir med til Sverige, men jeg vet ikke hvor mye blogging det blir da. Så, om dere ikke hører mer fra meg før jul;

HA EN KJEMPEFIN JULEFEIRING. ♥

(Petter og Miriam - tankene mine er med dere..)

19.des.2009

Nå har jeg knota i hele kveld for å få lastet opp denne filmen til dere;
video:p1030812

Hihi, er de ikke søte? Vilja er så glad i lillesøstra si.. ♥ "Sånn! ..nei!" Never mind han slasken på gulvet, det er bare min kjære Royskipoisk.

Jeg er kjempetrøtt nå, sitter og venter på at Saga skal ta kveld. Hun spreller som en gærning ved siden av meg her, så regner med hun bruker opp siste rest av energien sin. Lille b-baby, håper hun finner ut at det er greit å legge seg litt tidligere enn 23-23.30 snart. Mamman er jo trøtt klokka 19. ;p

Vi har bare koset oss i dag. Var en tur for å treffe Lina, Roys søster, som har kommet hjem til jul, og så har vi hatt besøk av pappan min. Vilja elsker å ha morfar på besøk, de herjer og ler! :) I morgen får vi besøk på formiddagen, så skal vi på middag hos mamma. Så må jeg vel få pakket til vi skal dra på et eller annet tidspunkt også, vi kjører på mandag formiddag. Tar en tur i bassenget først, så barna blir slitne og trøtte. Greit at de sover litt i bilen, det er jo tross alt et stykke å kjøre. 

Nei, nå skal jeg få pusset litt tenner og sånn, så håper jeg Saga er klar for å sove etterpå. God natt! ♥

19.des.2009

Sorry at jeg har vært så sløv på bloggingen de siste dagene, men det er julerush og lite søvn her i huset - internett blir nedprioritert. Jeg har over 60 poster på Bloglovin' som jeg må få lest, iiik!

I går morges var det kjempekoselig foreldrefrokost i barnehagen. Vi reiser til Sverige for å feire jul på mandag, så det var Viljas siste dag på et par uker. Hun fikk med seg en papirpose (som hun hadde pyntet med tegninger og glitter) fylt med pakker til oss og henne + de aller første tegningene hun lagde der. Mamman måtte sippe litt. ♥ Spent på å se hva som er inni!

Etter at Vlija hadde lagt seg i går kveld, dro jeg og Saga på kosekveld med Renate og Malin. Renate hadde laget deilig pizza, og vi skravlet oss igjennom X-faktorfinalen. Trivsel!Lille Stinky-Saga på jentekveld. ♥

Snøen daler ned i Trondheim, og Roy og Vilja er ute for å teste akebrettet. Vi skal ta en liten julegaverunde i dag, må få delt ut de vi har på lur. Det er så kos å gi gaver, håper alle blir fornøyde. :)

Er det noen av dere som har Windows 7, forresten - og vet hvordan man endrer på museinnstillingene slik at man ikke kan klikke på pad'en (på bærbar pc, altså)? Jeg klarer ikke å finne det.

17.des.2009

I dag er Saga 3 måneder. ♥ Jeg synes hun nettopp ble født, men så føles det også som hun "alltid" har vært her. Herlige, lille Saga..

Vi måtte vekke Vilja klokken kvart på ni i dag, hun er glad i å sove innimellom. De skulle på nissefest i barnehagen, og da kunne hun jo ikke komme for sent! Hun var veldig stolt da hun fikk på seg nissekonekjolen, men var lite interessert i å stille opp på bilde, så jeg måtte snikfotografere. ;) Saga har på seg samme kjolen, så jeg skal forsøke å få tatt noen fine bilder av dem i kveld. ♥Roy er og henter snuppa i barnehagen nå. Vi må få i oss middag og komme oss avgårde - vi skal på et lite besøk hos Viljas venninne Mathea ~ søt familie 1. Søt familie 2., Marte med mann og barn, kommer også. Det blir kos! Vi kan dessverre ikke bli så lenge da, for jeg og Saga skal på dåpssamtale i kirka halv seks.. 

Nå kommer Vilja hjem, så da må jeg susse litt! Hei nu!

