22.07.11 - Den dagen da Norge ble snudd på hodet

Oslohelgen min ble ikke akkurat som forventet. Det begynte bra, med noen koselig timer på shopping, etterfulgt av en deilig lunsj i Bogstadveien. Vi satte oss på trikken for å dra hjem, og da vi sto på holdeplassen på Jernbarnetorget så hørte vi et fryktelig høyt smell. Folk forsøkte å se ut vinduene for å finne ut hva som har skjedd, og mange lurte på om vi skulle gå av trikken, eller om det var best å holde seg i ro. Alle snakket sammen, og oppdaterte nettaviser igjen og igjen. Vi skjønte fort at det var noe spesielt, da vi så alle de knuste vinduene i gate etter gate. "Bombe i VG-bygget", var det første vi hørte, og vi ble rimelig skjelvne. Folk evakuerte bygninger, og kom ut i bare undertøyet - full av forvirring og redsel i blikket.  Vi var uendelig glade at vi var på vei hjem!

 

Nå vet vi jo alle hva som har skjedd, og det var helt uvirkelig og våkne opp til dødstallene i morges. Det er nok nå, håper virkelig at det ikke er fler å finne på Utøya og i Regjeringskvartalet. Vi har sittet klistret foran tv'en og nyhetene siden klokken kvart på fire i går, sluker alt av info. Dette er helt sykt.

 

Jegi tenker på alle de rammede, både drepte, skadde og pårørende. Hvordan lever man videre etter noe sånn..


20.jul.2011

Hei igjen! :) Nå er jeg endelig helt oppegående igjen, etter en ny fantastisk runde med streptokkhelvettet. Heldigvis hadde jeg meg på legevakta med en gang nå, så jeg slapp mye billgere unna enn sist. Knasker penicillin som jeg ikke har gjort annet. ;) 

 

Jeg og Sagalutt koser oss hjemme alene, Vilja ble med Roy på hyttetur i går. Det er skikkelig deilig å bare ha et barn her, men jeg savner meg ihjel etter Vilja. Savnet blir ikke mindre av å tenke på at jeg ikke ser henne før på mandagsmorgenen heller. :( Jeg reiser jo til Oslo i morgen kveld, og de kommer ikke hjem før jeg drar.. Men, neste uke skal vi kose oss masse!! ♥ (Finvær, finvær - kom til oss!)

 

 

Minisjefen! ♥I går hadde jeg og Saga besøk av venninna mi Cecilie, og hennes lille Casper. Vi fikk lagt ned ungene til formiddagsdupp, og kosa oss med ferske reker på verandaen i finværet. Ordentlig sommerfølelse! :) Reker ble det i dag også, hos pappa og madamen, men da akkompagnert av tordenvær. Ekte trøndersommer! 

 

I morgen kommer Renate på formiddagsvaffel, ellers har vi ingen planer. Har fått et svært flossteppe som jeg tenkte å gjøre plass til på ungenes rom, så jeg slipper å ha gulvvarme på der (det er i kjelleren, og flisgulv - så det er iskaldt..). Kanskje Saga vil assistere meg. :)

 

 Ha en fin kveld da!


12.jul.2011

Nå er den her. Trassen. Jeg har skuldrene oppunder ørene, og lurer på om ikke hodepinen kommer snikende også. Vilja har gjort det motsatte av det som har blitt sagt den siste uka, og sutrer og slår seg vrang for den minste ting.

 

"Ska vi ut no?"

"Ja."

"Ska vi ut no???"

"Ja, Vilja!"

"Ska vi ut??? Kan du si mæ vi ska ut????"

 

For Guds skyld, VI SKAL GÅ UT! ..så kommer hun etterpå da, den lille sniken - med godord utav en annen verden. Jeg er den fineste i verden, den besteste i verden, vi er bestevenner, hun elsker meg.. Ja, dere skjønner. Lille lura! ♥ Flaks for det lille krapylet at hun er så skjønn, ellers hadde jeg gitt henne bort! 

 

 

Lutteskrutten vil så gjerne sykle hun og. ♥

 

Sommeren har forsvunnet fra Trøndelag, og jeg sjekker værvarslet hundre ganger om dagen. Litt overskyet i morgen i torsdag, så er det grått hele den neste uka. Hva er dette for noe da?! Heldigvis er det bare 2,5 uke til jeg, ungene, mamma og tante drar til Alcudia - jeg får prøve å tenke på det. Dessuten har jeg lurt meg til ei Oslohelg også, torsdag til søndag i neste uke skal jeg kose meg med Marit på Torshov! ♥


11.jul.2011

video:film fra 08


Flinke Vilja kan nesten hele alfabetet - ooog en eller annen form for nordnorsk! ;p


07.jul.2011

Vi har havnet i Sverige! Her har vi hatt sommerens fineste dag, med bading i plaskebasseng, jordbær med vaniljesaus og grillmat. Perfecto! I går var vi i Namsskogan familiepark, hvor vi fikk se blant annet bjørn, ulv og skogssvin - stor stas! ♥

 

 

Søteste lillerumpa kjefter på Koda. ♥
(Snille Drea redigerte bildet litt, ble det ikke nydelig da?)

 

Jeg ligger rett ut med potetgull & dip og en god bok, må vel finne senga snart. Ungene er forhåpentligvis på rett kjøl etter to kvelder hvor klokka ble ALT for mye (stikkord: 3 timers biltur, to spyende unger, mangel på vann, mangel på bensinstasjoner), men tør ikke å satse på at de har vett til å sove lengre enn til seks i morgen før jeg ser det. ;p

 

Ble forresten tipset om siden kickback.no av ei venninne! Noe så genialt!! De har dealer med alle mulige nettbutikker, og når du handler får du tilbake en viss prosent av det du har brukt. Hos nelly.com f.eks, får du tilbake 8%. Disse pengene havner på kontoen til kickback.no, og du kan bruke de til å kjøpe gavekort hos alt fra Burger King til Åhlens til H&M! Penger tjent!! ;)04.jul.2011

"Mamma.. Du e det fineste æ har sjett!"

 

- Vilja ♥


02.jul.2011

Disse to småfrøknene har herved sommerferie, og jeg må ærlig innrømme at jeg grugleder meg litt til å få underholdt dem de neste seks ukene. Det er selvfølgelig kos med ferie og kvalitetstid da, for all del! :) Får bare håpe sola har tenkt å glede oss med sin tilstedeværelse! ..sommerferien innebar også siste dag i barnehagen de har gått i nå, for 15. august starter de med blanke ark i en større barnehage, på hver sin avdeling. Det blir spennende, men også trist at de ikke skal tilbake til den herlige barnehagen som vi har vært SÅ utrolig fornøyd med! Jeg er glad det ikke var jeg som hentet de i går, for jeg hadde nok grått som en unge! :D 

 

I dag har vi vært en liten tur på Lekeland, også har vi hatt Roys søster, Lina, på middagsbesøk. Hun kommer løpende når det blir servert pølsegrateng, hihi! I morgen skal vi ta turen til pappa for å se på hestene og sånn, før det blir kjøttkakemiddag hos ungenes oldemor. GOD HELG! :)