Konkurranse!

Jeg har en rød toalettmappe fra The body shop som inneholder dette:
Strawberry Shower Gel: Denne fruktige, såpefrie dusjgeleen i kombinasjon med den bløte kluten er en ren nytelse.

Strawberry Body Polish: Kiwifrø og knust valnøttskall fjerner døde hudceller, mens økologisk honning fra Solidarisk Handel fukter huden. 

Strawberry  Body Butter: Inneholder jordbærfrøolje, samt shea- og kakaosmør fra Solidarisk Handel. Gir huden fuktighet i opptil 24 timer.

Om du vil ha den, må du legge igjen en kommentar om hvorfor du fortjener å vinne! Husk å skriv inn mailadressen din slik at jeg kan få tak i deg! Konkurransen avsluttes på onsdag kveld, lykke til!

Lykkelig som liten

Nok en lørdag er forbi. Den har gått med til seks bæsjebleieskift, trille-/aketur, middag hos mamma og å telle en-to-tre-fire-fem-seks-sju-åtte-ni-ti en del ganger for ikke å stenge begge ungene på verandaen. Jeg var alene hjemme i kveld, og med to hylende, trøtte unger og mangel på blekksprutarmer tok tålmodigheten nesten slutt. Heldigvis sto pappa plutselig i døren, som bestilt! Takk og lov! Vilja roet seg ned i "moffa"s fang, og kom seg omsider i seng litt over seks. Saga holdt derimot hylekoret gående til halv ni. Nå sover hun heldigvis søtt på brystet mitt her - jeg lar henne ligge for å stilne min dårlige samvittighet over å ha vært så irritert på henne istad. Det er nok ikke lett å være liten heller bestandig. ♥Mamma hadde forresten kjøpt en sklie som sto og ventet på Vilja da vi kom i formiddag. Tror dere hun ble lykkelig eller? Hun elsker å "ruschte", og pleier å skli ned en puff mamma har stående. Det ble noe helt annet med en stor (i underkant av en meter høy) sklie, ja!

Anyhow, jeg skulle bare si hei og hå - jeg skal kose meg med den nyeste utgaven av Woman nå. Så, hei og hå!

det blir mørkt og me treng ei hand

I går fulgte vi morfar til hans siste hvilested. Det var utrolig trist å komme inn i kirka å se kista hans stå der, men det varmet å se hvor mange flotte blomsterkranser det var pyntet med, og ikke minst å se hvor mange mennesker som kom. 227 stk. hadde signert kondolanseprotokollen, og det kom inn 25 000 kr til sanitetsforeningen/skiklubben på Egge, Steinkjer. Morfar var tydelig godt likt, en utrolig snill og hjelpsom mann. Jeg er stolt over at han er morfaren min. For han er det - for alltid. ♥


Hjertekransen fra meg og Roy, bror og kjæresten og Vilja og Saga, var festet fremme på kisten - og følger morfar på den siste reisen. ♥

Jeg sov hos mormor til i dag, kom hjem med toget halv seks. Det var godt å komme hjem til Viljamor, gleder meg til kosehelg! Vi blogges i morgen, ha en trivelig fredagskveld! 

Kjærleik.


Månedsskiftet februar/mars 2007. Det er mørkt og stille på Bakklandet i Trondheim. Jeg ligger i Roys armkrok. Han lukter litt maling. Han lukter godt! Det er natt, og vi skulle ha sovet. Ute er det kaldt, men mye av snøen har smeltet. Fra mobilen min kommer de vakre tonene fra Lifehouse' "Everything".

Find me here, speak to me. I want to feel you, I need to hear you. You are the light that's leading me to the place where I find peace again. You are the strength, that keeps me walking. You are the hope, that keeps me trusting. You are the light to my soul. You are my purpose... you're everything. ♥

Vi tvinnet hender, men sa ingenting. Teksten på sangen sa liksom alt. Så vi lå der, i mørket. Vi lå der, og forelsket oss.