16.des.2009

Lille Saga er ikke så liten lengre. Da hun ble født var hun 3215 gram og 50 cm, og nå (hun er tre måneder i morgen) har hun blitt hele 5920 gram og 60,5 cm! ♥ Midt på gjennomsnittet - herlig! Vilja var jo ei lita flis, hun var bare 5870 gram da hun var 6 mnd. Glad for at jeg slipper å stresse med vekta denne gangen.

Det var ,som nevnt i forrige innlegg, klart for første vaksine også, én sprøyte i hvert lille, lubne lår. Saga gråt sine arme tårer, stakkars. Hun har vært litt sutrete i ettermiddag, regner med det er på grunn av vaksinen. Litt varm er hun og, så tror nok jeg skal ta tempen på henne etterhvert her.Vi tok en tur på City Syd etterpå, og jeg fikk kjøpt kjempefine heldresser i velour til jentene fra Lindex. De er grå, med bilde av Stinky fra Mummitrollet frampå, også står det "Stinky" bakpå rumpa. Hihi! Kjøpte nissekjole med forkle på til dem også, så nå blir de så søte atte! ♥ Det er nissefest i barnehagen til Vilja i morgen, hun blir nok den fineste, lille nissen.

16.des.2009Se, så fin! ♥ Jeg og Vilja koser oss med Mummitrollet på barnetv, brødskive med Prim, en flaske med melk og ei eske med rosiner. Vavnligvis er det Roy som står opp med henne, så vi koser oss masse når det er bare oss to. 

Klokken halv elleve skal jeg på 3-månederskontroll med Saga. Hun er 3 måneder i morgen, og da er det veiing og vaksine. En sprøyte i hvert lår. Flaks at Roy skal være med, sånn i tilfelle mamman begynner å grine. ;p

Rekker ikke skrive mer nå, må få på Vilja klærne. Det er turdag i barnehagen i dag, så vi kan ikke komme for sent!

15.des.2009

Hola! Beklager fraværet, det var kaos her i går med tannfrembrudd osv., og i dag har vi bare vært på farten. Men NÅ har jeg tid til å sette meg ned litt med bloggen. :)  

Jeg var med Saga hos manuellterapeuten i morges. Det hørtes ikke ut som det var noe særlig framgang, så vi skal "trene" litt med henne frem til neste gang vi skal dit. Hun ligger med hodet på skakke både i mage- og ryggleie, sånn vil vi ikke ha det! Hun plages heldigvis ikke nevneverdig da, heldigvis. Sover godt om natta, dog i litt korte intervaller. Får håpe de blir litt lengre etter behandlingen i dag, kanskje. 

Vi tok turen til byen etterpå, og spiste lunsj med Astrid og hennes lille Minea. Jeg fikk det med ett litt travelt, men vi fikk spist god mat, og handlet oss hvert vårt antrekk på Gina Tricot. Et kjempefint, rødt skjørt med høyt liv, og en hvit bluse med "puffer" på skuldrene. Fant ingen av delene på nettsiden deres, så får ikke vist dere, dessverre. Fint var det, i hvert fall - selv om jeg ble snurt for at jeg måtte kjøpe skjørtet i str. 40. ;p

Etter en rask middag her hjemme, dro vi allihopa til frisøren for å få klipt Vilja til jul. Jeg var spent på hvordan det kom til å gå, men det overgikk faktisk alt forventning! Hun satt nogenlunde i ro, og hun ble kjempefin! Stolt som en hane etterpå, vi fikk ikke røre håret, haha! 


Jeg klarte ikke å spore opp kameraet da vi kom hjem, så jeg har bare disse to mobilbildene foreløpig. Det vises ikke helt hvordan hun ble, men dere ser vel den fine, rosa stripa hun fikk i håret? Skal det være, så skal det være. Prinsesse Vilja. ♥

Nå roper Saga på meg nede på gulvet her, så jeg må vel fram med puppen. Jeg har vel strengt tatt skravlet nok her også. Lenge siden sist, det bare strømmer ut her. Hah! 


