30.nov.2009

Jeg har vært på julegaveshopping i dag! Nå har jeg 7 julegaver i boks, er ikke så langt unna målet. Har resten av gavene klare, så jeg må bare få kjøpt de! Kjøpte i tillegg en ullribb-bukse og ulltights til Vilja, pysjamas og lue til Saga, og en svindyr deodorant til meg selv. Jeg er så fryktelig varm nå som jeg ammer, så trenger litt ordentlig kliss under armene!

dsc01212

Se så fin Vilja var på julegrantenning i går. ♥  Hun syntes det var kjempegøy å gå rundt treet, selv om det var tryggest på mamma og farmors arm. Flinke jenta vår! Hun sa forresten "Saga" i dag! :D Hun er veldig opptatt av å presentere meg og Roy for tiden, og da vi hentet i barnehagen i dag så presenterte hun Saga og. SMELT! ♥

29.nov.2009

"Hvordan er det å være tobarnsmamma i forhold til å bare ha ei? Er det stor overgang? Store forandringer, store utfordringer? Eller syns du det går greit, og stortrives?"

..det lurte Drea på, og jeg tenkte jeg kunne svare her, i tilfelle det er flere som lurer på det. :) Foreløpig, så går det kjempefint, selv om det tar om mulig enda lengre tid å komme seg ut igjennom døra. Saga er en drøm på natten, slik at jeg faktisk er mindre sliten nå enn da jeg var gravid og våknet hele natten igjennom. Jeg er heldig som har en flink pappa til jentene mine og da! Om jeg ikke er klar til å stå opp når Vilja våkner, så står han opp og får henne i barnehagen. Vi har ikke hatt noe sjalusi, og det har nok og hjulpet på. Vilja trasser nok som det er, om hun ikke skulle ha lagt søstra for hat med det samme. ;p 

Utfordringene dukker opp på rekke og rad om jeg skal være alene med begge to, men det går jo som regel bra. Det er dog ikke sånn kjempekult å sitte "låst fast" i sofaen med Saga påkoblet puppen, når Vilja bestemmer seg for å leke apekatt og klatre opp på kjøkkenbordet. Eeeller å ha to hylende unger i baksetet, og gjennomsvett forsøke å kjøre så fort det går. Kan også se for meg at det blir heftig trim når Saga begynner å røre på seg, og de forsvinner i hver sin retning. Men den tid, den sorg. ;p

Alt i alt så er det fantastisk å være tobarnsmamma - to unger er absolutt ikke som ti! ♥ Overgangen var mye større fra ingen unge til én, enn fra én til to - og det er utrolig mye koseligere å ha to solstråler i hus!

p1030512


29.nov.2009

Takk og lov for at det er forfriskende, herlig vær i Trondheim i dag, ellers hadde jeg nok slitt med å holde meg våken. Stakkars Vilja våknet klokken 4 i natt, med mageknip. "Bæsj! Mammaaa.. Bæsj!" Jeg satt oppe med henne og tegnet, så barne-tv og sang "ro, ro, ro din båt" til klokken 6, da var det vaktbytte, hehe. ;p Fikk noen timer på øyet med Saga, og Vilja sovnet faktisk i enogenhalv time med Roy på gjesterommet. Sjalu, jeg vil også sove med Vilja!! ♥ Jeg kjørte henne opp til mamma litt før 10, så hun koste seg der et par timer til jeg hentet henne og trillet hjem igjen. Nå sover hun søtt på verandaen, og lillesøstra ligger ved siden av meg og smatter på fingrene sine. Hun er så søt, hihi!

p1030603

Hun er bare til å spise opp! ♥

Det er jo 1. søndag i advent i dag, så i ettermiddag skal vi se på julegrantenning. Det blir koselig! Før detn tid skal vi kose oss med skinkegrateng, noen som har prøvd den? Håper det blir like godt som jeg ser for meg.

28.nov.2009

Da var det kveld i stua. Vilja har omsider sovna, hun lå og snakket med seg selv i litt over en halvtime før det ble stilt. ;p Saga henger i puppen slik hun alltid gjør, og jeg og Roy sitter med hver vår laptop. Sosiale vesener, hehe. Jeg håper den lille kosegrisen snart har tenkt å slippe puppen litt, så jeg får laget meg en salat til kvelds. Mmm! ♥ 

p1030588

Saga og mammsen (uten sminke, never mind). ♥

Nå ble jaggu salaten til før jeg fikk postet innlegget her, nammi! Jeg har i; isbergsalat, paprika, agurk, tomat, rødløk, pinjekjerner og en haug med fetaost. Nå skal jeg kose meg! Ha en fin lørdagskveld!

28.nov.2009

Herlig lørdagsmorgen, vi sto ikke opp før klokken ni! Begynner Vilja å like helg, mon tro? Hun sov jo så lenge sist helg også.. Godt, i hvert fall! SoveSaga sover jo til hun blir vekt, så den saken er jo grei. ♥ Jeg og jentene hadde date i byen med Cathrine og Mathea kl. 10, så vi fikk på oss fillene og kjørte til byen. Småpikene koste seg med å rive ned alt av smykker og klær på Cubus, hihi! Fant en kjole og en shorts (ja, altså sånn.. finshorts, vet du.. hva heter det igjen?!) til Vilja, også valgte hun seg et smykke selv. Til lunsj ble det rosinboller og is fra Cielo, ikke ofte vi skeier ut sånn. Yummi!Nå er jeg og snuppene hos mamma, vi skal spise middag her. Roy leser til eksamen, så vi ble kastet ut, gitt. Vi bråker vel ikke?! Saga sover på mormors bryst, og Vilja sover i vogna. Hun våkner vel straks, tenker jeg - og da skal mamma ta henne med seg en tur ut for å leke. Det har kommet snø her i natt, så Vilja er kjempeivrig! Snø er gøy!