Jeg får fortsatt frysningen av denne sangen. Jeg elsker deg, Roy! Kliss-klass. ♥

Perfeksjon

I formiddag var jeg på helsestasjonen med Saga. Hun har blitt 7,1 kg (Vilja var 8 mnd da hun var like tung) og 65 cm. Helt gjennomsnittlig - perfekt, med andre ord. ♥ Helsesøstra vår har null mellom øra, så etter at Saga hadde fått ei sprøyte i hvert lille, lubne lår kom vi oss fort derifra (ventet selvfølgelig de tjue minuttene..). Er alle helsesøstre ufattelig dumme, eller er det bare jeg som har truffet på fire stykk udugelige?

Saga på lørdag. Lo seg halvt ihjel av Vilja som løp fram og tilbake. ♥

Nå får jeg streng beskjed fra Roy om å klappe igjen dataen og følge med på en film her - så vi får blogges i morgen. Heihå!

Brr!

Sprengkulden har kommet tilbake. BAH! Det var -20º  da Roy kjørte Vilja i barnehagen i dag, og temperaturen har vel ligget på ca. -15º resten av dagen. I morgen er det meldt -16º, men det blir som regel litt kaldere her vi bor. At det er så kaldt betyr at jeg må holde meg inne med Saga, og det er så ufattelig kjedelig! I morgen må vi ut en liten tur da, for vi skal på 5-månederskontroll på helsestasjonen. I tillegg må jeg innom postkontoret for å sende litt diverse. :) 


Saga sover. I vugga si. Hun sovnet selv! Det er så fantastisk, dere aner ikke! Så, i kveld blir det faktisk en baccardi breezer på meg!! Det ble ikke noe av i går heller, nemlig. Typisk! Saga våkner sikkert rett etter at jeg har tatt av korka i dag nå, haha! ..det begynner en ny sesong av Unge Mødre på FEM kl. 21, så det skal jeg kose meg med etterpå. 

Hva skal du gjøre i kveld? :)

</3

Neidaså. Jeg gledet jo meg sånn til å drikke en baccardi breezer i går kveld, men Saga hadde bestemt seg for ikke å sovne - og da hun tilslutt gjorde det, sovnet jeg og. Men den står fortsatt i kjøleskapet og frister, så jeg får prøve på nytt igjen i dag.

Vilja har endelig sovnet og, etter en førti minutter med hosting og gråting. Stakkars lita, hun er så forkjølt. Hun tar hostesaft, men nektet før hun la seg. Håper bare hun slipper unna resten av natten, for hun trenger en god natt ettersom hun ikke har duppet i dag.Morfars dødsannonse var i avisen i går. Det ble med ett litt mer virkelig. Jeg gruer meg til begravelsen, selv om det nok blir fint og. Begravelser er jo fine, på sitt eget vis. ..om dere skjønner?

Søskenkjærlighet


(Det er litt høy lyd, så skru ned litt. :))

Saga er, som dere ser, storfan av Vilja. Hun ler seg ihjel når hun danser, hopper og løper. ♥ 

Prinsesse vil-ikke

Endelig kveld! Det har vært en laaang dag. Vi dro på oss turklær og dro for å gå tur til en gård i Bymarka, Rønningen, i formiddag. Det tar ca. 45 minutter å gå hver vei, og prinsesse vil-ikke måtte bæres hele veien dit. Hun var dritsur, og klagde på "aua", men klarte ikke å si hvor det var "aua" hen. Vel fremme på gården fikk hun seg vaffel og kvikk lunsj, og da ble det litt bedre -  men da vi skulle dra dukket prinsesse vil-ikke opp igjen. Makan! Hun sovnet heldigvis, men våknet etterhvert av at hun frøys. Votter skulle hun jo aldeles ikke ha på! Da vi kom hjem fikk hun kakao på flaske, og varmet seg opp under dyna. Siden da har hun vært en liten hyperklump, som har showet rundt her. Har tatt masse herlige filmer med mobilen i dag, av Saga som ler seg halvt ihjel av Vilja. ♥ Skal prøve å få lagt ut en i morgen!"Pappaene på bussen sier "hysj-hysj-hysj."

