27.apr.2009

Hvor jævla trangsynt er Nina Karin Monsen? Har akkurat sett debatten på NRK1 nå, og ble helt sliten i sjela av den dama. Hun mener at det er helt forkastelig at lesbiske reiser utenlands for å bli befruktet av donorsæd, for det er så fryktelig og fælt at de ikke får vokse opp med en mor og en far. Når heterofile får barn, elsker foreldrene hverandre, og alt er visstnok fryd og gammen - det er ikke sånn at mor ikke kjenner far, eller at de ikke er sammen. Nehei? Jeg vet av mange som har født uten å være sikker på hvem pappan til barnet er, mange som har fått barn med noen de slettes ikke er glad i, og mange som har vokst opp med foreldre som ikke har vært sammen. Er det ikke bedre å ha to mammaer som elsker hverandre, og som ønsker seg barn så sterkt at de bruker mangfoldige hundretusener på prøverøsrsbehandling i utlandet - enn å vokse opp å vite at man er et resultat av at mor var full og kåt på byen, og hadde seg med en hun ikke brydde seg om? Jo! Om hun skal nekte lesbiske og homofile å få barn, så må hun da faen meg nekte alle som ikke har en kjæreste de ikke elsker å få barn også da! 

Og forresten Nina Karin Monsen, så er det da slettes ikke slik at man må være biologisk i slekt for å være i familie! Jeg er da i familie med samboeren min sine foreldre, jeg er bare ikke i slekt med dem. 

Jeg ble litt sinna nå, men er egentlig alt for trett til å få de sinna tankene ut som ord. Jeg legger den død der.

26.apr.2009

Endelig har jeg tid, og ork, til å oppdatere litt her. Selvfølgelig begynte Vilja å gråte akkurat nå, men det høres ut som hun roer seg igjen. Hun har fått influensa, stakkar - har feber, er kjempesnørrete og hoster. Får så vondt av henne. 

Vi har kommet oss godt på plass i nyleiligheten, og jeg stortrives! Vi har fått det skikkelig fint, skal se om jeg får rotet meg til å tatt noen bilder etterhvert. I morgen skal jeg dra med meg mamma for å vaske mest mulig av gammelleiligheten, det flytter jo inn nye der 1. mai, så da må det være rent og pent. Håper bare finværet holder seg, jeg synes det er mye bedre å gjøre husarbeid når det er finvær, pussig nok. Har sikkert noe å gjøre med at jeg blir litt lettere til sinns da! 

Som nevnt i sist innlegg var vi på ultralyd, og vi skal få oss enda ei lita prinsesse! Så heldige vi er!! Jeg holdt egentlig en knapp på gutt, men det føltes veldig rett da jeg så at det var ei jente (jeg så det faktisk før jordmora sa det, det var ikke noe tvil, for å si det sånn)! :) Vi skal tilbake igjen om en måned, for endetarmen vistes så godt.. Det var en ekstra jordmor + en spesialist for å se på det, og mest sannsynlig var det bare fordi at bildene var så klare. Krysser fingrene for at alt er fint og flott når vi skal tilbake! Skummelt når ikke alt er helt som det skal.. Vi diskuterer fortsatt navn, så forslag taes imot med takk! Jeg liker litt spesielle navn (f.eks: Saga og Annéah), og vil at de skal klinge bra med Vilja.

Legger ved et bilde av søtsnuppa mi + magebilder!

img0011 3

magesammenligning
..til venstre er jeg 19 uker på vei med Vilja, til høyre er jeg 18 uker på vei med lillesøster. Ganske så stor forskjell!

22.apr.2009

Vi har vært på ultralyd i dag! ..oooog vi venter ei jente til! :D

Vilja har feber og er mammadalt, så jeg rekker ikke å skrive mer. Men da er dere ihvertfall oppdaterte på det! :D

04.apr.2009

Aiai, dagene går så fort, jeg glemmer jo helt av å oppdatere bloggen! Skamme seg!

Vi har begynt å vaske oss inn i den nye leiligheten (hun som bodde der sist ble kastet ut pga. manglende husleie, så hun stakk uten å vaske), og har hatt et par visninger i den vi bor i nå. Tror det kommer noen for å se i dag også, jeg er ikke helt sikker. Roy er i full gang med å male Viljas rom (gul strie på veggene er ikke akkurat vakkert), og det blir så fiiint! Vi har vært på IKEA og kjøpt masse søte ting - i love IKEA. 

I går fylte Vilja ti måneder, og jeg og Roy hadde vært kjærester i to år (jada, her går det unna ;). Vilja lå over til mormoren sin, og jeg og Roy koste oss med et deilig, og dyrt, biffmåltid på Big Horn! Halv ti fant vi senga, hehe. Her er det jammen hæla i taket når det er barnefri. Vilja våkner jo klokken seks om morgenen, så vi er jo helt skutt klokka ni. Pyttsann! Hun ligger og sover og sover og sover ute i vogna si nå, men jeg må vel vekke henne snart. 

Vet ikke om jeg blir å se her før over påske, vi reiser til Sverige på ferie på mandagsmorgenen, så da får jeg rope GOD PÅSKE nå! Adios! :)