27.nov.2009

Seriøst. NRK2 sender nå "Bergensbanen minutt for minutt". De har filmet hele den sju timer og seks minutter lange togturen fra Bergen til Oslo. Jeg orker ikke å kommentere det en gang. Tuut-tuut!

Jeg og Saga var hos Marte, Casper og Adrian på vafler i dag, sammen med Cathrine og lille Mathea. Vilja skulle egentlig ha vært med hun også, men det får bli neste gang. ♥ Marte lager verdens beste vafler, og de er alle så herlige, så det var en flott formiddag! Ettermiddagen har ikke vært fullt så koselig. Vilja har vært kjempesur av en eller grunn, og omtrent kjeftet for alt. Viljus-Umulius!! Den etterlengtede tacomiddagen ble ikke like god akkompagnert med trasshyling, så Roy holder på å lage middag nummer to nå; svinekjøtt med scezhuan sweet & sour fra Uncle Bens. NAM!

img0042

Tvangskyssing. ♥

Hørt om mødre.

Det er så ekkelt med mødre som slenger ut puppen overalt!
Jeg ammer når barnet mitt er sultent. Det være seg hos frisøren, på en benk i skogen, på en kafé, på kjøpesenteret. Jeg har absolutt ingen interesse av å vise fram brystet mitt til Gud og hvermann, men om noen har veldig lyst, så kan de kanskje få et lite glimt av ei brystvorte. Det er lite aktuelt å sette seg på et toalett å amme for å skåne stakkarene som får spader av å se at det sultne barnet mitt får mat. Spiser du maten din på dass, kanskje? De fleste som ammer prøver nok å planlegge matingen til en viss grad når de skal ut av huset, men av og til blir faktisk babyen sulten litt utenfor skjema - er det da bedre at de vræler i en halv evighet enn at jeg setter meg ned og ammer? Man må faktisk ikke glane.

Det er så irriterende med de som skviser seg fram med barnevogna på butikker.
Neida, men da kan jo vi med små barn bare sitte hjemme til de blir rundt 3 år da vet du, så slipper vi å ta all plassen. Djeez! Om du får noian av å gå rundt ei barnevogn, så bør du kanskje finne på noe annet enn å trø i butikker. Du har vært liten og ligget i en vogn en gang du og. 

Stakkars de som får barn når de er unge, de går jo glipp av hele ungdomstida si!
Jeg går ikke glipp av noen ting. Det jeg derimot gjør, er å berike den. I teorien kan jeg gjøre det jeg vil, det må bare planlegges litt. Ingenting hindrer meg i å ta en tur på byen en lørdagskveld, så lenge pappaen, evt. besteforeldre, kan være hjemme med barna. Om man så vil rave rundt når man har verdens vakreste hjemme, det er en annen sak.

p1030262

26.nov.2009

Good evening!

..vi har vært på farten i hele dag! Ruslet til barnehagen i nitiden, og leverte lille-Vill som løp rett inn med en gang hun hadde fått på seg tøflene. Hun vinket i farta, uten å se seg tilbake en gang. Hva skjedde med å gi mamman sin en suss? ;p Jenta trives i barnehagen i hvert fall, det er ikke noe tvil om det. ♥

p1030566

Da vi kom tilbake, løp jeg gjennom dusjen og kom meg på bussen til byen. Hadde superkoselig kafédate med to vakre mødre, Linn og Marte, og deres beibiser, Pernille og Adrian. ♥ Jeg ble med Marte en svipptur på helsestasjonen og veide og målte Saga etterpå, hun har blitt 5390 gram og ca. 58,5 cm! Det er noen få gram tyngre enn Vilja var med full mage 4 måneder gammel. Vilja er og var ei flis, hehe.

Nå koser jeg meg med stratos og brus som Roy har kjøp til meg. Det er nok effektivt for å bli kvitt de siste svangerskapskiloene, tror dere ikke?


25.nov.2009

Kjære syklister uten refleks og lys på sykkelen.

Har dere et dødsønske? Da synes jeg dere kan oppfylle det en annen plass. Jeg har nemlig veldig lite lyst til å ha et drap på samvittigheten, men det er vanskelig å unngå når dere racer rundt omtrent usynlige. Hvordan forventer dere at dere skal bli sett i det dere slenger dere over veien, uten å gå av sykkelen en gang, helt uten refleks og lys og i sorte klær? GALSKAAAP! Bruk hodet da, folkens! Gjør som Vilja, bruk refleks! 


25.nov.2009

Beklager laber blogging, men vi tok tidlig kveld i går, og den lille duppen vi skulle ta i formiddag ble plutselig fire timer lang. Oops! 

