Bukkisin

Lille-Vill våknet med 38,5 i feber i morges også, men den forsvant iløpet av dagen. Hun har vært i mye bedre form, og vi har vært på en bitteliten handletur på kjøpesenteret også. Vilja syntes det var stor stas å være på den "stoj bukkisin" (stor butikk, haha), og hun kjøpte seg et skjerf og en hårbørste på H&M, helt selv. Hun blir nok en dyktig shopper etterhvert! ;)


Roy har vært og spilt fotballkamp, og jeg har stappet i meg potetgull og dip. Og jammen ble det tomt for dip også! Det var de ti dagene med trening rett i dass, hehe. Jeg er en sucker for holidaydip! 

Nå skal vi visst se en krimserie på NRK, så da kutter jeg den her! Ha en fin kveld da! :)


Feber

Feber er tilbake! Huff. Jeg syntes Vilja var så varm da jeg hentet henne på rommet i morges, og termometeret viste 38,1. Da ble det altså ingen barnehage på snuppa, men en svipptur til legen istedet. Crp'en var fin, men hun hadde litt antydning til slim på lungene, og ørene var litt betente. Vi måtte bare se det an til over helga - håper hun blir frisk før den tid! Tempen var oppe i 39,2 før hun la seg da, så den er nok ikke borte i morgen, men..


Meg og min Saga. ♥

Ellers har det ikke skjedd noe spesielt i dag. Roys mamma har vært her en tur, og vi har lekt med Play doh og tegnet til Viljas tante Lina som har bursdag i helgen! :) Vilja er en kløpper til å tegne sirkler, eller O'er, som hun sier selv. "Ijja nægne masse O!" ♥

Jeg skulle egentlig ha trent dag 2 på level 2 i dag, men jeg tror jeg hiver inn håndkleet. Så sprek er jeg! Jeg hadde ikke sjans på level 2, jeg trenger mer tid på level 1. Men jeg orker ikke i dag. Sliten etter en lang dag med sykisVilja, så jeg må bare finne senga. Håper at Saga sover godt i natt også, vi nærmer oss noe bra! Natta!

Shopping og svette

Nok en god natt i natt, håper på enda en når jeg snart kryper under dyna. Jeg gleder meg som en liten unge til Saga begynner å sove gjennom natten, det skal bli så HERLIG! Hun har spist to porsjoner grøt i dag, og flaske i tillegg til puppen før hun la seg, så håper det gjør susen. Fingers crossed!

Jeg og Saga har vært på shopping og lunsj på Solsiden i dag, med Linn & Mille. Alltid koselig! ♥ Tre bodyer til Vilja, fire strømpebukser til Saga, og en lommebok til meg ble med hjem i dag. Sånn som jeg bruker penger var det jaggu flaks at vi vant 3700 kr på Viking-Lotto sist onsdag! Score!!


Vilja i går - bilde tatt av Malin. ♥

Roy ser et eller annet viktig champion league-greier på tv'en, så det blir ikke Paradise Hotel på meg i dag. Noget snurt, men da finner jeg senga istedet. Jeg er kaputski etter første dag av level 2 på "30 days shred". Jillian er jo fanken meg sadistisk, hun er ute etter å ta nuven av meg, jo! Over og ut - en svett og sliten Linn.


Tirsdag er den andre dagen i uka

Oops! Jeg er en dårlig blogger, og en dårlig shredder! Jeg har ikke orket å trene siden torsdag, men i dag må jeg nesten få tatt en runde. Siste dag på level 1, så blir det andre boller. Huff, jeg gruer meg! Kan det bli verre, liksom? Det var ei helvettesnatt her natt til i går, så i går var jeg helt ferdig og la meg halv åtte. Gode Gud, det var godt! Som en superbonus sov Saga kjempegodt også, så jeg fikk nesten 5 timer sammenhengende søvn (bråvåknet ti på ti og trodde det var morgen, panikkslagen over at Saga ikke hadde vært våken en eneste gang) - det er luksus det!