Gud bedre meg, jeg har lyst på pizzabakeren-pizza!!! Mon tro om jeg får lurt Roy til å kjøre og hente en?! Antageligvis ikke. Vi bør ha pizzapause nå, Pizzabakeren kjenner sikkert igjen nummeret vårt snart! ;p Jeg har forresten satt en baccardi breezer i kjøleskapet, den skal jeg kose meg med når Saga har lagt seg. Gjett om jeg gleder meg! Ha en fin lørdagskveld da, dere!

Loffisen ler

Hei dere, og tusen takk for alle de varmende kommentarene dere la igjen i går. ♥ Det går fint med meg, selv om tankene jo ofte vandrer over på morfar.. Heldigvis har jeg to vakre småjenter her, og med de i hus er det vanskelig og ikke ha et smil om munnen!

 

Loffisen med falsklatteren sin. ;p

Jeg er kiempetrøtt i dag, så jeg sitter egentlig bare og venter på at Saga skal sovne. Er jeg heldig så blir det ikke så lenge til. Skulle ønske jeg orket og sitte oppe for å kose litt med Roy men. Vi har rent og pent hus med tente lys, så det er da riktig så koselig her! 

Nei, vi får blogges i morgen! Hiv og hoi!

Jeg hadde en morfar

Jeg hadde en morfar. En morfar som aldri klarte å sitte stille, en morfar som kalte cornflakes for flikkflakk og heisen for trikk. Jeg hadde en morfar som var redd hester og mus, en morfar som snakket veldig høyt. Jeg hadde en morfar som "ikke hadde råd til" å kjøpe seg en kaffe, men som stakk en tusenlapp i hånda mi uten å blunke. Jeg hadde en morfar som aldri skulle bli gammel, en morfar som kalte andre eldre for "rullatormafiaen". Jeg hadde en morfar som farget håret, en morfar som snekret alt vi ba om. Jeg hadde en morfar som i 20 måneder har kalt Vilja for Lilja, en morfar som var kjempestolt oldefar til mine to små. Jeg hadde en morfar som kunne bli så sint, så sint - en morfar med et kjempestort hjerte.

Jeg hadde en morfar. Men nå har jeg ikke det mer.Hvil i fred. ♥

Home, sweet home

Hjemme igjen! Har forsåvidt vært hjemme en stund nå da, kom med toget halv åtte i går kveld. Jeg var så kvalm etter togturen at jeg ikke gadd å blogge. Minn meg på å aldri ta tog i mørket igjen. Både jeg og Saga har koset oss masse hos farmor/oldemor og farfar/oldefar, selv om natten der var den verste på lenge. Flaks at vi fikk så god service da vi våkna; te og kjeks, med påfølgende herlig frokost! Casa Farmor er et stk. luksushotell! ♥


Søteste bordosten! Hun var, til min store fortvilelse, ikke overlykkelig da jeg og Saga kom inn på rommet hennes for å hente i dag. Hun og pappsen har hatt det koselig hjemme alene, med bassengbesøk bl.a. Da er Viljamor fornøyd. :) Selv om jeg gjerne vil at hun skal savne meg masse og gråte gledestårer når jeg kommer hjem, så er det veldig deilig å vite at hun har det helt fint uten meg! Flink storjente har hun blitt. En annen ting som er veldig deilig å vite, er at Saga har fått plass i Viljas barnehage fra høsten av. O'lykke -gjett om vi er glade!


Litt shopping ble det tid til på Steinkjer også, og jeg kjøpte denne knalltøffe jakka pluss en bukse og en topp til meg selv på Gina Tricot, en kjole til Vilja og to siklesmekker til Saga fra Name-it, og en kjempefin serviettholder på Nille. Ja, Nille (grøss!)! Den var fin, altså!