Jeg har 40 nye poster på bloglovin' bloglovin som jeg egentlig skulle ha lest, men jeg måtte bare skrive litt her først. Fant en så koselig tråd til meg inne på babyverden, så jeg fikk et spark i rævva! "Jeg er ikke så grådig glad i blogger, MEN bloggen din er bare kjempefin! Det er nesten sånn at det er fram med sjokoladen og kose meg med den mens jeg leser bloggen din!"  AAW, gjett om jeg ble glad av den! :)

kjrest
Dette bildet av meg og Roy er fra da vi var i Bulgaria sommeren 2007. Herregud, så for tiden går! Dette var måneden før jeg ble gravid med Vilja.. Jeg synes det var nettopp, jo! Men nå er babyen min blitt stor, 1½ år om en uke, og hun har nesten ikke tid til å si hadet når hun skal i barnehagen en gang. Abuhu! Heldigvis har jeg ei ny lita babyjente som forhåpentligvis er baby bittelitt til, selv om hun vokser i rekordfart hun og. Jeg må lage fler!

24.nov.2009

Det er kanskje like greit at vi ikke har naboer som ser rett inn i stua vår. Da hadde de sett tre gærninger og ei lita, forvirra babyjente danse rundt her til Odd Nordstoga! Vilja elsker å danse, og vi slenger oss med. Herlig tirsdagsmorgen! ♥ Vilja ble levert i barnehagen halv ti, og jeg og Roy dro hjem og så enda en episode av FlashForward. Ellers har jeg vært med Saga hos manuellterapeuten, og en svipptur på besøk hos morfar på sykehuset. Han ringte meg og sa han trengte hjelp med mobilen, den var helt svart! Vel, den var bare avslått. ;p

p1030558

Saga sover med puppen i munnen, og jeg koser meg med å lese blogger og svirre rundt på facebook. Jeg må vel ta meg sammen å prøve og skrible ned en ukesmeny, og dra for å handle litt. Har lånt mammas bil, så må nesten utnytte den litt. ;)

Mine favorittblogger!

Da har jeg blitt enig med meg selv om hvem som skal få link til bloggen sin på høyresiden her. Jeg er særs kresen når det gjelder blogger, så jeg har ikke funnet så mange som jeg håpte på, så jeg linker til et par som ikke meldte seg på her også. Rett og slett fordi de er verdt å ta en titt på. :) ..om du mener at du også fortjener en link, legg igjen en kommentar her!

http://lillebie.blogg.no/  - Kristin skriver om dagligdagse ting, og også en del om babytøy (og litt voksentøy). Innimellom har hun også blogg vs. blogg-konkurranser. Hun driver sin egen nettbutikk, www.prinsenogpia.no, som også er verdt å besøke.

http://unnichan.blogg.no/ - Unni har en fotoblogg med masse flotte bilder. Det er god stemning over bloggen hennes!

http://trinesverden.com/
- Trines blogg er ganske "lik" min, i grunn. Hverdagslig snakk, med innslag av konkurranser, klær og utstyr.

http://pisspreikdronninga.blogg.no/ - Malin skriver pisspreik, og en del fornuftig innimellom. ;) Hun er elskbar, rett og slett.

http://antidamen.livejournal.com - Jeg har lest Ingvilds blogg i 6 år. Nå skriver hun mest privat, men jeg synes hun fortjener en link til den åpne bloggen allikevel. Hun er brilliant! Fineste Ingvild!

http://anantharika.wordpress.com/ - Ovennevntes lillesøster. Har lest bloggen hennes like lenge. Hun har ordet i sin makt, og man må bare elske henne!

http://drea.se/ - Jeg digger Drea! Hun tar utrolig flotte bilder, og hun virker som ei kjempejente! Ikke minst har hun god smak i jentenavn.. ;)

http://malindus.blogg.no/ - Makan til fornuftig 16-åring! Hun er mamma til Malin på 8 måneder, og er utrolig miljøbevisst. Nå er det bryllup i sikte, og jeg er spent på fortsettelsen!

http://siljemilf.blogg.no/ - Silje skriver om livet med sin lille Celine, og poster masse skjønne bilder. Alltid koselig å lese bloggen hennes.

http://www.idawulff.com/ - Den ubestridte bloggdronningen. Hun har kanskje blitt litt overfladisk i det siste, men jeg synes allikevel hun skriver bra, og jeg liker ironien og sarkasmen hennes.

23.nov.2009

I gotta say, store, våte flekker på toppene mine må være noe av det mest sexy som finnes! Eventuelt ikke. Jeg er en melkeku! Rett og slett. Saga spiser sånn ca. 800 ml. med morsmelk i døgnet, ca. 24 liter i måneden. Det er mye det! ..ikke rart at hun har blitt en liten tjukkas! ♥

img0088
(Hun er ikke såå tjukk som hun ser ut til her, og hun sjeler ikke heller. Men jeg synes bildet er så søtt allikevel!)

Saga har akkurat våknet nå, hun har sovet siden klokken ni (inkl. mat, selvfølgelig - melk er yummi!). Vi gikk sammen til barnehagen i morges alle sammen, og Vilja tok seg en liten tjuvdupp hun og! Luringen! ..hihi, det var så søtt da vi leverte henne; den ene gutten som går der kom å tok i mot henne, med en stoooor klem! De skikkelig holdt rundt hverandre, the cutest thing ever. ♥ Det er veldig mye kos og nuss i barnehagen der, barna er bare snille med hverandre. Det er så herlig!

Jeg skulle egentlig vært hos frisøren nå, men han sendte meg melding i natt om at han har blitt syk, så da ble det ikke noe av det. Får håpe han blir raskt frisk, for jeg trenger hårhjelp! Bli frisk, Alex!!