Jeg gikk for å hente Vilja i barnehagen i går, med Saga sovende i vogna. Søskenvogna sto hos svigers, så planen min var å lure Vilja til å gå hele veien hjem. Det tar til vanlig ca. 8 minutter, men med Vilja på slep tok det en time. ;p Hun var litt sliten og ville bæres, så jeg måtte overtale henne for hver nye ti-meter. Vi gikk gjennom skogen et lite stykke for å se etter bjørn (hehe), og så på de forskjellige fargene det var på hus og biler. Og Vilja undersøkte omtrent hver eneste småstein. 

I dag har vi hatt besøk av Malin og Renate fra Bunnpris. Vilja synes det er kjempeherlig med besøk, og det synes jo selvfølgelig jeg og! Nydelige jenter som jeg er så glad i! ♥ De syntes jeg skulle feire bursdagen min (har bursdag 19. mai), og det synes jo jeg og - så 12. mai har jeg invitert til bursdagsfest! HURRA, som jeg gleder meg!! 

Men nå må jeg dra rumpa mi opp av sofaen og trene, så jeg blir ferdig til Paradise Hotel begynner. Ciao!

Kaos og dagen derpå

Det var en herlig vårdag i går. Vi startet dagen klokken syv, med to morgenblide småsnupper. ♥ Duplo ble plutselig superpopulært her i helgen, så vi lekte med det et par timer før vi tuslet på butikken for å kjøpe is. "Ijja øpe is dama bukkisin." (Vilja kjøpte is til dama på butikken) Hihi, hun mangler litt bokstaver og stokker litt ord enda. ♥ Da jentene skulle sove dro jeg og Saga på en liten shoppingtur, imens Vilja snorket på verandaen her hjemme. Da jeg hadde fått tak i et lekkert skjørt og en hverdagskjole på Bik Bok kom Roy og Vilja for å hente oss, og det var dags for ...

..dette ble skrevet 06.40 i går morges, før kaoset brøt ut! Vilja våknet med vondt i øret sitt, og ble plutselig helt hysterisk. Saga hylte fordi Vilja hylte, og vi måtte bare slenge de to hylende barna i søskenvogna og løpe ut. Saga sovnet, men Vilja fortsatte å hyle. Roy skulle møte til utdrikningslag klokken ti, så vi måtte ringe rundt etter assistanse. Roys mamma kunne heldigvis komme, så jeg var vel ikke hjemme i mer enn ti minutter med begge to. To vrælende vakkerskatter som kranglet om å sitte i mammas fang, stakkars. Jeg fikk etterhvert lurt i Vilja paracet, og da tok det ikke lange tiden før hun ble pigg igjen. Pjuh


Saga var alene med fruktmosbegeret i ett minutt, haha! :D

Viljas venninne Mathea feiret 2-årsdagen sin i går, så jeg og Vilja var der og koset oss et par timer. Det kræsjet med Sagas dupp, så hun var igjen hos farmora si. Koselig å finne på noe bare jeg og Vilja også! ♥ Etter bursdagsfeiringen ble Vilja levert hos farmora for overnatting. Jeg skulle også på utdrikningslag, så Saga sov hos mamma - hennes første overnatting. 

 Begge utdrikningslagene møttes på et selskapslokale for grillmat og fest - kjempegøy! Jeg heiv innpå for å ta igjen de andre som hadde drukket hele dagen, og besto med glans. ;p Vi skravlet og danset, I loved it! Det ble dårlig med søvn da vi kom hjem igjen, ettersom jeg hadde melkspreng fra helvette utover morgentimene, og generelt ikke sover noe godt når jeg har drukket. Rimelig sliten nå, med andre ord - og det blir nok ikke lenge til vi finner senga. Treningen utgikk i går, og utgår i dag også. Jeg får ta dansinga i går som trening, og fridag i dag, hehe. Back on track i morgen!

Nå skal vi se film og spise potegull. Ingenting er bedre dagen derpå! Hei og hå!

Dag 8

Dag 8 av "30 days shred" er fullført, og jeg føler at det er en evighet igjen! Enda godt at jeg merker resultater, ellers hadde jeg nok ikke holdt ut. Nå er det bare to dager igjen på level 1, og jeg gruer meg masse til level 2 - det sies at den er verst.