Nå våknet Saga som har hatt morgenduppen sin på brystet mitt, og jeg skal hive meg i dusjen. Jeg har legetime halv elleve, og da er det vel greit å ikke se dødssyk ut når jeg faktisk er helt frisk. Ha en fin dag!

Mors- & valentinsdag

Ja, i dag er det litt diverse dager, gitt. Vi har ikke feiret i grunn, men jeg har fått meg en blomsteroppsats og to krus fra Vilja og Saga. ♥ Når Saga er i seng blir det en bedre middag på meg og Roysa - gleder meg! Hun sover nå, men jeg tror nok hun bare dupper. Jeg forsøkte å vekke henne, men det var meget uaktuelt, hehe.


I morgen formiddag reiser jeg til Steinkjer for å besøke farmor og farfar. Det blir koselig. jeg gleder meg! Kanskje får jeg ladet batteriene litt også, når alle måltid blir servert og jeg får et Viljafritt døgn. Det er et halvår siden sist, så. :) 

Huff, jeg fikk telefon fra tante istad om at morfar har sovet i hele dag, og ikke spist siden fredag, så jeg ble med ett litt "tom". Dere får unnskylde et kort og kjedelig innlegg, men jeg regner med dere forstår hvorfor.

Nyt de siste helgetimene, så blogges vi på tirsdagskvelden!

Sleeping beauty

Vi har hatt en fin lørdag! :) Tante kom i morges, og tok med seg Vilja ut en tur. De aket litt, og var en tur på butikken og kjøpte is. Suksess! Da Vilja våknet fra duppen sin dro vi på sykehuset for å besøke mormor og morfar - mormor ble 77 år i dag. Vilja hadde med et lite maleri hun hadde laget til oldemora si. "Moj.. bursta (oldemor bursdag)!" Morfar hadde sovet i hele dag, men da vi hadde vært der en liten stund våknet han til, og var veldig glad for å ha besøk av småjentene. ♥ Jeg er glad Vilja fikk møte ham en gang til! Da vi kom hjem sto pappa i gårdsplassen, perfekt timing ettersom vi hadde snakket om han rett før vi svingte inn.


Roy dro ut en liten tur i ettermiddag, så jeg badet jentene. Vilja synes det er kjempestas når Saga bader med henne, for hun er helt propell i vannet. De hadde latterkrampe begge to, og det hadde mora og! Jeg elsker dem. ♥ Nå er de begge to i seng, faktisk. For en luksus! Saga sovnet da hun fikk kveldsgrøten sin, haha! Søteste babyen. Da er du trøtt da! ;) 

Nå skal vi kose oss med Freia påskeegg, og jeg skal prøve å sortere ut litt babytøy som jeg ikke kommer til å bruke på Saga! Jeg har funnet fram str. 68, har en enorm bærepose full. Jeg blir nesten flau. Fanken, der våknet hun. Jaja, da blir det snuppekos istedet da! Ha en fin lørdagskveld! 

Fin fredag!

Neidaså.  Natten i natt var verre enn verst, med en stakkars Saga som slet med å puste. Hun er så tett, og det er så langt oppi systemet at jeg ikke får hjulpet henne med noe annet enn å dryppe oppi saltvann. Jeg ønsker meg vår og friske barn, og søvn! (Ok, nå skal jeg slutte å gnåle om søvnen, dere har vel skjønt det nå.) Vilja var overlykkelig da hun ble levert i barnehagen i dag, jeg fikk beskjed om å vinke, så ble jeg sendt avgårde. Sjefen skulle nemlig inn å lage morsdagskort, så hun hadde ikke tid til noen klissete avskjed. 


Søskenkjærlighet i morges. 

