I got some new shoes on

Se så fine sko Saga har fått seg i dag! :) 179 kr på Din Sko! Hun fikk seg et par joggesko på XXL også, og Vilja fant seg et par røde tøysko. Så nå er jentene klar for sommeren! 

 

 

Jeg har den første eksamenen min om to uker, og skulle egentlig ha brukt hvert eneste våkne minutt til å lese. Hvor typisk er det ikke da at Saga våknet med feber på 39,5 i morges? Huff. Får håpe det er det eneste som kommer i hus denne våren, for når det hele braker løs har jeg én eksamen i uka i fem uker. Har absolutt ikke tid til sykdom da! Men det spørs da, om jeg har samme flaksen som i sist semester. Krysser fingrene!!

 

Jeg har startet prosjekt Få Jentene på Samme Rom i dag, og venter på at det skal bli stille.. Vilja har nemlig sovet sammen med meg siden vi flyttet, og det skal det bli slutt på nå. Hun fikk seg prinsessesengesett istad, og da var hun enig i å sove i sin egen seng. Hun har vært flink, men Saga er litt forstyrret av å ikke være alene.. Hun bruker vanligvis å legge seg uten en lyd, men nå har hun ropt masse på meg. Kjenner jeg er dårlig trent når jeg snart dør av trappene ned til soverommene, haha! ;) 

 

Ha en fin kveld da!
Ride, ride, ranke

Nok en dag med herlig vær, og jeg sitter faktisk med bikinitopp i skrivende stund. Vilja administrerer i naboens hage (sist jeg så etter henne hang hun på plass hageslangen deres), Saga sover og jeg har akkurat handlet en kjekk liten sak på nettet - skal skrive et innlegg om den når jeg får den i posten. :)

 

Litt før klokken ti i morges kjørte vi oss en tur til pappsen min, så vi fikk være ute i finværet. Det er masse lekeplasser i nærheten her, men det er så kjekt ute hos pappa hvor de kan løpe alene uten at jeg behøver å tenke på løse hunder, slemme storunger eller biler. Og det største plusset, en stall full av hester. ♥ Vilja har blitt ei skikkelig hestejente, og er veldig trygg på de store dyrene. Saga derimot, hun er litt skeptisk. Men hun skal i stallen, og hun skal ikke ut igjen. ;p Hun tør å sitte oppå da, såfremt hesten ikke lager lyder, hehe! 

 

 

Om en time venter lammestek og fløtegratinerte poteter hos mamma, gjett om magen min gleder seg! Jeg er og blir et matvrak! ;) Have fun in the sun!


Back from Prague

Home, sweet home! ♥ Fire netter i Praha med Cathrine har vært fantastisk, men feriens höjdare var å komme hjem til mine små elsklingsunger. De hentet meg på flyplassen, og Vilja kom løpende mot meg med et stort glis. To meter ifra meg forvandlet gliset seg til en surmunn, og da hun kastet seg rundt halsen min hulket hun. "Æ vart så lei mæ for dæ, mamma! Æ ælske dæ så masse!!" ♥ SMELT! Den ungen er så nydelig vakker, jeg er så stolt av henne! 

 

 

Vi har gått Praha rundt, og fått shoppet, sett oss rundt, og kosa oss masse! Er ei veske, tre par sko, en kjole, fire topper, to bukser og tre vannblemmer rikere (eller var det fattigere?). Og hey, jeg har fylt opp barskapet til en finfin sommer! ;p

 

Ettermiddagen i dag ble tilbragt på lekeplassen, i knakende fint vær. Det var full sommer i Praha, så det passet meg utmerket at vi kom hjem til finvær i dag. Fikk ikke ungene i seng før kvart over sju (de legger seg vanligvis halv sju), men det får være greit med litt rutinebrudd når vi har vært borte fra hverandre siden mandag. :) 


14.apr.2011

Heia! :) Håper alle har det fint, og nyter våren som er i anmarsj (kanskje er du så heldig at den har kommet for fullt der du bor også?). Jeg gleder meg sånn til sommeren jeg nå, at jeg blir helt rastløs av å tenke på den. ♥

 

Vi koser oss i nyleiligheten vår, og jeg synes vi begynner å få det riktig så koselig her. Jentene stortrives, og det er jeg så glad for! :) Vi har gårdsplass det går an å leke i, veranda og litt hage + masse lekeplasser i nærområdet. Herlig!

 

Påsken nærmer seg, og jeg skal tilbringe tirsdag - lørdag i Praha med Cathrine. Shopping og champagne.. eller, vent nå litt. Jeg liker ikke champagne. Shopping, sightseeing, god mat, gode drinker.. Ja! Det hørtes bedre ut! Åå, det blir kos! ♥

 

 

Sagalutten hos morfaren sin i ettermiddag, godt plantet i skråningen for å se på gressbrannen. Spennende! Tanta mi m/mann og barn er på besøk fra Oslo, så helgen blir nok tilbringt hos pappa sammen med de. Håper været holder seg så fint som det har vært de siste dagene, så vi får vært masse ute. :)

I'll be back! Ha en fin kveld! ♥