Onsdagskveld

Enda en fin dag i Mörtsjön! Vilja var ute og lekte med tante i formiddag, og jeg og Roy var ute på en liten snøscootertur imens begge barna sov dupp. Snøscooter er gøy, selv om jeg er pysete! ;) Da Roy kom opp i 90 km/t over et vann her, så fikk han seg et rimelig hardt kakk i ryggen. HJELP! ..håper vi kan ta oss en tur i morgen også, koselig å være litt barnefri også. ♥ I ettermiddag kjørte Roys foreldre Lina til togstasjonen, hun skal hjem til Oslo igjen. Jeg, Roy og barna tok med akebrettet og gikk oss en tur rundt her. Det var Sagas første tur på akebrett, hun satt bare og gliste! Kjempemoro!


Vilja (med herjesveis) leker med Saga. ♥

Saga sov som en stein i går kveld og i natt, men den herlige natten ble avbrutt da hun kastet opp alt hun hadde spist etter nattmåltidet sitt. Da vi stakk nesa inn døra til Viljas rom med det samme vi var oppe, var det jaggu spystank der også. Så da ble det familiekos på kjøkkenet en times tid, før vi fikk begge snuppene i seng igjen. Stakkars små, skal det ingen ende ta?

Nå har vi akkurat spist herlig kveldsmat. Barna sover, og det er godt og stille her. Hva gjør du i kveld?

Verdens vakreste


Et bilde sier mer enn tusen ord. ♥


Let it snow

I dag har det vært finvær i de svenske skoger! Hehe. :) Vilja var ute med pappsen i formiddag, og jeg og hun var ute i 1,5 time etter duppen hennes; kastet snøball og lagde "øye" i snøen. Jeg aner ikke hva å lage "øye" er, men Vilja syntes i hvert fall det var gøy. Ekstra stas var det at vofsen Koda var med ut for å leke også!


Jeg og Roy var ute på snøscootertur i går. Det var gøy! Selv om det ikke gikk fortere enn 30 km/t med meg på, hihi. Jeg kjørte jeg og, og da gikk det liiitt fortere, men ikke mye. Gjett om jeg holdt på å dø av skrekk da vi kjørte over en innsjø her da! Iiiik! 

Nå er det full avslapning her, det blir vel ikke lenge før jeg finner senga. Saga var helt ekstrem i natt, hun sov kun i strekk mellom 02 og 04, ellers var hun kjempeurolig. Sånn blir man sliten av! Vilja er frisk igjen da, heldigvis. Saga er veldig forkjølt nå, men feberfri - så får håpe det går over raskt. Stakkars lita som alltid er snørrete og tett i nesa om hverandre. :/

Spy, spy og atter spy

En liten time etter at jeg postet innlegget i går kveld, så var den der igjen. Spystanken. Roys mamma var inne på Viljas rom for å hente noe, og kjente lukta. Det var masse spy i senga, og lille Vilja hadde jo ikke sagt fra en gang. Antakelig har hun vært så trøtt at hun bare har lagt seg rett ned i det da hun var ferdig, stakkar! Huff og huff. Vi måtte vekke henne og skifte på både henne og senga, og så ble det litt kos i sofaen før hun var klar for å legge seg igjen. Natten har gått bra, og hun sov til klokken 7 i morges. Men da klokken var 9 kastet hun opp igjen. "Neeei, bade!" ropte hun, hehe, hun er vel lei av å bade nå. Huff altså, det er så trasig at det skal henge i så lenge. Det blir jo ingenting av lille flisa til slutt!


Nå har spysnuppa sovet i to timer ute i vogna, og Saga har akkurat sovnet ved siden av meg i senga her. Det finnes ikke noe vakrere enn sovende barn! ♥ 

Håper Vilja kvikner til litt etter langduppen sin, så vi kan gå ut en tur etterpå. Det er oppholds her, men litt overskyet og noen minusgrader - helt greit vær å ut på akebrettet i! 


