27.mai.2009

Lille Viljamor har feber igjen, stakkars. Hun ble varmere og varmere utover ettermiddagen i går, men var i ganske fin form - selv om det var bare mammas fang som gjaldt. Det henger i i dag også, men jeg tror ikke hun er like varm som i går. Hun sovnet akkurat på sofaen her, det er nå litt koselig med syk unge også. :) 

dsc00813

(De nye sofaputene falt visst i smak.)

Jeg hadde egentlig tenkt å shine litt her mens hun duppet, men det ble jo litt endringer i planen når hun plutselig sovnet på sofaen. Kan jo ikke gå fra henne liggende her.. Men, det gjør egentlig ingenting, det er greit å slappe av med god samvittighet. Hihi! ..Roy kommer nok hjem om ikke lenge, med pizza fra Pizzabakeren! O lykke!

27.mai.2009

roya

GRATULERER SÅ MASSE MED DAGEN, kjæresten min! <3

25.mai.2009

Jeg orker egentlig ikke å skrive noe, men fant ut at det var på tide. Jeg er så trøtt, så trøtt - skal finne senga straks jeg har skrevet ferdig her! :)

Roy kjørte til Sverige på torsdag formiddag, og kom hjem igjen fredag ettermiddag. Jeg og Vilja koste oss masse alene hjemme, og hun var superflink jente og sov helt til åtte på fredag. På lørdag nøyt vi det fine været, lekte oss på lekeplassen og gikk en tur på butikken (det er nærmest som en dagstur å regne når Vilja er med, hehe). På kvelden var jeg og Roy i 30-årsdag, og bror var her og passet hus og sovende baby. Jeg kjente ikke så mange på bursdagen, men det var koselig allikevel - selv om det ble kaldt utover kvelden. Vi satt ute, og 11 grader er ikke helt perfekt kjoletemperatur. I går var vi på Lade og lekte i fjæra, det er så koselig.

img0317

I dag har det ikke vært så fint vær, så jeg og Vilja har kost oss inne mens Roy har vært på jobb som eksamensvakt. Ettermiddagen ble tilbragt på IKEA, og nå har jeg altså grodd fast på sofaen. Slukt en skål med jordbær med vaniljesaus har jeg også, nam!! 

21.mai.2009

Da var det vel overstått, og vel så det. Nå er jeg 21 år, og noen tusen rikere. I like! ..våknet til frokost på senga, og utpå formiddagen fikk jeg en kjempefin rosebukett av min kjære. Senere på dagen hadde vi foreldrene mine, bror og damen og Roys søster på kaffe og kake. Trivelig dag!

I går var vi på ultralyd igjen, for å sjekke opp om det var noe i det de så sist - men det var det heldigvis ikke. Lillesøster er perfekt! Tenk, nå er det bare fire måneder igjen til hun kommer!! <3

Huff, jeg er så trøtt, enda jeg har sovet 11 timer i natt! Sovnet på sofaen kvart over åtte.. Gravid dovendyr, hehe! Men jeg har vært flink i dag også da, vasket kjøkkenet og støvsugd (nesten) hele huset. Vilja dupper nå, så jeg føler jeg har en velfortjent pust i bakken.

19.mai.2009

bursdag

17.mai.2009

17 mai

17.mai.2009

Gratulerer med dagen! ..jeg har fått på meg bunaden, Roy har snart fått på seg dressen, Vilja sover søtt, og vi har KNALLVÆR! Vilja synes det er kjempegøy å vifte med flagget, så det blir moro å ut å se på toget etterpå. Hurraropet er ikke helt på plass, men hun roper DAAAAA! Hehe!

På fredagskvelden var jeg en tur på bowling med bror og kjæresten, og pappa. Jeg startet med en strike, men endte med skarve 97 poeng og 3. plassen. Aiaiai. I går koste vi oss med besøk av to av mine kollegaer og det herlige været. Så deilig at det endelig nærmer seg sommer!

Her er et bilde av Vilja fra i fjor sommer, jeg synes det er så tøft!