Ellers har jeg vært en tur på sykehuset til en veldig sliten morfar, som smilte stort da Saga kom. Det var veldig godt å se at det gledet han sånn, for han orker nesten ikke snakke og heve hendene en gang - men Saga ville han holde i hånda. ♥ Da Saga ble klar for dupp, ruslet vi gjennom Bakklandet og til Solsiden, hvor vi spiste lunsj med Marte og Krøll. Vel hjemme igjen har vi ryddet litt hus, og hatt besøk av tante og mamma. Vilja har vært i hundre, hun elsker å ha publikum til røverstrekene sine! 

Nå sitter jeg og pakker i meg snitter som Roy har vært og hentet hos pappa. Luksus! Saga har akkurat sovnet, og jeg lurer på om jeg skal gå å legge meg jeg og. Først må jeg bare kose litt kjærest! ♥

Trillesjef

For en ettermiddag/kveld. Makan! Vilja har vært sutrete siden vi kom inn i firetiden, og det hele toppet seg da hun ble hysterisk da jeg skulle legge henne. Typisk, når vi omtrent hadde ventet i to timer på fred i heimen! (Håper dere skjønner at jeg overdriver!) Vi lot henne hyle og kjefte en stund, men så hørtes det ut som at hun kastet opp, så da gikk Roy inn til henne. Hun nektet å roe seg, så hun fikk komme opp en liten time. Etter å ha bladd utallige ganger fram og tilbake i fotoalbumet med "moffa" og "kattepuuus", fikk jeg henne endelig i seng, og en stk. fornøyd Roy kunne dra på fotballtrening. 


Ut på tur tidligere i dag. ♥

Saga har endelig sovnet hun og, etter litt om og men. Stakkars lita, håper manuellterapeuten får ordning på henne snart! ..jeg og Sagasnupp har vært på en liten shoppingrunde med tante i dag, forresten. Jeg fant meg en kjempefin brun- og hvitstripet bikini på Cubus, og en tights og en flott, hvit bluse på Vila. I morgen skal jeg en svipptur på sykehuset, før det blir lunsjdate med herlige Krøll & Marte (+ lille Adrian ♥)

Nei, nå skal jeg få Saga i seng (hun sover med puppen i munnen, den luringen), og legge meg strak på sofaen. Heinu!

"Mannjen inka Ijja"

God morgen!

I dag har vi en litt ufrivillig kosedag hjemme med begge småjentene. Vilja kastet opp i barnehagen i går, så hun må være hjemme i dag. Passer liiitt dårlig, ettersom jeg er dautrøtt, og vi egentlig har litt ærend - men for all del, det er veldig koselig, altså! ♥ ..eh, ja, eller kanskje jeg trekker tilbake det. Haha! Vijla er en pøbel!! Hun kom med mobilen min nå, og kunne fortelle at "Ijja nægna!" (Vilja tegna). På displayet. Supert! Sagas vippestol har fått seg en strøk med rosa markeringstusj også. Flaks at den går bort, haha. Rampunge! Nå har hun funnet utkikksposten sin i vinduet da, og ser på at naboen kjører snøfres og vinker til henne. De vinket til hverandre i sikkert en halvtime igår. ;p "Mannjen inka Ijja!"


Baby blue eyes. ♥

Morfar skulle egentlig sendes hjem i dag, men det ser ut til at han kanskje får være her til mandag. Håper det! Han orker såvidt å snakke, da er det tungt å ligge i en ambulanse i to timer, altså. Han har mye vondt nå, så jeg håper egentlig at han ikke lever til mandag. Misforstå meg rett. Jeg vil jo ikke miste morfaren min, men det er ikke et verdig liv å ligge i sterke smerter og bare vente på å dø.