Ijja kasta

Vi er vel framme i Sverige, og vel så det. Litt før 9 i morges sto vi klare for avgang, og splæsj; Vilja kastet opp utover hele stuegulvet. Hun fikk plaske litt i badebaljen, mens hun fortaltet at "Ijja kasta.. guvvet!". Vi tenkte at vi bare måtte avlyse turen, men Vilja ville så gjerne til farmor og farfar - så da dro vi allikevel. Kjøreturen, som tar fire timer, gikk over all forventning. Vilja satt stort sett bare og koset seg, og hadde to dupper på veien. Saga sov og lekte seg hun og. Flinke unger! ♥ Nå sitter vi og jabber på kjøkkenet her, trøtte allihopa, tror jeg. Jeg og Roy er vel klare for senga snart, i hvert fall. Småbarnsforeldre, vet du. Hæla i taket

Påske

Oi. Jeg sovnet fra dere i går, jeg. Skulle bare gi Saga litt pupp i sjutiden, men så ble jeg så fryktelig trøtt. Hihi! Helt greit med tanke på at Saga tydeligvis har omstilt seg til sommertid sammen med klokka, og sto opp halv syv ny tid

Vi reiser til Sverige på påskeferie i dag, såfremt Vilja ikke har kastet opp i natt. Men det tror jeg ikke hun har, heldigvis. Jeg hører at hun holder på å våkne nå, så jeg finner det vel ut straks. Hun kastet opp natt til i går også, men var i fin form, og ba om frokost. 


Hun er så vakker at det knyter seg i magen min! ♥

Ååå, jeg gleder meg til å pakke opp Hunterstøvlene mine! De ligger på hytta og venter på meg - hurra! Det var meldt litt minusgrader der borte da, så det spørs om jeg får brukt dem noe særlig, men. 

Jeg tar med dataen, forresten - så vi blogges utover uka også. God påske til dere som er på farten! :)

Vilja virvelvind

Den slo i mot meg da jeg åpnet døren inn til Viljas soverom i morges. Spystanken. Det var oppkast i hele senga, og over hele Vilja. Jeg skjønte plutselig hvorfor hun gråt sånn i to-tiden i natt. Stakkars, stakkars Vilja! ♥ Det bars rett i badebaljen, og frøkna var i storform. Ren og pen og inne på stua var hun i kjempeslag, og løp fram og tilbake og snurret rundt i ring, så vi regnet med at hun nok bare hadde hostet til hun kastet opp eller noe.

Tante kom fra Göteborg i går, og dukket opp i vinduet her halv ni i morges. Litt over ni dro jeg, tante og Saga til byen, og Vilja ble igjen hjemme med pappsen sin. De skulle på skolen, sa hun! ;) Jeg hadde time hos frisøren min klokken ti, og fikk stripet håret imens tante trillet rundt på vakre Bakklandet med en sovende Saga. 


På bussen på vei hjem ringte Roy og sa at Vilja plutselig hadde spydd igjen; utover hele stuebordet. Men det var fortsatt ei knallblid jente som satt i badebaljen da jeg og tante kom inn døra. Hun har herjet og lekt i hele ettermiddag, jeg er glad hun ikke er særlig påvirket av spyinga, i hvert fall. Får håpe hun er bedre i morgen, og at det blir ei spyfri natt! 

Jeg fikk shoppet litt i byen i dag også, forresten. Ei bukse, en kjole, et par "skinn"hansker" og en genser fra Gina Tricot, og solbriller og ei lita veske fra Accessorize. Den kjolen fra Gina Tricot har jeg stått med i hendene sikkert ti ganger, så nå måtte jeg bare kjøpe den. Endelig min! 

Men nå skal jeg nyte en barnefri (vel, de er bare fire meter unna, men dog) kveld - så vi hörs! ♥


<3 IKEA


Jeg skulle liksom blogge nå, men så var visst klokken plutselig så mye at jeg må begynne med middagen istedet. Jeg har (med litt assistanse av kjære Cathrine ♥) fått ryddet, tørket litt støv og støvsugd her i dag - og jeg og Saga har vært på IKEA med Linn & Mille. Vi skulle egentlig på babysang, men det ble dessverre avlyst. Men da fikk vi jo svidd av noen kroner istedet da! ;) Kjøpte bl.a. de to lysestakene + lysene øverst til høyre; 


Jajamenn, da rakk jeg å skrible ned noen ord, vettu! Blogges i kveld! ♥

Ut på tur

Frisk igjen! Gudskjelov, jeg hadde ikke orket enda en dag med kvalme. Jeg føler jeg har gjort unna min med kvalme og oppkast etter svangerskapet med Vilja, så jeg skjønner ikke hvorfor jeg får omgangssyken to-tre ganger per år. Blæh. Anyways. Det har vært relativt fint vær i dag, så jeg var gira på å komme meg ut på tur. Fikk med meg Lene, som gikk på barne- og ungdomskolen sammen med meg, og vi tuslet rundt i ring i to timer. Godt med frisk luft, godt å skravle! ;)


LitaSag i farta! ♥ Sånn står hun hele dagen, jumper fram og tilbake. Hihi! I morges tok hun tak i vippestolen sin, og plutselig satt hun rett opp og ned på knær. Fy fader, så fort tiden går! Lille babyen min er snart ikke baby mer! Vi har byttet ut vognbagen med sportsdelen og, forresten. Jeg må vel lage fler babyer!