14.des.2009

Natten ble ikke så god som jeg håpte på. Vilja våknet litt før klokken elleve i går kveld, og gråt og ropte på mamma i tjue minutter før hun til slutt sovnet igjen. Får så vondt av henne! Håper den pokkers tanna bryter igjennom snart, så hun slipper å ha sånn press i munnen hele tida. :/ 

Jeg hadde tenkt å starte på julevasken i dag, men jeg kjenner at jeg nok ikke gidder. Trenger en god natts søvn før jeg begir meg ut på det! Får rydde litt her istedet, trot jeg. Frøken Vilja roter verre enn en orkan.Nå skal jeg se igjennom skuffer og skap, og skrive handleliste. Kjøleskapet er tomt, og jeg er sulten! Storhandling etterpå, alltid like morsomt! Kom på at jeg må få tak i en liten julegave til også, men tror jeg satser på en bytur i morgen.  dag er det sofaen som roper høyest på meg. 

13.des.2009

Endelig kveld! Det har vært en laaang dag.. Vilja våknet med et vræl klokken seks, og tok bare en førtiminuttersdupp i tolvtida - den endte også med et vræl. :/ Jeg tok en liten inspeksjon inni munnen hennes, og konkluderte med at det antageligvis er en hjørnetann på vei oppe. Stakkars lita! Det er jo ikke mange ukene siden jekslene kom igjennom.. Hun la seg uten en lyd halv sju da, så får håpe hun sover godt i natt. ♥

"

Meg og Saga istad. ♥ Vilja har tatt på henne hårspenne, hihi! Vi har nemlig pyntet oss alle sammen i dag, for vi har vært på hotell og spist julemat! Julelunsj med Roy familie på morsiden. :) Koselig! Vilja bøttet nedpå med pølse, medisterkake og gelé. Nissen kom også, men han var kjempeskummel!! Jeg måtte ta imot klementinen og kinderegget han delte ut, mens Vilja klamret seg fast i meg og sa "neeei! neeeeeeiii!!" Da hun hadde åpnet kinderegget og tatt ut leken ble hun plutselig tøff da, og skulle ha "meje" av nissen. ;p Sjokoladen var det ikke så nøye med, så den fikk pappsen. ♥

12.des.2009

Vinneren av julekalenderen i går er trukket;

malin

Wehey, det ble faktisk min kjære venninne Malin! Grattis! ♥ ..før noen hyler ut om juks, så var det Kristin - eieren av Prinsen og Pia - som trakk vinneren, og ikke jeg. :)

Apropos konkurransen, så må jeg takke for alle de fine kommentarene! Jeg har tatt til meg skrytet, OG den konstruktive kritikken. Ble overrasket over at en del faktisk ønsket seg mer tekst. Jeg er jo redd jeg babler høl i huet på dere, men da gjør jeg kanskje ikke det allikevel? Overskriftene fikk jeg også et par kommentarer på. Ettersom jeg skriver "dagbok", så er det bevisst at jeg har kun datoen som overskrift. Jeg vet at det ikke fenger, men det føles mest rett. MEN, jeg skal vurdere saken. Det er jo logisk at flere stikker innom dersom det er en fengende overskrift. :)

I formiddag har vi bare herja her hjemme. Tegnet litt, lest litt, danset litt, sussa litt.. ♥ Vilja elsker å danse, så vi skrur opp musikken på The Voice og svinger oss rundt i stua. Aller morsomst er det når Saga er med, synes Vilja. "Ka'a!"

p1030697
Stakkars lille Saga, hun ser ut som en skikkelig bolle, haha! Skjønner ikke noe av den der dansinga hun.. ;p Nå sover Vilja ute i regnet og tåka, og jeg skal forsøke å finne på noe lurt å ha til middag! Tips, noen?

11.des.2009

Det er fredagskveld, det er mørkt og det regner ute. Fin kveld til sofakos! Straks Saga er mett og fornøyd skal jeg kjøre en tur på butikken og kjøpe litt godis og diverse, og så må jeg innom barnehagen for å hente vognposen til Vilja som vi glemte å ta med hjem i dag. Hun var forresten sååå fin i hvite klær og med sånn sølvbånd rundt midja! ♥ Hun ville ikke stille opp på bilde, men jeg har da fler fine bilder av henne jeg! :D

p1030669
Om dere ikke har fått det med dere, så har jeg konkurranse på bloggen i dag! Foreløpig er det 37 stk. som deltar, så vinnersjansene er relativt gode. Bli med da, vel! Til dere som allerede deltar; tusen takk for alle fine kommentarer - dere er så gode atte.. ♥

Nå må jeg skynde meg på butikken så jeg rekker X-faktor. Ha en fin kveld! :)

Julekalender 11. desember - vinn body og bamse!