Forresten; den serien vi så i går kveld, FlashForward, var kjempebra! Den går visst på TV2 også?! Uansett, verdt å se! Jeg er hekta! Nå skal jeg kose med lillejenta mi, hun er våken og knallblid. Snakkeees (blogges?)!

22.nov.2009

Jeg har ny header! Vad tycks? Jeg synes den ble ganske søt, jeg. ♥

Vi har hatt en kjempefin søndag. Vi har vært ute på tur/lekeplassen, vi har herjet, tegnet ("nægn, nægn!"), lest bøker og hatt besøk av pappan min! Akkurat sånn skal en søndag være! :) Jeg og Roy har akkurat sett ferdig Apollo 13 fra i går, og nå skal vi se "Flash forward", en ny serie som han har lastet ned. ♥ Mej o! ♥ 

p1030516


I morgen må jeg stå opp "tidlig" for å ordne meg til bytur og frisørbesøk. Jeg gleder meg sånn til å bli fin på håret igjen!

Ha en fin søndagskveld alle sammen!

22.nov.2009

AH! Dette har vært en herlig natt og morgen! Saga sov fra elleve til halv seks, spiste litt, og sov videre til kvart på ni. Da våknet også Vilja, og vi hadde kjempekoselig morgenstund i dobbeltsenga før vi sto opp. Herlig! ♥

video:p1030523

Skravleloffen. ♥

21.nov.2009

50 følgere på bloglovin' - hurra, jeg feirer med smågodt! ♥

Vi har hatt en kjempekos familiedag i dag, herlig! Vilja har vært bare snill og glad, hun som vanligvis er litt grinete når hun må være hjemme fra barnehagen. ;p Hun var storfornøyd da vi var hos mamma, for der var nabokatten, så hun løp rundt og ropte "kattaa? kattaaa? KATTA!!" 

p1030154

Nå sitter jeg og ser på en dokumentar på tvnorge, som handler om objektsesksuelle. Noget spesielt, vil jeg påstå. Hun ene har gjerder stående inne på rommet sitt, og koser med dem. Neida så, man skal høre mye før øra detter'a!

21.nov.2009

Puh. Nå har jeg og Roy hatt storopprydning her. Jeg skjønner ikke hvordan lille Vilja klarer å rote så voldsomt?!  Det lå en hel kortstokk utover stua, en hel reol i bokhylla var revet ut (og vi har lest samtlige bøker i løpet av formiddagen), dupploklosser over alt, og rosiner og brødsmuler stort sett utover hele gulvet. Flaks for henne at hun er så skjønn!! ♥ Nå mangler bare gulvvasken, men det later jeg som at jeg ikke vet. Jeg ønsker meg vaskehjelp (om noen trondheimere vet av noen, hyl ut!)

p1010165
(Vilja 4 måneder..)

Vi skal snart tusle bortover til mamma på lørdagsmiddag. Roastbeef og fløtegratinerte poteter - gjett om jeg gleder meg! Jeg er et matvrak uten like, Roy spør alltid om det ikke finnes noen bunn i meg. ;p Sulteeen!

Tenkte forresten at jeg skulle tipse om at Nøstebarn har salg på stripete ull. Vi har bare bodyene, men de er kjempefine, i hvert fall! Løp og kjøp! 

20.nov.2009

Oi! Jeg har fått masse nye lesere i det siste! Hvem er dere alle sammen? HEI! ♥

Vilja kom seg omsider i seng etter tre kvarter med om og men, og det er fredagskveld i stua. X-faktor på tv'en, smash i magen, baby i fanget og ostesmørbrød i ovnen. For ikke å glemme den fine kjæresten min som også er her med meg. I like!

img0099

Vi er uten bil fram til uti neste uke, men vi må vel klare å finne på noe moro i helgen allikevel. Vi har gangavstand til svømmehallen (vel, litt lang gangavstand, men dog), så det spørs om vi tar en tur dit. Jeg burde vel strengt tatt ikke vist meg offentlig i bikini riktig enda, men jeg velger å ta på meg usynlighetsbikinien og late som at ingen ser meg! ;)

Jeg holder på å skal fremkalle bilder på nett, men så ble jeg overrasket av en voldsomt dyr porto! Jeg har alltid brukt å fremkalle bilder hos Eurofoto, men i dag så ble portoen dyrere enn bildene?! Uaktuelt. Hvor fremkaller du bilder? Rask levering? Fine bilder?

God fredagskveld alle sammen! ♥

19.nov.2009

Lyset jeg tente for lille Céline i morges har slukket. Jeg er så utrolig takknemlig for at mine to jenter er friske og fine, jeg verdsetter hvert et sekund med dem. Jeg elsker dere, Vilja og Saga. ♥

img0104

Tenn et lys for Céline

img1702

Denne skjøre, lille jenta skulle vært 1 år i dag. Skjebnen ville det annerledes. På julaften i fjor sovnet hun inn, bare 5 uker gammel. Jeg har tent et lys for vesle Céline i dag, det skal få brenne ned i vinduskarmen vår. Tenn et lys for henne dere og - og gå inn på lub.no for å gi din støtte til Landsforeningen uventet barnedød. Jeg har kjøpt en kalender for 2010, man kan også kjøpe lodd, eller bare gi en pengegave. Vi har ikke råd til å miste flere av våre små!

