Onsdagspjatt

En hektisk dag er forhåpentligvis snart over, og jeg tar meg et rolig fem-minutt for å blogge litt. ♥ Jeg våknet sammen med sykingVilja i dobbeltsenga i morges; hun har hatt feber et par dager, og nå har hun tunga full av blemmer + utslett på beina og magen. Spørs om det er hånd-, fot- og munnsykdommen som er i hus. 4 av 8 unger har vært hjemme fra barnehagen med feber denne uka, men jeg tror det bare er Vilja som har fått utslett. Vi får nå alt også vi da, typisk! Hun har akkurat lagt seg nå, har sittet med pappsen og sett Kaptein Sabeltann (den store helten!) imens jeg har vært en tur på kafé. Får håpe denne natten blir litt bedre enn gårsdagens, det tar på å våkne minst én gang i timen..

 

Roy og barna hentet meg på skolen i dag, så dro vi på Barnas Hus og kjøpte ny bilstol til Saga. De har hatt septembersalg på BeSafe x2, så da tenkte jeg at det var likegreit å slå til med en gang. I går kapret vi en Odenwälderpose på salg. Salg er fint! :) (Apropos salg, så har jeg litt småsnacks til salgs om noen er interessert. En babyhawk-mei tai, et moby wrap-sjal og en maxi cosi-bilstol med base som kan festes både med isofix og bilens seler. Rop ut!)


Månedens suksesskjøp. ;) Vilja og Saga valgte ut Sagas bursdagsgave selv. En dukkevogn som de begge kan trille, og som Vilja kan trille Saga i. Hihi! Vi har hatt masse fine trilleturer til butikken, storfornøyde begge to. ♥

 

Men, nå skal jeg finne senga. Har forelesning halv ni i morgen, og jeg må rekke å dusje før jeg drar. Iiik! God natt!


Min lille stjerne


Updates

HEI! ♥ Nå ble jeg gjort oppmerksom på at det faktisk er en helt måned siden jeg skrev sist, så da er det vel virkelig på tide. Hverdagen er hektisk som student, deltidsansatt på Bunnpris og mamma til to små, så det er ikke lett til å få tid til å blogge. Når roen har senket seg i stua på kvelden, er jeg enten så utslitt at jeg ligger pal - eller så har jeg skolearbeid å gjøre. Akkurat nå er dataen min på reperasjon, så jeg låner pappas. Jeg håper at blogglysten kommer tilbake når jeg får tilbake min!

Om noen av dere er ekstra oppmerksomme, har dere kanskje sett at Saga har fylt 1 år siden sist? ♥ Sist fredag var den store dagen, og jeg var så heldig å tilbringe dagen hennes på skole og jobb. Hurra!  :( Vi fikk feiret på søndag da, med familien. Kakeee! ♥

 Lille søte pakker opp gave fra mommo. ♥

 

Saga har blitt en bestemt ung frøken, på 75 cm og 9,1 kg. Hun sier mamma, pappa, nei og ja - men stort sett går det i og neh. Hun er fortsatt tannløs, og elsker dyna si over alt i verden. Hun sover fra ca kvart over seks på kvelden til mellom seks og halv syv om morgenen, og har to dupper på dagtid. Hun elsker å rutsje (vi har ei lita sklie i stua som hun klatrer opp selv og rutsjer fra, tøffa!), og å trille rundt på dukkevogner og gåvogner. Å bygge duplo har også begynt å bli interessant nå. :) Hun stortrives i barnehagen, de kaller henne bare sola! ♥

 

Siden fredag har omgangssyka vært på besøk her, og vi har vært syke i tur og orden alle mann. Heldigvis slapp vi dagesvis med oppkast slik vi hadde i vår, så nå krysser jeg bare fingrene for at vi har fått vårt for en stund. I dag er begge barna i barnehagen for første gang uka her, og jeg har fått gjort unna litt småsnacks jeg hadde på tapeten. Nå skal jeg ta meg en dupp og en lang dusj, for det synes jeg at jeg fortjener! ;) (Forretningsjusen får vente til i morgen..)


Jeg har forresten flere bilder og et par filmer og vise dere, så jeg er tilbake før dere aner. Jeg lover! Er alt bra med dere, forresten?