026


14.mai.2009

Etter sju timer hos frisøren, er jeg superfornøyd med hvordan håret mitt ble! Han hadde en plan for hvordan han ville klippe meg, og etter litt fram og tilbake fikk han tillatelse til å sette i gang. Jeg har nå en lang bob (den er rimelig kort bak), med skrå lugg. Bleika en del striper, så det er ganske blondt nå - det vises dog ikke på bildet. Anyways, I LOVE IT! 

dsc00015


13.mai.2009

Jeg har vært på shopping i dag! O lykke!! Andre (!!) gangen på shopping uten Vilja, så mye lettere å gå i butikker uten svær barnevogn og utålmodig unge. ;p Endte opp med genser og kjole fra Gina Tricot, jeanstights fra Lene-V og tøysko fra Din Sko. Storfornøyd! ;D Da jeg kom hjem hadde pakken jeg bestilte fra ginatricot.com kommet i posten også, så nå har jeg masse nytt. Loves it!

I morgen skal jeg til frisøren. En jeg gikk i klasse med på ungdomsskolen er lærling hos Adam og Eva, så skal prøve ut ham. Han er en veldig kul fyr, så håper og tror han kan finne på noe fancy. Er så lei av å alltid ende opp med den samme frisyren. 

Vilja har forresten funnet neseborene sine, haha! Hun har gått rundt med fingeren i nesa i hele dag, og så sier hun "nænænænæ" med sånn tett-i-nesa-stemme. Søtami!  <3

10.mai.2009

ÅÅÅ, hvorfor får jeg mail om ny kommentar, også ligger ikke kommentaren på bloggen?? Det har skjedd tre ganger nå. Hva er det som skjer da?

Det har vært en fin helg. I går morges tok jeg med meg Vilja til byen en tur og shoppet litt (50% på valgfri vare på H&M), og så var vi en tur på Ladestien (ved sjøen, for dere som ikke er kjent i Trondheim) og lekte i fjæra etterpå. :) Så var det klart for dupping på sofaen, og deretter en tur på lekeplassen. I fem-tiden kom mamma og hentet Vilja til overnatting, og jeg og Roy gjorde oss klare til feiring av hans tantes 60-årsdag. Vi fikk servert deilig mat og kaker, og var hjemme sånn cirka halv ett - da var jeg heeelt kaputski. De der frøyværingene kan å feire bursdag!

Jeg våknet opp med en voldsom shoppetrang i morges, så jeg bestilte et par plagg fra ginatricot.com, bl.a denne jumpsuiten;

jumpsuit

Jeg begynner å få bra kul på magen nå, og kan se for meg at jeg blir kjempesøt  med denne på. 

Jeg (eller, det var vel Vilja) vant 500 kr på flaxlodd i dag! Ikke verst! :D Huff nei, nå babler jeg. Det er bare fordi jeg er trøtt. Og selskapssjuk. Roy har tannpine og er ikke særlig snakkesalig. 
04.mai.2009

Jeg er mamma-Linn, gravid-Linn, kjæreste- og samboer-Linn. Men mest av alt, er jeg bare Linn. Same old. Ingenting hindrer meg i å være med på shopping, på kino, på kafe, på jentekveld, på grilling, på vorspiel.. Det at jeg er mamma, betyr ikke at jeg er nødt til å sitte inne fra Vilja har lagt seg, og det betyr heller ikke at jeg ikke kan forlate huset om hun er våken (så lenge noen andre kan passe henne, selvfølgelig). Det at jeg er mamma, betyr ikke at jeg er noen andre enn det jeg var for to år siden. Jeg er den samme Linn som hun som var litt for full for to år siden, klar for DDE-konsert med resten av russen. Jeg er den samme Linn som hun som kunne sitte på kafe en hel kveld, og skravle om alt og ingenting. Jeg er den samme Linn som hun som lo og storkoste seg på vorspiel en lørdagskveld. 

Jeg har fått Vilja, som er den vakreste, herligste lille personen i hele verden. Hun fyller livet mitt med kjærlighet og en tilstedeværelse som jeg ikke trodde var mulig, men allikevel har jeg aldri følt meg så ensom. Mobilen som før ringte og mottok sms i tide og utide, kan nå ligge i en skuff en hel dag, uten et eneste ubesvart anrop.

Jeg er fortsatt bare Linn. 

n5715442561764166215