Tankene mine er med dere i dag, Miriam og Petter. ♥

18.nov.2009

Jeg og Roy troppet opp på IKEA ti minutter før åpningstid i dag, sammen med en haug andre gjerrigknarker for å sikre oss denne;
HEMNES Kommode med 8 skuffer
Den var nedsatt fra 2195 kr til 950 kr i dag, scoop! Også så kjekt at jeg vant en tusenlapp å betale den med i går da! ;D

Så dere dokumentaren om sexindustrien på NRK1 i går, forresten? Jeg ble så sykt provosert av den! Hva faen får familiefedre til å dra ut å knulle horer?!?! (Pardon my language.) Hva tenker de på? De kommer hjem og later som ingenting, etter å ha begravd trynet sitt i en skitten, utpult mus! ÆSJ!!

17.nov.2009

I dag har jeg faktisk fått gjort litt fornuftig! Jeg og Saga sto opp kvart på sju, og ventet på at Vilja skulle våkne. Trekvarter etterpå hørte jeg sang fra prinsesserommet, og vi hadde koselig morgenstund med reprise av "Vi på Langedrag" fra i går. Saga lå å duppet ved siden av oss, så jeg og Vilja fikk koset oss skikkelig. ♥ Det er vanligvis Roy som står opp med henne, så hun var storfornøyd med litt mammamorgenkos! Jeg kjørte henne i barnehagen litt over ni, og der satt alle barna ved kjøkkenbordet og bakte fylte horn, så Vilja hadde nesten ikke tid til å si hadet engang. ;p

img0036
(bildet er fra Viljas første dag i barnehagen..)

Etter at Vilja var levert kjørte jeg på butikken og handlet rundtstykker, deilig pålegg og sjokomelk (+ en kinder maxi til dessert), og fikk frokosten på bordet før jeg vekket kjærest som fortsatt sov. ♥ Jeg er snill, jeg! Vi koste oss med deilig frokost, før vi dro på Obs og storhandlet. Nå er alle ukas middager i boks, herlig! Fikk kjøpt et par nye reimavotter til Vlijamor også, hun har mistet den ene hun hadde på tur med barnehagen. Halvsurt når de er så dyre, men sånn er det..


Ellers i dag så har jeg laget meg deilig salat til lunsj, nusset masse på Saga, lekt med Vilja, dusjet med Vilja, vunnet 1000, TUSEN, kroner på flaxlodd, og.. vel, jeg har vel ikke gjort så mye annet.  Nå skal jeg forsøke å rydde litt her, det ser nemlig litt bombet ut etter at frøken Vilja-kast-alt-utover har vært på ferde. Etterpå skal jeg muligens belønne meg selv med potetgull og dip. Jeg elsker det.

17.nov.2009

Saga er to måneder i dag. ♥

saga2


Saga 1 mnd: Saga sover og spiser, og gråter så og si aldri. 6 oktober kommer det første vakre smilet, men hun er grådig på dem et par uker. Én uke gammel får Saga gips på foten, pga. feilstilling. Den er på en uke, og foten ser mye bedre ut etterpå ? men den trenger fysioterapi.  Når hun nærmer seg én måned har hun gråtetokter hver ettermiddag, men sover godt om natta. Hun liker å ligge i vogna på tur, men koser seg med å se seg rundt istedet for å sove. Yndlingsplassen er på mammas eller pappas bryst, gjerne bært i sjal.


Saga 2 mnd: Ettermiddagsgråtingen roer seg etter behandling nummer to hos manuellterapeuten, og Saga er seg selv igjen; en bedagelig liten kosegris. <3 Hun henger i puppen stort sett hele dagen, og liker ikke å ligge for seg selv, men sover fortsatt kjempegodt om natta. Hun tar kveld mellom 21 og 23, og sover da i 3-4 timer før hun ?våkner? for mat. Hun er kjemperaus på smilene, og har også begynt å skravle masse. Hun får masse kos av storesøster Vilja, og smiler stort til henne!


16.nov.2009

ikea

Dagens fangst! ..babygymen mangler, som dere ser, for de var utsolgt. Typisk. Men på IKEA finner man alltid noe man ikke trenger, så det ble da en pose full i dag og. ♥

Jeg koser meg med en sovende Saga på brystet,, Viljamor har vært i seng en times tid. Hun har begynt å bli skikkelig trassete, hun er til å bli gæren av innimellom! Og verre skal det nok bli.. Akk og ve! Men for all del, ingenting er bedre enn at de vet hva de vil, og ikke bare gjør som de får beskjed om. Det er ikke rett det heller. :)

Jeg har fortsatt ikke fylt opp lista mi med favorittblogger, forresten - meld deg på her!

16.nov.2009

I'm so sick. Fanden, altså! Jeg våknet hver gang jeg skulle svelge i natt, og måtte konsentrere meg for å få det til. I tillegg lå jeg i en dam av svette, samtidig som jeg frøys. Halsen er litt bedre nå, men den er alltid verst om kvelden, så. Jeg vil bli frisk! :(

Nå skal jeg forsøke å lure med meg Roy på IKEA. Jeg har lyst på denne til Saga; 

Vi har en babygym etter Vilja, men den er så stor og kan liksom ikke ryddes unna på samme måte som denne. Og denne kan ikke Vilja okkupere heller, hehe. Tror jeg skal plukke med meg en babycall fra IKEA også, kjekt å ha når Saga skal begynne å sove ute! Den vi har har jeg ødelagt følsomhetknappen på, så den fungerer bare innendørs..