I smarbeid med nettbutikken http://www.prinsenogpia.no/, så skal jeg dele ut en beige body med stjerne på fra MysPlysch og kosekaninen MysPlysen! Samlet verdi er 288 kr! Alle kan delta, også de uten blogg - bare husk å legge igjen mailadressen din, så vi får tak i deg dersom du vinner! Denne premien er nok perfekt for enten barnet ditt, eller barnet til noen du kjenner! 

kalender
For å vinne, må du legge igjen en kommentar på dette innlegget der du skriver hva du liker med bloggen min! :) ..dersom du har tips til hva jeg kan gjøre bedre, så sleng med det også!

Lykke til alle sammen - og husk å ta turen innom http://www.prinsenogpia.no/ for å se på alt det fine de har! ♥

En mors kjærlighet..

smttis

Trygt ligger du her
i mammas armkrok, og sover.
Vil ikke røre meg
i redsel for å vekke deg.
Ville ikke byttet dette øyeblikket
for noe i hele verden.

Du er mammas lille engel,
det vil du alltid være.
Du er bare baby nå,
men du vokser fort.
Og alltid skal jeg være her
hvis du trenger meg.

Herregud du er skjønn
der du ligger,
med knallblå øyne
gjemt bak små øyenlokk,
som to blå stjerner
sendt fra himmelen, bare til deg.

Du er for liten nå,
for liten til å skjønne
hvor glad jeg er i deg.
Sov nå lille engel,
du er trygg her
i mammas armkrok.
Elsker deg!

- Ukjent

10.des.2009

I morges fikk jeg litt kvalitetstid med Viljamor igjen. Saga og Roy lå igjen i senga, og jeg og Vilja koset oss med barne-tv og tegnet litt. "Nægn hest!" ♥ Leverte henne i barnehagen halv ti, de skulle bake lusekatter i dag. I morgen blir det Luciafeiring, de skal gå tog for en gjeng med eldre i et sånn "bofellesskap". Det blir nok stas for både liten og stor. :)

dsc01236
Denne lille bjørnen har vært med meg på lunsj i byen i dag. ♥ Nå ligger hun med puppen i munnen og sover, den lille luringen. Straks skal vi hente Vilja i barnehagen, men først må vi innom postkontoret for å hente en pakke fra Bokklubben som har kommet til Saga. Bøker får man aldri nok av med barn i hus, det er kjempeviktig! :)

09.des.2009

Hihi, jeg og Saga har sovet to timer på sofaen! ♥ Hun er sånn en liten kosegris, en herlig liten baby! I morges måtte jeg vekke henne halv ti, da hadde hun koset seg i dobbeltsenga i en og en halv time. Jeg fikk på henne klær og heiv henne i vogna, så dro vi til City Syd for å treffe tante! Spiste deilig bakt potet med taco til lunsj, og fikk handlet de siste julegavene - nå er jeg ferdig! Hurra! :D

p1030658

I morgen skal jeg og Saga til byen og lunsje med to andre babyer og mammaene deres, det blir koselig. :) Nei, nå trenger Saga siste måltid før kvelden her, så jeg må bare runde av. Ha en god natt, alle sammen! ♥

08.des.2009

p1030660
Ikke akkurat et bilde for å henge på veggen, ettersom jeg er usminket og ser skummel ut, Vilja ser rar ut, og Saga har gjemt seg bak hånda - men, det er et bilde av oss, i hvert fall! ♥ Roy tar aldri bilder om jeg ikke spør, og jeg glemmer jo det.. Abuhu!