Vektløfter-loffis! ♥ T-skjorta hun har på seg er dødstøff! "Jeg er 100% uansvarlig for mine handlinger", står det på den.

Vilja var endelig tilbake i barnehagen i dag, og jeg og Saga har vært på bytur med Linn & Mille (bebi-mijje, som Vilja sier ♥). Jeg plukket med meg en topp og et skjerf, og litt klær til småsnuppene. Fant en kjempefin vår-/høstjakke til Vilja nedsatt til bare 50 kr på H&M! Den er i str. 92, så litt stor, men den funket bra med oppbrettede armer. Skal forsøke å få tatt bilde av Vilja med den på. 

Det er planleggingsdag i barnehagen i morgen, så det ble en kort uke der for Vilja. Hun har frisørtime da, skal "klippe-klipp" håret - eller "pikke-pikk", som hun sa selv i går. Haha! Det er ikke så lett alltid! ;) Håper at det går like bra som sist, og at hun blir fornøyd selv - det er jo viktigst. Hun er så herlig når hun synes at hun selv er fin, beundrer seg sel i speilet. Søtami! ♥

Sliten

Ohoi, dette har vært en lang dag! Vilja var feberfri og full av energi i morges, og har vært en megabølle i hele dag! Hun har ikke hørt etter én eneste gang, og hun har sagt "nei" sikkert en million ganger! Det blir godt for både henne og oss med en barnehagedag i morgen, i hvert fall - det er helt klart. Hun er dritlei oss, og vi er dritlei henne! ;) (Selvfølgelig ikke bokstavelig talt, men jeg regner med dere med trassunger skjønner hva jeg mener! Hehe!)Oii, nå våknet Saga - jeg må rykke ut med puppen! Blogges i morgen, folkens!

Feberpjusk

I dag har vi hatt to små, febersyke hostejenter. Vi måtte inn for å vekke Vilja halv elleve (!!!) i morges, stakkars lita! Vi har bare vært hjemme og lekt med Duplo og sett barne-tv, og koset oss masse! ♥ De hoster ganske stygt, så vi tar en tur til legen i morgen, tror jeg. Greit å få sjekke at det ikke er noe annet enn forkjølelse. Det er så ekkelt når de får feber..

(Bildeopplasteren fungerer ikke i dag heller..)

Jeg og Saga var en tur på Cubus i morges også, og fikk røsket med oss en del derfra. To nattiser, fire bodyer, en "dongeri"tights, en tunika, en topp, fire par sokker og en strømpebukse til Vilja, en body til Saga og en trenings-bh og to til av de herlige haremsbuksene de har til meg! 500 kr tjent (man må jo se lyst på det! ;)

Jeg skulle egentlig ha trent dag 7 på "30 days shred" i dag, men jeg måtte ha en restitusjonsdag, gitt. Jeg er helt utslitt etter en dag hjemme med syke småtroll, og har ikke sjangs til å begynne å hoppe og sprette og løfte vekter her. Dag 7 får bli i morgen i stedet, og da er det dansing også, så da tar jeg jo igjen litt (jeg gjentar; man må jo se lyst på det! Hihi!).

Kosepus

Svett! Dag 6 er overstått (jeg har bestemt meg for å telle fra den første dagen, bare for litt ekstra motivasjon, hehe), og jeg merker at jeg allerede er i bedre form! Skulle bare ønske jeg klarte mer enn to push-ups. ;p


To gærninger i pysjamas tester nyvogna si. ♥

Viljamor har vært hjemme med feber og hoste i dag. Hun har vært en liten sutrete, kosepus! ♥ Vi har vært ute på to trilleturer med nyvogna, og begge barna sov som steiner. Fantastisk! Jeg er storfornøyd med vogna, den er en drøm å trille - og jaggu er den lekker og! I morgen skal jeg ræse ned til byen for å levere diverse papirer til en finansrådgiver som skal forsøke å få stilt istand et lån til oss iløpet av dagen. DET hadde gjort seg det! Ellers er det vennesalg på Cubus i morgen, folkens - 30% på alle klær, og 15% på make-up! Løp og kjøp - det skal jeg! 