Etterpå skal jeg og jentene hos mamma på middag, for Roys sitter med matteinnlevering. I kveld går det forhåpentligvis smertefritt for meg å dra på dansing, så det gleder jeg meg til! Boom-boom-KAH! 

Syk

Jeg er syk i dag. :( Har vært kjempekvalm hele dagen, kastet opp et par ganger også. Jeg får håpe at resten av familien berger, og at jeg er bedre i morgen. I mellomtiden får dere beundre min vakre lille Saga. ♥Just another manic monday

God morgen! 

Jeg var helt sikker på at jeg hadde postet et innlegg i går kveld, men det hadde jeg visst ikke. Vi tilbragte gårsdagen ute i det fine været, og hos pappa på middag og kake. En tur i stallen ved pappa var vi også, Vilja serverte eplebiter og kos. ♥ Vilja passer på lillesøstra si.. ♥

I dag skal jeg prøve å rydde og gjøre klart til storvask i morgen, også skal jeg med Saga til fysioterapi. Vi er henvist til kommunefysioterapeut, som skal følge opp litt sammen med manuellterapeuten vi allerede går til. Foten hennes ser fin ut nå, synes jeg - men ryggen har fortsatt litt tendenser til å ende opp i bananform. Og det vil vi jo ikke ha noe av! :) 

Nå sitter jeg og koser meg med "God Morgen Norge", Saga ligger på gulvet og gnager på et par puslespillbiter. Jeg har hørt Vilja et par ganger, men det er fortsatt rolig inne på rommet hennes, så hun får ligge litt til. 

Hva er dine planer for dagen?

Party-party

Det var kjempekoselig i Caspers bursdag i går. Vilja rakk å få seg en liten dupp før vi dro, så hun var litt trøtt og sjenert da vi kom fram, men det kom da seg. Det var kake og muffins, men det største høydepunktet var turen inn i fjøset. Barna løp fram og tilbake og så på griser, kaniner, sauer og geiter - stor stas! 


Det er knallvær i dag, så vi var ute et par timer i formiddag. Sola skinner, himmelen er blå og fuglene kvitrer. Akk, vårstemning! Nå sover begge barna, og når de våkner skal vi på middag til min kjære pappa - han fyller 47 år i dag! Hei hurra for verdens beste pappa og "moffa". ♥

Dots

Fredagskveld og "Norske talenter". Begge barna sover, og jeg skal snart finne fram esken med Dots-kjeks! Jeg er en sucker for Oreos, så håper de kan måle seg med dem. Jeg og Saga har vært på shopping (ja, igjen.. hihi!) med Linn og lille Mille i dag. Jeg skulle egentlig bare kjøpe bursdagsgave til Casper som feirer sin overståtte 2-årsdag i morgen, men det ble også en strømpis, en kjole og en jumpsuit på Vilja, og en strømpis på Saga også. Vilja var storfornøyd, og dro på seg jumpsuiten med en gang. ♥ 


JåleVilja dypt fornærmet, og så utrolig vakker.. ♥

Vi har ingen planer i helga, bortsett fra to bursdagsfeiringer. Casper skal som nevnt feire 2-årsdagen sin i morgen, på Åpen Gård. Genial plass å feire småttisbursdag på da! Vilja blir nok helt i ekstase, hun elsker jo dyr. På søndag fyller pappsen år, så da satser jeg på at det er søndagsmiddag og kake på tapeten. 

Nå derimot, er det Dots-tid! Ha en kjempefin fredagskveld! 

JåleVilja

 

Vilja er og blir ei jåle! Hun elsker å ha på seg smykker, armbånd, hårpynt og ringer - og helst vil hun ha på seg KJOOOLEEEEEE! ♥ 

Beklager at det ikke ble noe blogging på meg i går, men jeg sovna faktisk klokka 19. Kaputski! Søvnmangelen tar knekken på meg snart, så det var godt å ha ei lang natt - selv om det jo var lite med dyp søvn, og masse oppvåkninger. Følte meg nesten som superwoman i morges, så da klokken var 08 var både jeg og jentene iført yttertøy og klare til å gå til barnehagen. Jeg angret dog litt da jeg allerede var gjennomsvett etter å ha båret søskenvogna, Saga i vognbagen og Vilja ned den smale stien vår. Men, det ble en fin tur, og jeg har litt mindre dårlig samvittighet for å ha sovnet fra dansingen i går. 

