Sinnataggen

 

Min vakre, lille pusebaby! ♥

 

(Foto: Truls Melbye)


10.mar.2011

Hei igjen! Dere er så søte som ønsker dere mer blogging, så nå forsøker jeg å holde øynene åpne bare for dere! ♥ Nye følgere har kommet til på bloglovin', og jeg har jo egentlig så lyst til å skrive!

 

I dag var vi hele bølingen på City Syd for å kjøpe antennekabel og skjøteledning til stua. Vi har nemlig vært uten TV siden vi flyttet inn, så nå var det på tide og få ordnet det. Takk til Handy Manny (Roy). :) Endelig kunne jeg se Paradise Hotel på TV'en istedet for på nett-tv, men jeg klarer jo ikke å holde meg våken.. Hihi! Gode råd for å skaffe seg overskudd mottaes med takk, jeg er som et slakt for tiden. Hvor blir det av våren og det gode humøret?!

 

 

Saga og katta til mora mi, Alice. ♥

 

I morgen skal jeg og Vilja ta turen til Steinkjer og farmora og farfaren min. Der blir vi til søndag - og gjett om vi skal kose oss! :) Saga skal få ei helg alene med pappaen sin, det blir godt til de begge to, tror jeg!

 

GJEESP! Nei, nå skal jeg faktisk finne senga. Den der parseremonien på PH får bare ha det så godt.. God natt! :)


05.mar.2011

Sola har tittet fram i Trondheim, og vi har vært ute i et par timer allerede. Først lekte vi litt utenfor her, imens den snille huseieren vår tok med seg tvillingvogna på en bensinstasjon for å fylle luft i dekkene. Etterpå fikk vi gått oss en tur på butikken, og alle de som var der fikk se hvor motbydelige to små prinsesser kan være når de begynner å bli slitne. ;) Det er virkelig det verste jeg vet, når ungene slår seg vrang sånn "i offentligheten". Hadde det dukket opp et hull hadde jeg jumpet rett nedi!

 

 

Se så fint dørskilt vi har fått oss! ♥ Bestilt herfra.

 

Nå har Vilja ring mormora si og kommandert henne til å komme på besøk. Det er ikke så lenge til det er duppetid her i huset, så skal vi en tur på Lekeland etterpå. Over og ut! ♥