Twinner twist

Neidaså! Nå har jeg fått lånt meg en pc-skjerm, en diiiger en som står plassert på stuebordet her. Roy har en kompis som reparerer pc'er da, så forhåpentligvis kan han få ordning på skjermen min. Ellers får denne ordninga funke for en stund. Hvorfor blir alt som koster penger ødelagt samtidig?!

Vi har fått vogna vår! Hurra! Se så fin den er;


Jeg har trent i kveld også, dag 5 er overstått. Det er godt å kjenne at det føles som at det går raskere for hver dag, det betyr at det har skjedd noe med formen min, i hvert fall. Men nå skal jeg legge meg! Night!

Pc-løs

Hei alle sammen!

Jeg er bare kjapt innom for å fortelle at skjermen på bærbar-pc'en min på mysteriøst vis har dødd, og at jeg derfor ikke får blogget på en liten stund. (Vel, jeg sniker nok meg til å låne Roys data, men. Hihi!) Jeg må i hvert fall få fikset skjermen eller kjøpe meg en ny data før jeg er tilbake for fullt. Forhåpentligvis tar det ikke mange dagene.


(Bildeløse innlegg er så kjedelige, men det eneste bildet jeg hadde på denne pc'en var dette, haha! Fra oldemors 95-årsdag i 2002. Broren min til venstre, søskenbarna mine (er ikke Sofia lik Vilja?) og langhåra-Linn til høyre)

Ellers er dag 4 av "30 days shred" overstått, og jeg kan gledelig meddele at jeg i går klarte hele TO push-ups! Svak, sa du? Haha! Det er i hvert fall fremskritt! ..til dere som lurer på hvordan opplegget er, så er det en treningsdvd laget av Jillian Michaels. Den er delt opp i tre leveler, og hver level skal trenes i ti dager. En økt varer i tjue minuttter! Dvd'en kan kjøpes for en hundrings på play.com, eller du kan skaffe deg den på det ulovlige viset. 

Nå har den blå himmelen dukket opp, så vi får vel forsøke å komme oss ut en tur. Ha en fin søndag, så håper jeg vi blogges snart igjen! ♥

Shredding

Dag 3, eller dag 2 alt ettersom (min kjære Marte hang seg på i går, så jeg tror jeg tar en dag ekstra på level 1 så vi trener likt), av "30 days shred" er gjennomført. Og hey, jeg merker faktisk framskritt! Jeg klarte å gå på kjøkkenet å fylle meg et glass vann, uten at beina omtrent forsvant under meg. Jeg synes enkelte av øvelsene er beinharde da, så dette bør funke. Gleder meg til å se resultater! Jeg har ikke fått rotet meg til å ta mål og bilder og sånn, men jeg skal forsøke å få det til i morgen tidlig. Vekta stoppet på 61,5 i morges, spent på om den går ned. Bryr meg katta om vekta egentlig, men dog. 


Min kjære Vilja i ettermiddag. ♥

Jeg og Saga var på herlig lunsj til Marte i formiddag, det var som alltid kjempekoselig! ♥ Før det fikk vi oss en trilletur rundt i nærområdet her også, i snøværet. Enn at det skulle komme så mye snø da?! Jeg hadde jo tatt fram tøyskoene mine, jo! Uansett, jeg har lagt inn en del musikk på mobilen min, så jeg hadde masse herlig musikk i ørene da jeg ruslet rundt her. Jeg har virkelig glemt hvor glad jeg er i musikk! Om dere så ei som gikk rundt  i Trondheim med barnevogn og mimet med innlevelse, så var det meg. Det blir nok flere trilleturer med musikk i øra framover, jeg gleder meg!

Men nå skal jeg finne senga, dere! Ha en fortsatt fin fredagskveld! 