..tante har vært her en tur i formiddag, vi gikk oss en tur med prinsessene! Borte på lekeplassen her står det en gravemaskin, og Vilja synes den er sååå tøff! "TAJTOOJ!" Hun har endelig sovnet nå, hun skravlet og sang i en liten time før det ble stilt. Saga sover også, på brystet mitt her. Gode, lille baby. ♥ 

I morgen blir det shopping og lunsj med tante! Jeg må få plukket med meg de siste to julegavene jeg mangler, så er jeg faktisk i boks! Alt er pent og pyntelig pakket inn, og ligger klart til å bli delt ut. Så herlig det er å være ferdig med alt allerede (allerede hører du, det er faktisk 8. desember.. Tida går fortere enn jeg tror)

Apropos julegaver. På fredag blir det konkurranse her på bloggen, jeg skal få dele ut en kjempefin premie til et barn fra nettbutikken Prinsen og Pia - så følg med!

08.des.2009

Sola skinner, og jeg daffer i sofaen. Det er alt for mye som skal ryddes her, så jeg må vel hive meg rundt. Tenkte bare jeg skulle utsette tiden litt ved å blogge litt. ;p Saga har akkurat sovnet i vippestolen, så da har jeg ingen unnskyldning lenger. Jeg ønsker meg hushjelp!!!

dsc01232

HEY, guess what! Jeg kom meg inn i mine gamle jeans i dag! Dét er gode nyheter, det! Hurra for meg! Jeg bør stå oppreist da, ellers henger hele deigmagen over buksa, men who cares - jeg kom meg inn i dem!! ;p Jeg fikk akutt trang til å dra på bukseshopping, men tror jeg skal vente biiittelitt til. Nyttårssalg får være tingen!

07.des.2009

I formiddag var jeg hos fysioterapeuten med Saga igjen, og foten hennes ser veldig bra ut! Godt å høre! :) Etterpå dro jeg til byen for å treffe tante og mamma, og gjett hva jeg klarte å gjøre?!? Joda, jeg feilvurderte litt da jeg skulle parkere i parkeringskjelleren, så jeg traff murveggen og lagde riper og et hull fremme på høyre "hjørne" på bilen. FAEN!! Så jævlig unødvendig og irriterende, det blir nok kostende i hvert fall 5000 kr, kanskje mer og. Hele.. hva heter det? Spoileren?! ..må skiftes ut. BAH! Skikkelig surt!!

p1030649

Vilja har ikke heeelt bordmanerene på plass enda. ;)

Jeg har skuldrene langt oppi ørene, og trenger virkelig en massasje snart. Håper nissen kommer med et gavekort på massasje til meg til jul, det hadde vært deilig! ..nå skal jeg derimot unne meg litt ostepop! ♥

06.des.2009

Vi har hatt full rulle i ettermiddag, på besøk hos mamma, og med besøk av pappa. Vilja er storfornøyd når hun har mange å showe for, så hun har vært høyt og lavt. ;p Saga derimot har vært litt grinete, hun sliter med å sove når Vilja lager sånn leven, hehe. Stakkars lita. ♥

p1030620

..hun er så vakker, så vakker! ♥

Jeg fikk et spørsmål fra ei som er gravid i uke 29, om jeg kunne legge ut bilde av magen min sånn som den er nå etter svangerskapene. Jeg har ikke noe bilde av magen min nå, men den ser vel omtrent lik ut som den gjorde etter at Vilja ble født. Litt "slappere" kanskje, men det vises jo ikke når jeg står oppreist. ;) Strekkmerker fikk jeg ikke noe fler av denne gangen, de kom da jeg var smekkfull av vann på slutten av svangerskapet med Vilja. Blæh.

mn

Bildet til venstre er det første bildet av magen med Vilja inni, tror jeg er ca. 5 uker på vei, og til høyre har det vel gått 12 uker etter fødselen. Det er vel ikke sååå ille?

06.des.2009

Jeg og jentene har vært på landbruksskolen her i formiddag, med tante og mamma. Det var "åpen gård", så vi fikk sett på kaninene og kyrne, og klatret på traktorene. Vilja og tante fikk også sitte på hest og slede, og det var stas! ;)  

dsc01231

Vilja sover ute i stormen nå, og Saga får litt mat. Etterpå skal vi kose oss litt og lage middag, så skal vi til mamma på boller! Hm, nå roper forresten Vilja på meg! Jeg får komme med et mer spennende innlegg senere i dag! ;) Ha en fin søndag!
05.des.2009

