29.aug.2011

Oi, nå har det gått alt for lang tid siden jeg har fått skrevet noe her. Siden sist har vi fått kosa oss ei uke i Alcudia, og nå er vi tilbake til hverdagen igjen. Jentene har begynt i ny barnehage, og jeg har startet mitt andre år på BI. I dag har jeg "fri", og benytter dagen til å få rydda og vaska litt klær og sånn. Leverte ungene i barnehagen halv ni, etter å ha kosa oss med Tingelingfilm og litt sånn først. ♥ Solen skinner etter en regnfull helg, så jeg regner med de tar turen ut i skogen eller noe i barnehagen. De stortrives der begge to, forresten - oppstarten har vært problemfri, og det er så herlig! Vilja blir sur hver gang hun blir hentet, skulle helst bodd i barnehagen hun. ;) De har begynt på hver sin avdeling nå, og det tror jeg er godt for dem. I hvert fall for Saga. Det er vel greit å få sjefe litt selv også, og ikke bare bli styrt av storesøster. Nå skal det sies at Saga sjeldent lar seg pille på nesa da, men. Hehe! Minisjefen!! ♥

 

 

Her er vi på minidisco på hotellet vårt i Alcudia. Mine to småfrøkner er litt sjenerte da, så de ville bare se på da de andre barna danset. Men det var gøy det og! :) 

 

Ellers er det lite nytt å melde, og jeg må vel bare fortsette rydderunden min. Ha en fin dag, alle sammen! 


02.aug.2011

God morn! :) ..her har jeg og Vilja vært oppe en times tid, og vi sitter faktisk under vært vårt fleecepledd. Det er 2. august, og vi fryser. Saga er tydeligvis en trøttis, for hun sover enda. Det hender at hun slår til og syvsover litt om morgenen, deilig for både meg og henne det! :) I dag hadde vi egentlig tenkt å dra ut ved sjøen, men det er tåkete og fuktig ute - ingenting som minner om en sommerdag. Vi må nok legge en plan B! På lørdag reiser vi jo til Alcudia, så kanskje vi skal ta turen for å handle litt klær for å ha med? Det har jo ikke akkurat vært det helt store behovet for sommerklær her hjemme..
 

  

 

Fine lille krølleungen min! ♥ Saga er full av nydelige krøller, elsker det håret hennes! På bildet til venstre er hun nybadet og har gredd håret, bildet til høyre er tatt ca tjue minutter etterpå. 

 

Men nå roper Saga fra nede i kjelleren, så jeg må runde av! Ha en fin dag!! :)

 

video:img2504

Vilja har blitt nordlending. Sånn har hun snakket i hele sommer.. Den som visste hvor det kom i fra! ;p