Legger ved et bilde av min minste solstråle. Verdens beste lillesøster! ♥ ..dårlig kvalitet, for det er tatt med mobilen. Jeg har ikke sjangs til å finne laderen til kameraet mitt?!?!

dsc01188

15.nov.2009

Vi har vært i bassenget i formiddag. Vilja storkoser seg, og i dag "svømte" hun litt selv med armringer på. ♥ Hun er ikke så glad i å få vann i ansiktet da, så det blir litt begrenset, men. Saga koste seg også, var ikke en lyd i henne den timen vi var uti (Vilja blir kald så fort..). Begge snuppene sover nå, man blir sliten av å bade. :)

Nå er vi hos Roys foreldre, pappan hans lager ribbe i dag! Ohlala! Han er kjempeflink til å lage mat, så jeg sitter og sikler allerede - selv om det nok er et par timer til middagen. Jeg sitter på svigermors mac nå, og jeg må ærlig innrømme at jeg er forelsket. Det blir nok en macbook air på meg om ikke så altfor lenge! 

Jeg tok nettopp et nydelig bilde av Saga, men jeg får ikke lagt inn bilder før jeg kommer hjem, så dette innlegget blir dessverre bildeløst. Ønsker alle sammen en fin søndag! :)

14.nov.2009

..jeg våknet opp i morges med digre mandler og vonde ører, skal vi aldri ble helt friske? Om ikke dette er siste runde med sykdom på en stund blir jeg skikkelig oppgitt, altså. Det er ikke lett å gi barna den oppmerksomheten de trenger når jeg egentlig vil krype under dyna og sove til i overmorgen!

Følger dere med x-faktor? Det var på tide at Gabrielle røk i går. Jeg synes det er rart at hun har holdt så lenge! Fair enough, hun er en kul dame, men hun har ikke gjort det bra. Skjelven i stemmen, og ukomfortabel på scenen. Jeg heier på Pernille, selv om Shackles var rå i går!

linn ij

Jeg fant et bilde av meg da jeg var lita. Vilja likner vel meg litt? Ha en fin lørdag alle sammen! ♥

13.nov.2009

video:mov01180

Lille-Vill leser bok på mårraskvisten! "Hess...t! Hess...t! Iiiiih" ;p Hun er helt vill etter dyr, og bøker, så hun storkoser seg med boka om dyrene på gården, og dyreleksikonet sitt! 

Gjett hvem som kastet opp i natt da. Jo, jeg! Herlig. Jeg har spydd så mye de siste tre årene nå, at jeg synes jeg har spydd nok for resten av livet!!! Jeg har ikke kastet opp siden i natt da, og er heller ikke kjempekvalm, så håper at det gir seg fort. Vilja fikk jo ikke i barnehagen i dag ettersom hun kastet opp i går (de må være hjemme i 48 timer), så hun og Roy har dratt i svømmehallen. De kommer nok hjem igjen om ikke så alt for lenge.. ♥

Ha en fin fredag 13. alle sammen! BØ!

12.nov.2009

hvilken
Dagens "JEG VIL HAAAAA!". Jeg har litt penger til overs som jeg så gjerne vil bruke opp, men på hva? Aller helst skulle jeg ha fornyet garderoben min, men jeg må ned noen kilo først, så det må vente. Derfor sikler jeg på en macbook pro, eller en touch-telefon! Ikke at jeg trenger noe av det..

Har du en touch-telefon? Hvilken? Fornøyd? 12.nov.2009

Jeg satt og maste på Roy om å dra å spise lunsj et sted, da jeg fikk telefon fra barnehagen istad. "Vilja er ikke helt i form, og har kastet opp litt ute.." Roy henta henne, og hjem kom en helt pigg Viljis. Hun hoster en del, så jeg håper at hun rett og slett hostet til hun kastet opp. Jeg orker ikke en runde til med omgangssyke! Hun virket i hvert fall helt vanlig.. :)

p1030411


Vilja holder jo på å få jeksler, så vi har hatt noen slitsomme kvelder og netter de siste dagene. I går var det nok ikke så vondt lengre, men da hadde hun erfart at om hun ikke la seg til å sove så fikk hun bli med opp igjen, og ville derfor ikke oppi senga si. Jeg satt en stund og koste med henne i fanget, før jeg tilslutt lempa henne over i senga. Da ble hun stående og holde rundt meg, og omtrent sovne stående med hodet på skuldra mi.. ♥ Tilslutt la hun seg ned, og jeg kunne lydløst krabbe ut av rommet.. Gjett om jeg følte meg halvsmart da, haha!

Minner dere på konkurransen om å havne på favorittblogglista mi! Meld deg på her!

11.nov.2009

Jeg satt og bladde igjennom photobucketen min, og kom over et klipp hvor jeg synger litt av "What you're made of" av Lucie Silvas. Det er vel kanskje tre år gammelt eller noe? Det er langt fra feilfritt, for jeg har spilt det inn i hui og hast til Lina (Sang til Linus ♥) på dataen, men jeg tenkte jeg skulle slenge det ut her uansett. Don't be mean - jeg er helt naken når jeg synger (altså, ikke bokstavelig talt, hehe)

*borte* ..jeg skal få laget en ny sang og legge ut istedet! :)

11.nov.2009

Julegaveønsker (og dåp og, forsåvidt) for meg og pikene; 

jul

(Tripp-trappstol til Vilja, Rørospledd til Saga)

- Bøker (gjerne med dyr i)
- CD med barnesanger
- Klær (str. 86 til Vilja, Saga trenger bare ullkær, i str. 62)
- Eva Solo vannkaraffel
- Skivet laks og skivet pæreskinke ♥
- Gavekort på massasje
- Gavekort på H&M, Gina Tricot, Cubus, Bik Bok, Barnas Hus, IKEA osv.
- Sofaputer
- Dørskilt m/navn

(oppdateres sikkert ;)

Hva ønsker du deg til jul?