Stiv som en stokk

Aner dere hvor stiv jeg er i lår og legger? P a i n ! Jeg startet jo med "30 days shred" i forrigårs, og du dæven. That's some heavy shit! Det skal jo trenes hver dag, men i går var jeg jo på dansing, så da fikk det holde. Men iløpet av dagen i dag blir det en ny runde. Jeg gruer meg allerede! 

I går var jeg i banken for å høre om det er noen mulighet for oss å få oss et lån til å få kjøpt noe eget. Regnestykket så sånn nogenlunde greit ut, men rågiveren skulle regne litt mer og sende mail en mail med tilbkemelding senest i morgen. Iiih, jeg er spent


Sagasnupp har akkurat spist lunsjen sin. Et halvt beger fruktmos, og cirka ei halv brødskive + pupp. Det er bra i hvert fall ei av jentene våre har matvett! Vilja spiser jo omtrent ingenting. Ei knapp brødskive til frokost, ei knapp brødskive til lunsj, nesten ikke middag (så fremt det ikke er noe med pølse, kjøttkake e.l. ;p) og heldigvis stort sett alltid ei hel brødskive til kvelds. Det er ikke mye mat for ei så aktiv jente! Men men, hun har aldri brydd seg om mat, så det er vel bare sånn hun er. Vi er da vel glad i henne allikevel! ;) Hehe!

Saga skal straks sove, så hun skal få seg ny bleie og komme seg i vogna. Planen min er å vaske huset. Jeg bare. Men jeg orker ikkeeeee.

Oppdrag Saga & sommerkropp

Vi har begynt Oppdrag Saga nå. Jeg skal ha henne ut av dobbeltsenga, og helst skal hun sove hele natten uten pupp også. Jeg kan rett og slett ikke fungere som smokk lengre, jeg har gjort det alt for lenge. I går kveld la jeg henne med flaske, for at hun ikke skulle sovne på puppen. Det var et helvettes leven i en halvtime (som jo absolutt ikke er så lenge, men det føles utrolig lenge når ungen hyler), før hun til slutt sovnet med flaska i munnen. Vi var egentlig enige om at hun ikke skulle få pupp iløpet av natta, men da klokka var 02 og hun hadde sovet på pappas bryst i to timer så hadde jeg så vondt i mammahjertet at puppen spratt fram. Fred i heimen! Fikk langt henne over i sprinkelsenga etterpå da, og der krøyp hun rundt i en fem minutter før hun sovnet av seg selv. Halleluja - sånn skal det være!


(Wow, nå har jeg faktisk brukt hele dagen på å skrive dette innlegget her. Det må være ny rekord.)

Vi har vært på pizza hos Roys foreldre i ettermiddag, og da Roy dro derfra og på skolen dro jeg og jentene hjem og ventet på at morfar-assistent skulle komme og leke med oss. Nå er alle barna vel i seng, og jeg skal faktisk ta på meg treningsbuksene og starte på dag 1 av "30 days shred". Jeg kommer til å DØ! Ønsk meg lykke til - og pliiis sørg for at jeg holder ut i 30 dager!! Jeg skal bli hot mama! ♥ Flere som er med?

Vakre Vilja
..er hun ikke fin? ♥

Jeg er så trøtt, så jeg orker ikke å skrive. Håper dere har hatt en fin dag, det har vi! Blogges i morgen! :)

I smell summer

For en herlig vårdag det har vært i dag! Vi tok turen til Lade, som ligger ved sjøen, i morges. Litt før klokken 10 troppet vi opp på andedammen, med en pose med brød. Vilja var stolt som bare det der hun kastet brødbiter til gakk-gakkene og pipp-pippene! ♥ Da endene var gode og mette tuslet vi ned i fjæra, hvor det var flere småbarnsfamilier som var på tur. Vilja løp rundt og nøt sola, og fikk låne seg en spade av en gutt så hun kunne lage sandslott. Til formiddagskos ble det vaffel og sjokomelk på Sponhuset, goodie! 
"Ijja sånn!", sa Vilja og kneip igjen øynene hver gang jeg skulle ta bilde. ;p

