26.feb.2012

Da var helga over, og jeg har slengt bena på bordet. :) Vi har rukket og vært på to besøk, fått hjelp av snille Ole til å fikse bilen, vært ute med akebrettene og spist på Peppes pizza. Ettermiddagen i dag sov vi bort! Haha! Jentene var visst slitne etter aketuren, og sovnet i bilen på vei hjem fra Peppes litt over kl 16. Jeg bar de inn på sofaen, og la meg i saccosekken - håpet på et lite fem-minutt på øyet. Hvem våknet ti på seks? Er det mulig! ;p Så, her har de akkurat sovnet. Får krysse fingrene for at de ikke våkner grytidlig i morgen. 

 Skjønningene mine. ♥

 

Skal ha meg ivei på skolen i rett tid i morgen, med et par red bull og makroøkonomibøker. Jeg henger litt for mange kapitler etter, må nesten prøve å få tatt igjen litt! Kom helt skjevt ut i starten av semesteret, med syke barn et par uker. Blir liksom ekstra tungt å begynne også når man henger etter fra før av. Mamma har bedt oss på pannekaker og aking etter skole og barnehage, det blir bra. :) Ha en fortsatt fin kveld, alle!


Dronninga og hoffnarren

Tirsdag er snart ved veis ende, og jeg tenkte jeg måtte skrible litt her før jeg finner senga. Bladde i arkivet her fra våren 2010 i går kveld, og kjente at jeg angrer masse på at jeg ble så slapp med blogginga etterhvert. Så mange gode minner, og ting jeg har glemt som det er så verdifullt å ha skrevet ned! 

 

I dag var vi tidlig på farten, som vi er hver tirsdag. Jeg har forelesning 8.30, og vi må derfor kjøre hjemmefra halv åtte. Vi synes det er alt for tidlig alle tre, men heldigvis kan vi somle litt de andre dagene! Vilja hadde ønsket seg tomatsuppe til middag i dag, men da vi sto på farten for å dra fra barnehagen i ettermiddag ringte Roy og lurte på om vi ville møte han på Burger King. Vi var vel ikke akkurat harde og be, hihi. Så det ble middag på Burger King, og "dessert" på Toys 'r' us. Desserten i dag besto av å få velge seg ut en valgfri sak på pappas regning, ingen klok jente sier nei takk til det! Viktig lærdom å ha med seg. ;)

 
Dronninga og hoffnarren, begge med fotoglisene sine. Tullinger! ♥

 

De var veldig fornøyde med fangsten begge to, og Vilja måtte ringe morfaren sin for å høre om han ikke kunne komme å se hvor fine de var. Hun er ei ordentlig jålejente, tror kjolesamlingen hennes består av 7-8 kjoler nå. Saga drar på seg prinsessekjole innimellom hun også, men det er stort sett under kommando av Vilja. ;p Men klovn, dét var stas!

 

I morgen har jeg forlesningsfri, og får forhåpentligvis Tonje på besøk. Vi har et arbeidskrav i Økonometri som ser fullstendig uoverkommelig ut, men vi må vel gjøre et forsøk. Wish us luck!


18.feb.2012

Long time, no see! ..det er koselig å se at noen av dere stikker innom enda, jeg beklager at jeg ikke har oppdatert! Ser jeg har mistet en følger på bloglovin' i forrige uke, men 106 stykker henger fortsatt med, så håper dere blir fornøyde nå! :)

 

I skrivende stund ligger jeg godt begravd i pelspleddet mitt med en kopp te, og halsen full av streptokokker. Igjen. Det spørs om jeg må tøffe meg snart, og få fjernet de der mandlene mine. Hadde jo fire infeksjoner på rappen i sommer, håper virkelig jeg slipper unna med denne ene nå! Jentene koser seg med pappaen sin, de er på skitur i finværet i dag. :) Heldiggriser!

 

 

Siden desember har vi hatt fryktelig mye sykdom i hus, hele 23 dager hvor en av oss har vært syke. Omgangssyke, luftveisinfeksjoner, feber og skit. Men nå må vi snart ha hatt alt det som er, og håper at alle holder seg friske resten av våren! Planen min om å bli superstudent dette semesteret har ikke funket helt enda, så jeg behøver friske unger og frisk mamma.

 

Ellers har jeg og Vilja vært på jentetur til London, med søteste Cathrine og datteren hennes Mathea. Litt småbitching mellom småjentene, men ellers kosa vi oss masse! Var på London Zoo, på shopping, og i Hyde Park for å mate ekornene. ♥

 Sovende diva i London.. ;)

 

Vilja og Saga leker så fint sammen for tiden, det er herlig å se. Selvsagt krangler de litt innimellom, men latteren når de koser seg sammen fyller huset oftere enn ordet "dumming" og skrik og skrål. Deilig at de har så mye glede av hverandre, det blir ikke nødvendigvis sånn bare for at de er tette i alder.

 
Nei, nå har jeg visst skravlet nok. Håper at alle har det fint, og nyter helgen! :) ♥