Saga ble plutselig så varm i går kveld, og da jeg tok tempen viste den 39.0°C. Da vi sto opp i morges var den på 38.0°C, så jeg tok med meg frøkna på en tur til legevakta i formiddag. Hun hadde CRP på 24, så hun har en virusinfeksjon.. :( Det er nok Vilja som har dratt med seg basselusker hjem, tenker jeg. Luringen! ♥ Får håpe Saga blir frisk fort!

p1030612

Tanta mi er på besøk fra Gøteborg, så jeg og jentene har vært hos mamma med henne  i dag. Vilja har vært i hundre hele dagen, jeg skjønner virkelig ikke hvor hun får all energien sin fra! ;p Hun spiser jo så og si ingenting, bryr seg katta om mat. Saga vokser henne nok igjen om et års tid, hihi! TjukkebollSag! ♥

En liten lørdagsquiz! Hva mener Vilja når hun sier:
  • mannj
  • tajtoj
  • ditt
  • nægn
  • nanninn
  • mannjan
  • dat-te
EDIT: Bra gjettet! ;) Mannj = vann og melk, Tajtoj = Traktor, Ditt = Sitt (sitte), Nægn = Tegn (tegne), Nanninn = Kanin, Mannjan = Banan, Dat-te - Datt ned!  


04.des.2009

I ettermiddag har vi vært på utflukt til Toys "R' us. Vilja trodde vel hun var kommet til himmelen, omringet av leker på alle kanter! Jeg tror aldri hun har sagt "oooii!" så mage ganger på rad før. Hihi! Hun fikk seg et puslespill og en dinosaur, også kjøpte vi en sånn laptopgreie i julgave til henne fra Roys mamma. Den blir det nok stas å pakke opp. :)
 
page

Jeg hadde jo en fotografbekjent her da Saga var 4 uker, og i dag var hun innom med en CD med de bildene som ble fine. Disse tre er mine favoritter! ♥

..fler som plages med Bloglovin' i dag, forresten? Jeg får ikke opp noen nye innlegg, jo. :(

04.des.2009

Hvil i fred, Regine Stokke. Takk for alt du har delt med oss. ♥Jeg sto opp med Vilja i morges, fikk henne i barnehagen, og krøp under dyna med kjærest og Saga igjen. ♥ Saga er en liten b-baby, som sovner sent, og sover leeenge på morgenen. Hun blir skikkelig grinete om hun må stå opp tidlig, hihi! Vi må vel prøve å snu om litt på natten hennes, slik at hun sovner litt tidligere om kvelden.. Nå sitter vi og venter på at hun skal legge seg, liksom. ;p
p1030585

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, har vært der og spist lunsj med de søte Bunnprissnuppene! Koselig! ♥ Jeg savner skikkelig å være på jobb, har jo ikke jobbet siden mars 08! Er i tenkeboksen for om jeg skal begynne å jobbe litt etterhvert, for å forlenge permisjonen min med noen uker. Den slutter nemlig i midten av juli, så da blir det et par uker uten penger før skolen begynner. Og barnehagen er stengt, så det er litt ugunstig å jobbe da også. We'll see!

Nå skal jeg gomle i meg et par klementiner til (man må jo spise minst 7!), så skal jeg rusle å hente Vilja i barnehagen, tror jeg. Fin fredag!


03.des.2009

Kjære fjortisgutter som jeg kjefta på i heiskøen her forleden; jeg beklager ikke! Når det er kø ved heisene, hvorfor i huleste kan ikke de som har føtter som bærer de ta rulletrappa? Forklaringen til den 14 år gamle gutten jeg snakket med, var at han visstnok brukte føttene sine hele dagen. Eh..  Stakkars deg!

Ooog til deg som kjørte som et svin bortover veien her tidligere i dag, og var en halvmeter unna å meie ned en førsteklassing ute på tur; HALLO?! Man skal ikke stole på at små unger holder seg langt inne på fortauet, men du så ham vel ikke uansett. Du bremset i hvert fall ikke før du var rett ved siden av ham, og jeg så hva som var i ferd med å skje 1-2 sekunder før den tid. VÅKN OPP, ellers kan du bare levere inn førerkortet ditt!
 

