23.jun.2011

Nok en kosedag hjemme med Sagasnupp. I dag har vi bare holdt oss inne, sett masse Pippi Langstrømpe og bygd litt Duplo. Humøret har vært på topp i dag, men hun har vært slapp. Roy kom hjem etter fire dager i København i dag, og la med en gang merke til at Saga var så stiv i nakken. Så da bars det rett på Legevakta - takk for sist! 

 

 

Saga i morges, etter at vi hadde levert Vilja i barnehagen. Så fin i nattis og støvler. ;)

 

Stikket i fingeren på Legevakta fortalte at frøkna hadde en crp på 139, noe som er ganske høyt. Jeg fryktet innleggelse, men heldigvis slapp vi det. Hun hadde store mandler, så legen konstaterte halsbetennelse. Hun slapp ikke unna hun heller. :( Hun har spist masse uka her, så jeg ante ikke at hun hadde vondt i halsen.. Stakkars lita! Men nå har hun fått penicillin, som hun må tvinges i den neste uka. DA er vi forhåpentligvis friske alle mann, og klare for sommerferie! ♥
22.jun.2011

Her råder fortsatt sykdommen.. Saga var frisk i helga, men mandagskvelden dukket feberen og ørebetennelsen opp igjen. Hun var varm da hun la seg i kveld også, så det spørs om hun må kose seg hjemme med meg resten av uka. For kose oss, det gjør vi! ♥ I går lekte vi litt med Cecilie og baby-Casper, og i dag har vi vært på Burger King, hihi! Hysj!

 

Det var sommeravslutning og grilling i barnehagen i dag, Vilja var storfornøyd når både mormora og farmora kom for å spise pølse med henne. Vi ble med en tur til farmora etter grillinga, hvorpå ungene ble enda mer fornøyde da de fikk kjøpe seg litt godis på butikken. Onsdag er vel lille-lørdag, eller hur?! (Det er i hvert fall min unnskyldning her jeg sitter med smågodtet mitt..)

 

 

Både jeg og Roy synger bokstavsangen når ungene pusser tennene, og plutselig her en kveld sang Vilja den også. Vel, hun forsøkte, i hvert fall. L-M-N-O-P. ♥


16.jun.2011

De tre ukene med sommerferie "for meg selv" som jeg gleder meg til, ble visst kuttet ned til to. Våknet på løndag med litt vondt i halsen, og da kvelden kom lå jeg med hetetokter og frostanfall om hverandre, og 39,5° i feber. Vilja ble også syk natt til søndag, så da kvelden kom fant vi ut at det var greit med en tur på legevakta i tilfelle vi trengte penicillin. Vilja dro derifra med en resept, mens jeg ble innlagt med en crp på 200. Ikke akkurat det jeg hadde forestilt meg! Jeg hadde mange symptomer på blodforgiftning, og med en så høy crp (den skal normalt ligge under 5, og helst holde seg under 100) så var det en mulighet. Så da ble jeg koblet til drypp, og en haug med blodprøver ble tatt. Hadde konstant frostfølelse da jeg ble undersøkt, så de slet med å finne årene mine. Var rimelig fornøyd der jeg lå, med åtte stikk for å få tatt blodprøve og satt venflon. Affh!

 

 

På mandag, med crp på 300. Nice! Heldigvis hadde jeg ikke blodforgiftning, bare en skikkelig voldsom halsbetennelse. Mandlene mine var nesten helt inntil hverandre, og full av pussbyller.. Enda mer nice! Det ble tre netter på sykehuset, med tre typer sterk antibiotika rett i blodet. I går dro jeg hjem med en resept på enda mer penicillin, så formen begynner så smått å bli bedre. Typisk nok våknet Saga med feber og vondt i øret, så i dag har det vært full rulle her med to frøkner hjemme fra barnehagen. Det ble en god dupp på meg på sofaen i ettermiddag, for å si det sånn. ;)

Vilja + Brage = sant

Wohoo - jeg har ferie!! :D Mitt første år som student på BI er avsluttet, men ble dessverre ikke fullført da jeg ikke maktet å ta den siste eksamenen. Etter fire uker med fire eksamener, så var det ikke mer motivasjon å oppdrive. Så, hei konteeksamen, vi snakkes til jul!

 

I går var det årets sikkert fineste dag i Trondheim, og den brukte jeg på jobb. Hvor typisk er ikke det? I dag er det grått og trist igjen.. Forhåpentligvis dukker det opp flere godværsdager, helst et par før ungene har ferie også. De har tre uker igjen på barnehagen, før det blir fem uker sommerfri og ny barnehage i august - så der skal de få kose seg fram til da. Jeg har ikke litt dårlig samvittighet av å rulle rundt her i sofaen for meg selv en gang. ;)

 

I forrigårs hadde Vilja med seg kjæresten sin hjem fra barnehagen. ♥ Saga ble hentet av mormora si, så disse to styrte showet selv. De var helt i hundre, søtingene! Vi tok turen ut til gården til pappa, så de fikk løpe litt og se på hestene og sånn. Og der tuslet de, hånd i hånd. ♥

 

Nå skal jeg hoppe i dusjen, har jo bare drøyd det i hele dag, hihi. Lenge leve latskapen! 


Vilja 3 år

 

I dag har vi feiret Vilja med brask og bram. ♥ Hele 3 år har hun blitt, jeg sliter virkelig med å forstå hvor de tre årene har tatt veien. Lille snuppa som kom til verden (← fødselshistorie) som en liten, blå raring med kjeglehode, har nå blitt stor og flink jente, og vakker som få. ♥

 

Du er mammas godjente, Vilja - jeg elsker deg!