Planen min er forresten å trene styrke hjemme hver dag, etter videoen "30 days shred". Men, hvor i all verden er motivasjonen min? Skulle tro det var motivasjon nok å være 21 år og ha deigmage og null kondis, men neeeida. Her sitter jeg pal i sofaen, vet dere! Noen som har tips til hvordan jeg skal få meg opp av sofaen?! 

Frøken fjert

Dere med små barn; har dere sett Probatklærne? De er utrolig tøffe! Vilja har ei rosa t-skjorte som det står "jeg er 100% uansvarlig for mine handlinger"! Nå har jeg sett meg ut bodyen under her, og skulle ønske at de ikke var så dyre. 249 kr for en body er litt i overkant, i grunn. Vilja får vel ønske seg i bursdagsgave! ;)Jeg er alene hjemme igjen i kveld. Roy kommer vel snart hjem, tenker jeg. I mellomtiden koser jeg meg med "Politiet" på tvnorge. Elsker sånne politiprogram! Straks er det jo klart for "Paradise hotell" også, som jeg med tungt hjerte må innrømme at jeg bare se.

Ellers har vi hatt en fin dag, men en herlig trilletur i formiddag, besøk hos "mommo" i ettermiddag, og besøk av "moffa" til barnetv. Saga sovnet klokken åtte, så jeg håper hun venter med å starte dagen til etter klokken seks i morgen. Jeg liker å stå opp når det er lyst!

Hundre


Hurra! Hva er vel koseligere enn faste lesere?! ♥

Vilja har akkurat dratt i barnehagen, og Saga har slukna i fanget mitt. Her var det morgen før seks, akk og ve. Om to timer skal jeg til manuellterapeuten med Saga, etter det får jeg forhåpentligvis tatt meg en dupp sammen med henne.

Ha en fin dag, alle sammen!

Sofakos


Begge barna sover, jeg har magen full av potetgull og dip, og underholdes av de gærne Hollywoodfruene på TV3. Godt! Mangler en kjærestearmkrok, men den kommer vel ikke hjem før om et par timer, så jeg får nøye meg med en sofakrok. 

Saga tok forresten flaske i kveld! Jeg lukter en bytur på'a mor! Hun drakk 30 ml før hun ble sinna på flaska, antakelig fordi hun var mett og ville ha puppen som smokk. Luringen! Men, hun tok flaska i hvert fall! :D

Jeg selger mine supertøffe støvler;


Nattens dronning

I dag kan jeg angre på at jeg ikke la meg tidlig i går kveld. Saga sto nemlig på fire og gynget fram og tilbake klokken fire i natt, lys våken og blid. Jeg var ikke like blid, for å si det sånn. Ti på halv fem ga jeg opp, og tok henne med meg opp på stua. Det er så utrolig frustrerende og ligge i senga "for å sove", når det ligger en hyper baby ved siden av deg. Hun fortsatte gynginga i sofaen, mens jeg forsøkte å holde meg våken ved å lese nyheter på nett. Klokken fem syntes jeg hun ble så stille, og da hadde lille skatten sovna. ♥ Men kvart over seks våknet Vilja, og kvart på sju måtte jeg stå opp med Saga. TAKK GUD for at Roy tok med seg Saga ut på en trilletur så jeg fikk sove i formiddag, ellers hadde jeg nok gått på veggen!


I kveld skal visst Roy en tur til en kompis, så da håper jeg Saga sovner tidlig slik at jeg kan legge meg rett ut på sofaen og kose meg med potetgull & dip og TV'en. Kanskje er jeg smart nok til å legge meg tidlig også!

Støveldans

Vi snør seriøst ned. Hvor mye snø kan det egentlig komme iløpet av en helg? Ettersom det nok blir skikkelig sørpete når snøen smelter, så har jeg herved kjøpt meg et par Hunter-støvler! Bestilte de fra en svensk side, til hytta til Roys foreldre i Sverige, og sparte meg 250 kr. Bedre enn ingenting. ;) Gleder meg til å bruke de i påska!
De er litt like, er de ikke? Saga til venstre, forresten. Øynene og øyenbrynene er de samme, og nesen også. Og siklet som henger fra haken, haha! Saga er tyngre da, hun veide 1 kg mindre nå da hun var fem måneder, enn det Vilja gjorde på ettårsdagen sin. Vilja var ei lita flis! ♥

Jeg sitter og gjesper og gjesper, men må holde meg våken en time til for å få sett Jakten på den 6. sans. Det er så alt for godt å sitte oppe på kveldene, og så alt for kjedelig å stå opp før sju på morgenen. Akk.