Vilja tok seg en halvtimes dupp da vi kom hjem, den ble avbrutt av ei hosteføyke.. Sola skinte ute på platten vår, så vi gikk ut igjen. Snuppa ville absolutt sykle, så vi syklet litt fram og tilbake her, før hun gjorde det klart at hun hadde tenkt seg til "mommo" - det var ikke snakk om annet! Så da var det bare å dra til mommo da. Lekte oss ute på gårdsplassen der ei stund, før vi gikk inn. Vilja hjalp mamma å lage pizza, rimelig fornøyd da hun fikk kjevle deigen helt selv. ♥ Da klokken rundet fire begynte hun å bli rimelig grinete da, og fikk skikkelig abstinenser etter kosekaninen sin som lå igjen hjemme, så da måtte vi bare dra hjem. Pappa dukket opp på besøk, så det var koselig. Vilja er heldig som har alle besteforeldrene sine som er så glade i henne - hun er jo så glad i dem også! ♥

Det vakreste som finnes

Jeg og småsnuppene hadde en koselig morgenstund i dag. Begge to var blide og fornøyde, og de lekte og lo. Det er ingenting som slår følelsen man får når ens to små barn ler høyt sammen! ♥ Vilja delte ivrig brødskiva si med Saga, som gapte og gliste hver gang det kom en ny bit.


I halv 10-tiden kjørte vi Vilja ned til farmora. Roy var ikke akkurat i storform, høhø, og det er ikke så lett å få lagt Saga når storesøstera herjer rundt, så da passet det greit å ha Vilja på utlån. Stakkars Saga var helt utslitt da vi kom oss hjem og i seng litt før kl. 10, og sov i over to timer. Det er det ikke ofte hun gjør, altså! Det var godt å våkne å være uthvilt etter en formiddagsdupp i hvert fall, både for hun og meg!

Vi lekte oss her hjemme før vi dro for å hente Vilja. Hun hadde det så gøy hos farmor og farfar, så vi ble der et par timer. Hun hadde ikke særlig lyst til å være med hjem da heller, men da vi fristet med tur på butikken gikk det greit. Hun elsker å svirre rundt med handlevogna! ♥

Herregud, jeg babler. Roy har sovna på sofaen her, og jeg sitter her i bekmørket. Vi satt og så en film om Knutby-drapene, men den var i grunn ikke så spennende, så jeg skjønner godt at Roy sovnet. Jeg vil også sove! Så nå skal jeg gjøre det. ;p God natt allihopa!

Fredag igjen

Plutselig var det fredagskveld igjen. Roy er ute på vift, så jeg koser meg hjemme alene. I mørket, tørst. Jeg har ikke orket å reise meg for å slå på lyset og hente meg drikke, nemlig. Lenge leve latskapen! ;) 

Jeg og Roy var en svipptur på IKEA i morges for å kjøpe høystol til Saga, men selvfølgelig så skulle de ha brannøvelse rett før vi kom til kassa, så vi måtte gå ut. Orket ikke å stå ute i 10 minutter for så å gå inn bare for å betale, så vi bare dro. Det får bli en høystol en annen dag! Roy satte meg av ved City Syd, hvor jeg skulle møte en frøken som skulle snakke med meg om bloggen. Eva studerer medievitenskap og skriver en bachelor om blogging, og hun vil gjerne intervjue flere mammabloggere fra Trondheimsområdet. Så om du er en mammablogger med litt lesere, og har lyst til å stille opp; send meg en mail på linn_th@hotmail.com så skal jeg formidle kontakt. En sovende Sagasnupp. ♥

Det er meldt finvær i morgen, så jeg håper Roy ikke renner over i kveld, slik at vi kan kose oss ute i sola. Jeg er dog noe pessimistisk på det punktet, hehe. Jeg og jentene skal uansett kose oss! Jeg solgte jo søskenvogna i går, så vi får ikke dratt på tur med den - men jeg kan jo alltids ha Saga i sjalet, og Vilja i vogna hennes. Den nye vogna er forresten allerede på vei, håper vi har den vel hjemme om en uke eller to! ♥