Sånn! Da har jeg fått det ut! Over til noe annet;

Jeg skal begynne på dansing igjen! Hurra! Jeg danset jazzballett fra jeg var 8 til jeg var 14, og jeg har angret siden jeg sluttet. Men, nå blir det dans igjen! 13. januar braker det løs på Raw dansestudio, jeg gleder meg!! I'm gonna get this body in shape! ;)

godjul

Hihi, dette bildet hadde vi på julekortet i fjor. Fine lille nissejenta! ♥ Jeg skal hente i barnehagen NÅ, så vi prækast! 


03.des.2009

p1030548
Verdens beste storesøster og godjente er 1½ år i dag! 

18 måneder gammel er Vilja opptatt av å presentere mamma og pappa for de hun møter. Hun peker, og sier "mamma!" og "pappa!" I barnehagen presenterer hun plutselig Saga også, uten at vi visste at hun kunne si det. ♥ Det kommer mange nye ord, og hun setter sammen to og to (hadet katta, katta borte, hei/hadet mamma/pappa). Mamma skriver ned alle ordene hun kan; mamma, pappa, tante, takk-takk, gakk-gakk, pipp-pipp, hadet, kake, au, aua, oi, koko, øye, bleie, baby, borte, titt-tei, vovve, ja, hei/heia/hallo, nei, se, der, bø, drue, tut-tut, vovve, sko, ball, katta, godt, banan, melk, hest, bæsj, sokk, kopp, diss(e), natta, ost, mais, ris, bila, mere, ut, hallo, æsj, pupp, buss, puss, ku, is, juice, vann, tiss, tegne, ape, gris, sitt, eple, jeeij, bok, mus, Saga, dattned og hopp. Hun har 8 tenner nå, fortenner oppe og nede, og 1. melkejeksler oppe og nede.. ♥

02.des.2009

Tove spurte i kommentarfeltet om hva jeg hadde tenkt å kjøpe til prinsessene mine, for hun synes det er kjekt med litt tips! Så, her kommer noen tips, rett og slett! ;D

Til 1½-åringen:

gavervilja


- Play doh
- Byggeklosser, gjerne med bokstaver og tall
- Duplo
- Dukke (gutter kan/bør også få dukker!!)
- Tripp-trapp-stol
- Ullklær (jeg er stor fan av Nøstebarn)
- Puslespill
- Togbane
- Fargestifter / maling
- Bøker (gjerne med tall, former, bokstaver og dyr)

Til babyen:

gaversaga


- Babygym
- Bitering
- Pynt å se på i vogna 
- Leker med lyd
- Skwish (den øverst til høyre på bildet)


..dette var de tipsene jeg kom på i farta! ;) 


02.des.2009

Jeg og Saga har vært på shopping igjen, og nå mangler jeg faktisk bare én julegave! Det er jaggu ikke verst 2. desember, jeg er egentlig sånn skikkelig i-siste-liten-shopper. Har forsåvidt ikke kjøpt gaver til ungene enda (vel, nå har jeg jo handlet til dem hver gang jeg har handlet julegaver, men), men jeg vet hva jeg skal kjøpe, så. :)

Roy dro nettopp for å hente Vilja, og for å kjøpe fiskeboller hos fiskehandleren. The real deal, liksom. Hehe! Vi har ingen planer for ettermiddagen, skal nok bare kose oss inne. Ute er det kaldt-kaldt-kaldt! Jeg skulle ha pakket inn litt julegaver og, men Vilja er ikke den beste assistenten, så det får jeg gjøre i kveld!

01.des.2009

I dag kom jeg meg endelig til frisøren, Alex på Adam & Eva. Saga var med de første 2,5 timene, så kom Roy og hentet henne. Han har vært superpappa i dag, og vært alene med småjentene. ♥ Nå er han enda mer super, og er for å hente pizza til meg! Hurra! 

dsc01220
Før jeg dro til frisøren traff jeg "stesøstra" mi, Ann Kathrin, til brunsj. Hun har ei datter som er én måned eldre enn Saga, og det var kjempekos å se henne. Bare typisk at jeg glemte gaven til vesle Andrèa, den har støvet ned her i mange måneder nå.

Oi, nå kommer pizzaen! Jeg skal kose meg! ♥