Solbrillesjefen


Vakreste Vilja-virvelvind! ♥

Jeg og jentene har vært oppe en time allerede, vi koser oss med Thomastoget på barne-TV. Vilja synes det er så kult med tog, så nå spoler vi tilbake for å se episoden for tredje gang. Flaks at vi har dekoder vi kan spole på! Sola skinner ute nå, og med de 40 centimeterne med snø vi har fått siden fredag, så er det skikkelig vinterparadis ute. Håper det holder seg utover dagen, så kan vi kanskje trille oss en tur i skogen i formiddag. Det er godt for kropp og sjel! 

Middagen blir servert hos Roys foreldre i dag, og desserten hos mamma. Perfekt ettermiddag for Vilja altså, som er så glad i besteforeldrene sine. :) Nei, vet dere, nå klarer jeg ikke å holde meg mer! Jeg mååå bestille meg støvler i dag! Jeg må bare bestemme meg for om jeg synes Hunter- eller Ilse Jacobsen-støvlene er tøffest. 

G'nite

Lørdagskveld! Og her sitter jeg, med puppen ut mens jeg ser nyhetene på TV2. Spennende, sant? Jeg og Saga var på shopping i morges, for det var "toilldag" ("crazydag") i byen. Pløyde raskt igjennom butikkene, og fikk med meg ullundertøy til Vilja fra NameIt til halv pris + et par fingerhansker, en kjole, en body og en hårbøyle til Vilja fra H&M + to strømpiser til Saga, og tre topper til meg fra BikBok. Visakortet ligger på bordet og lengter etter å bli brukt til å kjøpe et par Ilse Jacobsen-støvler, men jeg forsøker å holde meg.Vilja er glad i å perle, og enda gladere i å lære seg fargene de forskjellige perlene har. "Guuj, gjønn, josa, jijja, bååå." ♥

Saga har akkurat sovnet nå, sen dupp i ettermiddag førte til sen kveld... Hun er så nysgjerrig for tida, å spise og sove har hun ikke så mye tid til. Jeg har ikke mye tid til å sove jeg heller, så jeg får vel benytte sjansen nå som jeg har den.

Natta! ♥

TraktorSaga

Trøttis i dag. Saga var så veldig urolig i natt, stakkars. Hun er tett i nesa igjen, mulig det var det som var ekkelt. Hun får jammen god erfaring i å være forkjølt, den lille snuppa. Hun har ikke hatt mange dagene hvor hun ikke har vært enten tett eller snørrete siden hun ble født. Har fått litt utav dagen allikevel da. Det har vært en kar her og kjøpt multigitteret vårt, og vi har vært på storhandel. Deilig å fylle opp kjøleskap og fryser med mat for en uke, det blir så mye billigere enn å handle uplanlagt flere ganger i uka også!


Sagas ukesgamle triks, stå på fire! Eller, være traktor, som Vilja av en eller annen grunn kaller det. ♥

(Hurra, nå kom det inn stipend på konto!)

Roy henter Vilja i barnehagen nå, så blir det middag og besøk av "mommo" (mammaen min). Saga var ikke særlig begeistret over min manglende oppmerksomhet, så jeg får blogge litt senere i kveld istedet. Har forresten lagt til bilder i innlegget med babytøy til salgs - ta en titt!

Bloggelsk

Hvor ble det av finværet vi hadde forrige uke? Jeg savner det! Det høljer ned her nå, og det er is og slaps overalt. Nicht gut. Jeg er dritlei av å bare være hjemme, heldigvis skal vi en tur bort på besøk til Sagas fadder Cathrine etterpå! ♥ Vilja skulle egentlig være med hun og, men så våknet vi så tidlig i morges, og Roy skulle dra på skolen, så det passet ikke så godt. 

Saga står på fire på gulvet og viser fram det nye partytrikset sitt! Hun vugger fram og tilbake, før hun legger seg ned og marker seg framover for å fange en leke. Flink litaSag. ♥


Her er undercuten min, forresten. Det var ikke bare-bare å ta bilde av sitt eget bakhode, men dere ser nå hvordan det er. Deilig med litt mindre hår der bak! 

Hey, jeg må forresten juble litt over at jeg nærmer meg 100 følgere på bloglovin'! Så koselig at så mange av dere leser her fast. :D Det betyr vel ikke annet enn at dere synes det er trivelig å lese her, og det er jo akkurat det jeg vil at dere skal synes også! 