Vil du bli en av mine favorittblogger?

Jeg stjeler Malins idé, og kjører en konkurranse! På høyresiden her skal jeg lage en liste over mine favorittblogger, og for at DU skal kunne bli med på lista må du legge igjen en link til din blogg. Jeg velger ut 10 stykk (kanskje fler om det er mange som faller i smak) som får link til bloggen sin nede til høyre her. Det er en kjekk måte å få flere lesere på, jeg ser stadig på livefeed'en min at folk har rotet seg inn hit gjennom linker på andres blogger. :)

Jeg håper du legger igjen link til din blogg, havner du ikke på favorittlisten min får du deg kanskje en ny leser? Jeg legger forresten alle bloggene jeg leser til på bloglovin'! Det er genialt! Har du også bloglovin'? Legg meg til da vel!

bloglovin

10.nov.2009

Jeg klarer såvidt å holde øynene åpne. Det var kaos her i går kveld. Vilja holder på å få to jeksler i underkjeven, og holdt et voldsomt leven. Stakkars jenta var trøtt, men klarte ikke å sovne. Hun gråt og gråt, og klamret seg rundt halsen min. ♥  Kl. 23 sovnet Saga, så da måtte jeg bare legge meg jeg også - så Vilja satt oppe med pappan sin.. helt til kl. 02! Det er tydeligvis ikke bare-bare å få tenner..

Saga har heller ikke sovet særlig godt i natt, hun er så forkjølt. Hun har sovet godt i formiddag da, rett ut i fanget mitt. Lille baby.. ♥

dsc01172

I dag blir det taco til middag, gleeeder meg! Jeg lever for middag, hehe! Jeg spiser tacoen min som en nachostallerken jeg da. Hvordan gjør du det?


09.nov.2009

Beklager, beklager, beklager! Jeg har ikke blogget siden torsdag, men jeg har rett og slett ikke hatt tid eller ork. Igjen; beklager, beklager, beklager! Får jo helt dårlig samvittighet når jeg ser hvor mange som har vært innom og sett etter oppdateringer!

Fredagen gikk bort til handling, turgåing og besøk, lørdag til besøk og julebord, og søndag til farsdagsbesøk og sure unger, hehe. Jeg hadde jo gledet meg til julebord og fest, men kombinasjonen melkespreng og fraværende baby er ikke suksess. Ved midnatt var jeg i seng, etter en femten minutter lang dusj kombinert med tømming av gigantiske melkejur. ;p Det var like greit å finne veien hjem da de omtrent var på vei ut av kjolen. Det var kjempekoselig så lenge det varte da - utrolig deilig å komme seg ut litt! 

158323374670751598270101599788659335196n

Fra vorspielet. Malin, Renate og moi (jeg må komme meg i et solarium, snarest!). ♥

05.nov.2009

Vi måtte i ilden alle sammen i dag, gitt. Jeg fikk tilbud om svineinfluensavaksina da jeg var på legekontoret, og Roy stakk innom sitt legekontor og fikk den etterpå. Vilja fikk den på helsestasjonen som planlagt. Stakkars Vilja begynte å gråte med en gang hun kom inn til helsesøstra, hun husket nok at hun var der for en måned siden og tok sprøyte også. Huff! Det gikk fint da, heldigvis. Hun var litt øm i armen rett før hun skulle legge seg, men. Jeg merker ingen bivirkninger enda, og krysser fingrene for at jeg slipper unna de!

Saga hadde 6-ukers kontroll i dag, hun har vokst seg stor! 4,7 kg og ca. 55 cm har hun blitt! ♥ Rett på gjennomsnittet, så herlig! Vilja har vært under normalen siden hun var et par uker, nå er hun helt nederst på normalen, så det er godt å vite at Saga i hvert fall legger godt på seg. Kanskje hun tar igjen søstra? ;)

Vi var på en liten kveldstur i mørket i kveld, Vilja synes det er sååå stilig å se på stjernene! "OI! OOOOI"

img0044


05.nov.2009

I dag skal Vilja i ilden. Alle helsestasjonene i Trondheim vaksinerer barna som tilhører der i dag, så da blir det vaksine på snuppa. Jeg skal og ta sprøyte, dog ikke vaksine, men p-sprøyta. Fant ut at jeg skal gi den en sjanse, selv om jeg hater sprøyter. Men det er vel kjekt å ta en sprøyte i rumpa, for så ikke å tenke på prevensjon igjen før tre måneder etterpå? Spiral er jo "populært" blant de som har født, men jeg synes det høres så fryktelig skummelt ut! Den skal INN i livmoren, altså! Hallo?! 