Nei, vet dere.. Nå skal jeg henge opp klær og finne senga. Saga hang i puppen i hele natt, aner ikke hva som gikk av henne. Håper på bedre søvn i natt! Det lover godt, ettersom jeg ikke har vært inn hos henne enda. I går hadde jeg vært inn tre ganger fra klokken syv til halv elleve. Det blir litt slitsomt. i lengden.. Natta! ♥

Time passes by

Jeg var på 6-måneders kontroll (noget forsinket, ettersom Saga jo blir 7 måneder neste lørdag) med lillesnuppa i dag. Vel, strengt tatt er hun jo ikke så veldig lita lenger. Hun har blitt 7,3 kg og 68 cm lang - og hun krabber på fire, setter seg opp på knær og sitter sånn uten støtte, reiser seg og stiller seg opp "i bro". Det er helt utrolig hvor fort tiden går, og hvor mye som skjer med disse småttisene på så kort tid. Hun ble jo nettopp født!!


Ellers i dag har det ikke skjedd stort. Begge barna er i seng nå, og jeg har tenkt meg en tur ut for å ta litt solarium. Jeg er hvitere enn snøen, så det er nok på sin plass. 

Åh, har dere hørt hvor dyktig Ingrid Olava er, eller? Sitter og koser meg med vakker musikk nå, jeg. Ha en fin kveld da, dere! ♥

Barnevogner i fleng

Mari etterlyste bilder av barnevognene våre, så da får hun det! :)

TFK Joggster Twist

Denne vogna bruker Saga nå, og Vilja også forsåvidt - til soving i helgene. Det er en TFK joggster twist, og jeg elsker den! Da Vilja ble født hadde vi en Simo kombi, men den ble byttet ut med en Brio sing etter 3 måneder. Brioen ble byttet ut med TFK'en etter fem måneder. Og jeg gjentar; jeg elsker den! Kjøpte til bagen da Saga ble født, men har byttet over til sportsdelen nå (bagen er forøvrig til salgs dersom noen er interessert, 700 kr + evt. porto) - den er mye bedre å trille da, synes jeg.

TFK Twinner Twist

Dette er TFK's søskenvogn; TFK twinner twist. Det er den vi skal bestille nå. Den er ganske lik singelvogna, men sittedelen er litt kortere. Satser på at vi blir storfornøyd!Dette er trilla vår, en Carena easy. Den er ikke noen drøm å trille, men det er mye vogn for en liten penge. Den er lun, og har fungert som sovevogn for Vilja her hjemme i vinter. Ikke en vogn til å legge ut på langtur med, men den er kjekk til småturer og reiser f.eks.

Ellers har vi ei gammel Simo sportsvogn stående på hytta i Sverige, og ei gammel Teutonia kombivogn i barnehagen som sovevogn. Det blir da litt vogner med to barn, hihi!

Lenge leve pengebruk

Det koster å ha permisjon. I dag var jeg og Saga på lunsj med Marit og ei venninne av henne. I går var vi jo på shopping og lunsj, og på fredag har jeg en lunsjavtale med en frøken som skal intervjue meg ang. bloggen til bacheloroppgaven sin. Det blir spennende, forresten. 

Nå skulle jeg egentlig snart ha vært på vei til dansing, men så ringte han som driver dansestudioet og sa at danselæreren vår er syk. Så da blir det styrketrening her hjemme istedet. Jeg har jo i en evighet tenkt å starte opp med en runde av "30 days shred", men kommer jo aldri i gang. Kanskje det blir nå?


Vilja i morges, klar til å sykle til barnehagen, med sin nye hjelm og vårdress. Jeg ba om et smil, men fikk bare en geip, hehe. Hun var så stolt av klærne at hun ble litt flau. ♥

Jeg har solgt søskenvogna vår i dag, forresten. Vi har hatt en Easywalker duo, men som den vogndillafrøkna jeg er, så trengs det en utskiftning. Jeg har sett meg ut en TFK twinner twist, i rød. Bestilt ny fra Tyskland og til hytta i Sverige blir det 4500 kr for vogna, uv-netting og frakt. Ikke dumt. Vi har jo singelvogna til TFK og elsker den, så håper søskenvogna faller i smak også! Lekker er den, i hvert fall! Den må betales via PayPal, så jeg må vente et par dager til de har.. godkjent kredittkortet mitt eller noe, så blir den bestilt. Heihurra!