Til dere som ikke vet hva bloglovin' er, så er det ei side hvor man registrerer seg med e-mailadressen sin, og legger til de bloggene man vil lese fast. Da kommer nye innlegg fra disse bloggene opp på en oversikt, og du kan lese igjennom de uten å måtte gå fra blogg til blogg for å se etter oppdateringer. Genialt! Du behøver ikke å ha blogg selv for å ha konto hos bloglovin'

bloglovin

Jeg skal slenge på meg litt mascara og skifte en nyprodusert bæsjebleie nå, så fyker vi. Ha en fortsatt fin dag! ♥

Nyklipt

Ah, hverdagsluksus! Fikk lurt meg til en frisørtime i dag. Klippet bare da, må dra tilbake for å stripe. Kjekt å få det unnagjort mellom to amminger. ;p Tok ikke så mye på lengden foran, men tok en del bak. Klippet (turte ikke å barbere, hihi) en undercut også. Ble veldig fornøyd! Er så glad jeg endelig har funnet en frisør jeg trives med! Heihurra for Alex hos Adam & Eva! ♥


(Gadd ikke dra fram kameraet, så det ble et dårlig webcambilde.)

Vi var på middag hos pappa i dag. På vei dit gjorde jeg dagens gode gjerning, og leverte en svartsekk med babyklær til Estlandsforeningen. Den ble lempet rett på en trailer, og er nok allerede på vei til Estland. Håper noen søte små babyer får bruk for de! ♥

Men nå skal jeg finne senga. Natta!

Blidungen


Haha, synes dette bildet av Saga ble så morsomt! Hun var ikke så lik seg selv, men. Knallblid da! ♥ Hun har ikke vært så blid i hele dag da, dessverre. Aner ikke hva som har plaget henne, men hun har vært veldig sutrete. Kanskje hun har kjedet seg like mye som meg? Det har vært drittvær ute, så vi har holdt oss inne i dag. Håper på litt bedre vær i morgen, men vi må farte en tur uansett. Får noian av å bare sitte inne.

Vilja fikk en god idé i morges, forresten. Vi satt på stua og så litt barnetv, og hun tok av seg bleien. Plutselig står hun med en bæsj i hånda. En bæsj! Hun syntes jo selvfølgelig at det var ekkelt, så hun kastet den fra seg. En bæsj! Jeg visste ikke om jeg skulle le eller gråte, så det ble en liten kombinasjon, hehe. Hun der altså! Forhåpentligvis gjør hun det ikke flere ganger! ;p 

Jeg er ikke helt i form, så jeg har mest lyst til å legge meg, men mååå bare se Paradise Hotel først. Skjemmes nesten av å si det, men. Ha en fin kveld da, dere!

Tv-kveld

Da er begge barna i seng, og jeg venter på at Roy skal komme hjem med litt godis! Vi har Luftslottet som sprengtes på DVD her, men tror nok vi ender på med premieren på Paradise Hotel. Når jeg ikke får festet selv, får jeg nøye meg med å se luringene på TV gjøre det istedet. Nå fester jeg ikke akkurat på deres nivå da, men dog. ;p Unge mødre er det jaggu klokka ni også, det hadde jeg helt glemt! Må sees! 


Vakreste Vilja-virvelvind! ♥

Jeg fikk forresten en liten konvolutt i posten i dag, fra Trine! Jeg hadde kommentar nr. 1000 på bloggen hennes, så jeg fikk meg en liten premie; en veldig god lypsyl fra urte-haven.no. KX lip balm, appelsin! Den blir fast lommeinnhold framover - tusen takk, Trine!


Babytøy til salgs

Alt er veldig pent brukt, og ser omtrent nytt ut. Kan ordne med bilder om det er ønskelig! :)

Str. 56: 

- 7 langermede bodyer 
- 3 kortermede bodyer - 4 luer - 1 strømpebukse - 2 kjoler 
- 1 sommerdrakt - 3 nattdrakter - 3 bukser - 2 sett med bukse og genser 

Kr. 350 (13 kr. per plagg) + evt. porto. 

Str. 62: 

- 3 bukser
 
- 1 sommerdrakt

 

- 1 lue- 3 skjorter

 

- 3 langermede bodyer

 

- 2 sett med bukse og genser 

- 2 bukser 

Kr. 200 (15 kr. per plagg) + evt. porto. 

Koseæpp!


Pleddene fra pledd.net kom endelig i posten i dag! Jeg fant fram et fleecepledd og tok rundt Vilja for en måneds tid siden, og siden da har hun bedt om "æpp" (teppe) hver gang hun skal kose seg litt. Derfor måtte jeg jo bare slå til da disse flotte pleddene var nedsatt til kun 299 kr! Fine, sant? De minnet meg litt om håndklær da, men what the heck! Håper Vilja liker det nye koseteppet sitt, i hvert fall!