Jeg sitter i sofaen og hutrer, det er full storm ute, og jeg kjenner kulden helt inn hit. Jeg har lyst på en stor kopp te, men jeg koser meg sånn med en sovende Saga på brystet. ♥ 

Det er farsdag på søndag! Hva skal dere gi til pappaene deres / pappaen til barnet/barna deres? :)

(bilde fra google)

03.nov.2009

Roy er nede i garasjen og trener, og jeg og Sagasnupp koser oss i sofaen. Jeg tror hun har tatt kveld, for hun sover så godt. ♥ Vi har vært hos manuellterapeuten igjen i dag, med nakken hennes. Det er en nakkevirvel som ikke er helt på plass, så hun sliter litt. Hun er kjempeflink til å sove om nettene da, så mamma'n skal ikke klage! Jeg klarte endelig å ta bilde av et smil i dag, forresten. Se så skjønn hun er!

img0052

I morgen skal jeg til legen på etterkontroll etter fødselen. Skal sjekke stoffskiftet, jernlager og blodprosent, og forhåpentligvis ser alt fint ut. Stoffskiftet mitt gikk nemlig litt bananas etter sist fødsel, jeg hadde nok noe som heter Post Partum-Tyreoidi. Det vil si at stoffskiftet svinger mellom høyt og lavt, og man får symptomer som blant annet struma, vekttap, dårlig hukommelse og utmattelse. Jeg hadde disse symptomene sist, men har ikke merket noe til de nå - bortsett fra at jeg har fått en kommentar på at halsen min er hoven. Så vi får se!

Nå håper jeg Roy snart er ferdig med å trene, for nå begynner jeg å bli sulten. Vi skal nemlig kose oss med pizza fra Pizzabakeren i dag! Gjett om jeg gleder meg!02.nov.2009

Jeg har blitt utfordret av SuperMalin! Utfodringen lyder slik;

1. Skriv 10 ting om deg selv.
2. Legg ved et bilde av dine beste minner og fortell om det.
3. Legg ut et bilde du liker og fortell hvorfor.
4. Legg ut et bilde du ikke liker og fortell hvorfor.
5. Utfordre 5 andre.

1.
- Jeg har to tatoveringer.
- Jeg har telefonangst.
- Jeg elsker å få post!
- Jeg var en liten forfatterspire da jeg var yngre, men skrivetalentet forsvant plutselig da jeg begynte på vgs.
- Jeg røykte fast fra jeg var 15 til jeg ble gravid med Vilja.
- Jeg trenger nærhet.
- Jeg elsker at noen kliper (kliper, altså! ikke klipper!) tærne mine.
- Jeg kunne levd på salat.
- Jeg hadde latt meg lure tvert av Josh Holloway. *sikle*
- Jeg elsker å synge!

2.
fdselsbilder
Første møte med mine vakre små. ♥  Det er noe helt utrolig magisk over å endelig få møte den lille man har båret på og kjærtegnet gjennom magen i ni måneder.. (Les fødselshistoriene mine her og her.)

3.
img9893bw

Sorry, men jeg elsker dette bildet. Det er tatt 16 dager før jeg fødte Saga, og om jeg får si det selv så ser jeg smashing ut! Lyser det ikke lykkelig av det bildet der?

4.
shower
Bilder jeg ikke liker blir enten slettet eller, om de ligger på facebook, untagged. Jeg fant derfor ikke noe "verre" enn dette. Jeg liker det ikke fordi det ser ut som jeg er 20 kg. mer enn jeg er, noe som jeg forsåvidt var også, hehe. Høygravid og full av vann! ;p

5.
Jeg gjør det enkelt og greit, og utfordrer de som vil! Gi meg en lyd om du tar den da, så jeg får se! :)

02.nov.2009

Jeg er den stolte eier av disse;
product view of: Jane studs sandal
"Jane studs sandals" fra Bianco (600 kr) . Var de ikke lekre? I love them! ♥

Jeg og Roy har vært en tur i byen og spist deilig lunsj + kjøpt forlovelsesring til ham. Fant en som var veldig lik min i passform (min er jo omsmeltet), den var veldig fin! Levert inn begge to til gravering, og får de forhåpentligvis i overmorgen. Jippi! Det er koselig å være forlovet.. ♥ Klissklass! 

Tenkte forresten jeg skulle tipse dere om en fin nettbutikk (jada, meg og nettbutikker). Var nemlig innom en søt barnebutikk i byen, og de har nå åpnet nettbutikk også. Sjekk den ut; http://barna.aktiweb.net/index.php. Det var ikke så mye der enda, men merk dere linken! Legger den til i link-lista mi også! ..nei, nå må jeg skifte bæsjebleie her. Ha en fin dag! :)

01.nov.2009

My God, I'm tired! Det kjennes at det har vært en lang uke, for å si det sånn. Jeg må ærlig innrømme at jeg gleder meg til at Vilja skal i barnehagen i morgen. I går var hun trassete hele dagen, og i dag har hun vært hyper. Hun er så morsom, løper rundt her og skravler og roper og ler. ♥ Jeg og Roy har fått oss kallenavn også; mamma-mais og pappa-bæsj. Hvor tar hun det fra? :D

Jeg gleder meg noe enormt til julebord med jobben i helgen, og i morgen tror jeg at jeg skal dra på jakt etter sko å ha på meg. Jeg tror jeg har sett meg ut et par på Bianco. Problemet er bare at jeg ikke kan ha så høye hæler, for jeg er litt messed up etter to svangerskap, og har ikke tyngdepunktet mitt helt på plass enda. :p  Jeg får se hva jeg finner! ..anbefaler forresten Bearpawsene jeg har skrevet om lengre ned her på det sterkeste, de er skikkelig herlige! Saueskinn nedi, gotta love it!

Men nå, klokken åtte, skal jeg faktisk finne senga. Jeg klarer ikke å holde øyene oppe lengre. Saga sover som en stein på brystet mitt her, så jeg håper hun har tatt kveld hun og. Natta! ♥