Skryt


Se så flink Saga har blitt!! ♥ (Never mind gnålemammaen i bakgrunnen, hehe.) Hun dytter seg opp på alt som går an å dytte seg opp på, så sitter hun på knær og leker seg - storfornøyd! Og i sofaen reiser hun seg jaggu opp også! Flinkeste snuppa! ♥

Vårtørst

Hei igjen! Jeg tok meg en liten bloggpause i går, det var bedre å ligge på sofaen. ;) Jeg havnet visst på byen på søndag, så søvnmangelen var stor. Å dra ut på byen etter å ha stått opp ti på seks samme morgen, er ikke nødvendigvis det lureste man gjør, hehe. Men det var veldig gøy - kjenner jeg blir ivrig på å lufte meg litt når det er så herlig, fint vær! Var på blind-"date"-fylla med ei som heter Malin, som er på samme babyforum som meg. Moro! Frøkna har bursdag i dag, forresten - så hipp hurra for Malin!


Bollebaker Vilja. ♥

I dag har jeg vært på en liten shoppingtur med Linn og lille Mille, og hatt besøk av herligste Marit! Roy fikk seg et par lyseblå chinos i gave av meg, MY GOD, han er kjekk!! ♥ Han har kjøpt seg sykkel med barnesete på, forresten - gjett om Vilja syntes det var kult da? Nå blir det nok mye sykling til og fra barnehagen framover, tenker jeg.

Nei dere, jeg får komme sterkere tilbake i morgen. Nå er det Paradise Hotel på tapeten, så skal jeg finne senga. Snakkes!

Viljafri

AAAH, det er så herlig med vårvær!! I går var vi på fin tur til Rønningen Gård i Bymarka, sammen med "moffa". Møtte mamma og kjæresten hennes der oppe også, så Vilja var fornøyd. Vi ble med hjem til pappa etterpå, og der var farmor og farfar (mine besteforeldre, altså). Vilja har ikke truffet oldefaren sin på evigheter, og det er tre måneder siden hun traff oldemora si også, så det var koselig! 


I går kveld var jeg og Roy ute og spiste hver vår herlige biff, imens mamma passet to sovende prinsesser her hjemme. Saga sov seg heldigvis igjennom det hele, hun sover relativt godt for tiden. :) 

Vi tilbragte formiddagen i dag ute hos pappa også, var ute og plukket litt blomster og besøkte hestene i stallen. Vilja elsker hestene, og går fram og tilbake mellom båsene for å gi alle like mye kos. Viljisen har dratt til "mommo" nå, hun skal overnatte der i natt. IIIK! Sist hun overnattet borte var 3. april i fjor, så det er jo på tide, men. Får håpe alt går greit! Hun er jo stor jente nå, og pakket det hun skulle ha med seg selv. Hun var så stolt da jeg kjørte henne til mamma, og mamma spurte Vilja om hun skulle sove der. "Jaaa'aa!" 

Stakkars lille Saga er nok kjempesliten etter ei lang uke med Vilja hjemme, hun sover som en stein på brystet mitt her. Hun pleier å legge seg cirka kvart på sju, men det blir nok litt senere i dag. Får håpe det blir en litt senere morgen enn ti på seks i morgen tidlig da, kanskje. ;)

3 år


3 år med verdens beste. ♥ Gleder meg til mange fler!

Hjemme igjen


Elsklingene mine prøvesitter snøscooteren. ♥

Vi er vel hjemme. Det er så deilig at klokka er halv ni og fortsatt lyst ute - jeg gleder meg helt vilt til vår og sommer! Aaah! Håper dere har hatt en fin dag, det har jeg! Vi blogges i morgen - jeg koser meg med kjærestearmkrok og Norske Talenter nå. Heinu!