Apropos Vilja, så var jeg nettopp innom barnehagen for å levere voksiposen hennes som jeg glemte å ta med i morges. Selvfølgelig var de ute, og selvfølgelig sto Vilja rett ved porten, så hun så meg med en gang jeg kom kjørende. Hun trodde jo at hun skulle bli med hjem, så hun ble veldig lei seg da jeg dro. Heldigvis vet jeg at det går fort over, og at hun egentlig har kjempelyst til å være i barnehagen med alle de små vennene sine! ♥

Nei, hva skal man finne på, tro? Jeg har dusjet, ryddet, tørket støv, støvsuget, og vært ute et ærend. Saga har fått ny bleie og litt fruktmos, og jeg har herved blogget. Ute sludder det, så noen trimtur gidder jeg ikke. Skifte sengetøy, kanskje? Jippi!

She loves them boobies!

Gårsdagens luftetur ble ikke så lang, men det var gøy så lenge det varte! Saga nektet å ta flaske, og Vilja hostet og gråt om hverandre. Dermed ble det taxi hjem på meg litt over kl. 23. Var glad for det da Vilja var kjempelei seg fra kl. 03 - 05, det hadde vært kjedelig om jeg nettopp hadde kommet hjem fra byen da, sliten og fin i farta. ;p Vi får ha intensivtrening på å få Saga til å ta flaske, jeg har jo tross alt en 22-årsdag og en Londontur på tapetet om ikke så alt for lenge! 


Vilja var på utlån til mamma i dag, de brukte 1,5 time på å gå den vanligvis 20 minutter lange turen opp til henne, hihi. Hun fikk ikke vært ute i går, så da var det vel ekstra gøy i dag! Mamma trillet henne tilbake hit da hun skulle sove, og hun fikk seg en velfortjent langdupp etter nattens strabaser. Etter middagen tok vi en tur til Roys foreldre for å si hadet til Lina som drar tilbake til Oslo i morgen. Men snart er det påske, så da kommer hun tilbake igjen! :)

Saga har akkurat sovnet, og jeg skal etterhvert farte avgårde for å hente en pizza ♥, og stikke hodet innom Linn får å levere brystpumpa som jeg lånte i går. Sexy ting å dele på, right? Hoho! Men så fikk jeg jo ikke bruk for den uansett.. Husk å se premieren av Den 6. sjansen da - min kjære Elisas pappa er med denne sesongen!

She wants it

O'lykke, jeg har fått sove formiddagsdupp! Saga fant ut at 06 var en fin tid å våkne på, og det gjorde prinsessa på naborommet også. Ti på sju mistet de tålmodigheten, så vi gikk opp for å se barne-tv og spise frokost. Rundt ni så kjørte Roy Vilja til hennes "majmoj" (farmor ;p), og tok med seg Saga ut på trilletur etterpå. Sleepingtime for mummy! ♥


Vilja perler. ♥

De ringte fra barnehagen klokken ett i går, og sa at Vilja hadde kastet opp over hele seg. Nice. Vi hentet henne, men hun var i knall form, og var det resten av ettermiddagen, så vi konkluderte med at det nok skyldtes hostingen hennes. Lille snuppa, det er ikke lett å være så forkjølt! 

Lina (Roys søster) er hjemme i helgen, så hun var her i går. Stor stas med "tante 'ina"! Senere i dag skal vi i 70-årsdag til Roys mormor, det blir koselig. Jeg lagde en oreokake i går, håper den blir like god som sist

I kvels tror jeg at jeg skal prøve meg på en bytur igjen - det hadde nok vært kjempemoro! Om dere ikke hører meg fra meg i dag så er mammsen ute og rister på rumpa!

And the winner is..

Søte Lisa - du vant! :D Frøkna mente at hun ikke fortjente å vinne, så hun ville ikke delta i konkurransen min. Men, jeg synes at hun fortjener en liten pakke i posten, og det mente flertallet av de som hjalp meg med å velge en vinner også! Så Lisa, send meg adressen din! Grattis!

 

Vilja synger og pynter seg ved middagsbordet. ♥ Hun har vært helt gæren i hele ettermiddag, bare tullet og fjaset og gjort seg til. Vilja er kul!

HAHA, seriøst!! Ser dere Lurt av Karlsen? Jeg holder på å le meg ihjel! Jævla bra Mina Hadjiian - you rock!! :D Roy er på fotballtrening, så jeg koser meg med skjult kamera og stratos. Dette har vært en veldig fin dag, håper på en god natt etterhvert også. Har DU hatt en fin dag?

Shoppingglede

Ah, for en glede det er å handle seg nye klær! ♥ Jeg var jo i byen med Linn og våre to små i går, og fikk med meg en stor pose med klær hjem. Jeg skulle egentlig ikke handle noe, men det var jo så mye flott vårnytt i butikkene! En sort tights fra Vero Moda, en sort topp og en pakke med åtte armbånd fra Gina Tricot, en hvit topp fra Bik Bok og en hvit blondeunderkjole og en lyslilla tunika fra FreeQuent ble med meg hjem - and I love it!! 


Meg og litaSag nå.. ♥

Vi sitter og venter på at Roys kusine skal komme en tur, og etterpå skal vi på tur i finværet med Linn og Mille! I ettermiddag skal jeg og jentene til mamma, så Vilja får rutsje litt! Nå kommer besøket - snakkes i kveld!


Hjelp meg å velge en vinner

Jeg klarer ikke å velge en vinner av The body shop-konkurransen min! Kan dere hjelpe meg? Hvem fortjener å vinne?

Nina Marie, som har fått to jenter på ett år, og som sliter med bekkenet etter sist fødsel?
Aimée, som har to barn og en på vei - og som ikke tar seg råd til slik "luksus" selv? 
Anantharika, fordi jeg skylder henne en gave, og fordi hun er seksuelt frustrert og trenger noe å dolle seg opp med før hun går til sengs med seg selv?
FatallyYours, som har fått en preamtur baby, og som har bursdag til helgen?
Lisa, som har ME, og som ikke deltok i konkurransen fordi alle andre hadde en bedre grunn?


Hvem synes dere fortjener pakken? :) Vi blir enige innen kl. 20.00 i morgen! 

Sitte på.. hest!

Endelig ei natt med god søvn! De siste tre nettene har omtrent vært uten søvn, men så kom jeg på at Saga hadde fått ny type grøt de kveldene. Den gikk i søpla, gitt. Så i går fikk hun risgrøt, og sovnet litt over sju. Luksus! ♥ Enn om det kunne vært sånn hver kveld. Det hadde vært deilig det!


Hvorfor sitte på gulvet, når man kan sitte på søstra si? ♥

Nå har jeg akkurat spist frokost, og skal spakle trynet litt før jeg og Saga skal til byen med Linn og lille Mille. Mille fyller to måneder i dag, og er biitteliten og vakker. Saga begynner å bli stor beibis hun, åler seg rundt her som en liten mark. Nå har hun kommet seg bort til Viljas traktor, og fikler med den. Stas å komme seg fram i verden! 

Jeg føler kvaliteten på innleggene mine har sunket med en million de siste dagene, men antallet følgere på bloglovin' stiger, så jeg håper dere trives her inne allikevel! Husk forresten å meld dere på konkurransen min om dere ikke allerede har gjort det. Ha en fin dag!

Tuesday

Til tross for minimalt med søvn i natt, har jeg faktisk vært relativt effektiv i dag! Jeg har ryddet, støvsuget og vasket stua + kjøkkengulvet, jeg har vært hos legen med hosteSaga og på apoteket for å hente ut ei flaske med Efedrin til sistnevnte. Hun er så pottetett om natta, så det kan være greit med noe som åpner opp litt. Nå sitter hun i fanget mitt og spiser på genseren min, hun er en liten goding! ♥


Roy skal på skolen i ettermiddag/kveld, så jeg og jentene får besøk av Cathrine (Kattepine ♥). Det blir koselig! Men først står henting i barnehagen for tur, og en stor porsjon med wok til middag! En av favorittrettene mine - wok med ketjapsaus og ris til. Og chili, masse chili!

Husmor-Linn (?)

Jeg fikk husmorånden over meg i formiddag, og har tørket støv og omorganisert litt her. Vi trenger å få ting i system, både tingene våre og rengjøringa. Har dere faste dager dere vasker kjøkken, bad, klær osv? Det trengs her i huset, i hvert fall - for her går det i skippertak. Jeg vil ha et ryddig, rent hus - til enhver tid!Saga tar seg en liten dupp nå, men jeg må vekke henne snart. Hun har time hos manuellterapeuten 13:45. Det vil eeegentlig si at jeg har det litt travelt. ;p Haha, vi fant forresten Vilja kliss naken i sprinkelsenga i morges! Hun hadde kastet pysjen og bleien på gulvet, sammen med alle smokkene, dyna og et Ole Brum-bilde som hun har over senga. Den pøbelen! ♥

Nå må jeg løpe!