Babyutstyr til salgs

Suspicion (black micro)Sort peanutshell lommeslynge i fleece, str. S (passer for deg som e 1.55 m - 1.78 m og 50 kg - 65 kg). Ny pris 479 kr, jeg selger den for 240 kr + porto (den blir ganske liten sammenkrøllet, så regner med portoen blir rundt en femtilapp :). Den er kjempefin å bære nyfødt baby i (slik som på det øverste bildet, det er dog en lommeslynge i et annet stoff), og fungerer også fint til å bære større barn på hofta. Jeg mener jeg skal ha bruksanvisning en eller annen plass, men om jeg ikke finner den finnes det masse fine videoer på youtube som viser hvordan man bruker den. Legg igjen en kommentar, eller send mail på linn_th@hotmail.com dersom du er interessert. :) SOLGT!Lyserosa odenwälder bilstolpose. Usikker på nypris, noen som vet? Selges ï hvert fall for 300 + porto (den veier nesten ingenting, så blir ikke så dyr porto på denne heller). Den er ca. 70 cm lang, og kan brukes både som vognpose og bilstolpose for nyfødt - ca. 4-5 måneder. Genial i bilstolen, det er hull til selene og de trenger omtrent ikke annet enn body og strømpebukse under. Å ha på barna mye klær under bilstolselene går på sikkereheten, ettersom de ved en kollisjon blir klemt flat, og selene bilr for store slik at barnet kan gli ut.  Perfekt for deg som venter en liten jente i nærmeste fremtid. :) Legg igjen en kommentar, eller send mail på linn_th@hotmail.com dersom du er interessert. SOLGT!

Koz

Oi, nå var det plutselig kveld igjen. Hvor ble dagen av? Tante kom fra Gøteborg i morges, så hun dukket opp i vinduet her i halv ni-tiden i dag. Vilja ble storfornøyd - ikke fullt så fornøyd da hun måtte i barnehagen en time etterpå. Heldigvis vanket det tantebesøk i ettermiddag også, så da ble det bra igjen! :) 

Jeg har vært hos manuellterapeuten med Saga, og vi skal tilbake igjen både neste uke og uka etter det igjen. Nå må vi orden på nakken til lillesnuppa, vi trenger søvn allihopa! Et par timer på sykehuset hos morfar, og en trilletur med Roy rakk vi også, før vi plukket opp Vilja i barnehagen og dro til Roys foreldre på taco. 


Kozemozeoverdoze! ♥ Saga blir litt lei av Vilja innimellom, kan du si. ;p

Nei, nå skal jeg pelle meg i seng. I morgen blir det antakelig en liten bytur med tante, og sikkert et sykehusbesøk også. Morfar blir bare dårligere, stakkars. Håper han slipper mer snart, han er sliten nå. 

Ha en god natt, alle sammen! HEY, forresten - jeg har bestilt tur til meg og Roy, vi skal på kjærleikstur til London i juni! IIIK, skummelt (å reise fra ungene altså, ikke å dra på kjærleikstur, hihi!)!

Trøttis

Hei alle dere 86 søtinger som følger meg på bloglovin' bloglovin, og alle dere andre søtinger som følger med på hva jeg og småprinsessene driver med om dagene. ♥ Jeg må bare beklage dårlig blogging fra meg i det siste, men jeg er såå sliten. Saga sover så veldid urolig, og jeg er på alvorlig underskudd av søvn. Hun har time hos manuellterapeuten i morgen, så jeg håper det blir litt bedre etter det. Dette går ikke så veldig mye lengre.. Men takk for at dere titter innom i hvert fall - jeg kommer sterkt tilbake, jeg lover! ♥


Vilja har sørget for at Saga ligger godt, med to av kosene hennes. ♥

Vilja var forresten så morsom i morges. Hun fant seg en gulrot i kjøleskapet, og gikk rundt her og snakket om hester og "moffa" og sånn. Så begynte hun å kalle gulrota for pølse! "Pøsse.. hest.. 'mak (smake)?" "Det heter gulrot, Vilja." "Pøsse?" "Gulrot heter det." "Nei.. Pøsse!" Sånn var det med den saken. ;)

Sagauroliusen har akkurat sovnet i fanget mitt her nå, så nå tror jeg at jeg bare skal skynde meg i seng. Egentlig er det nesten verre å legge seg tidlig, for natta blir så uendelig lang. Det føles helt teit å se på klokka klokken 03, og ønske at det var morgen, men sånn blir det når man sover dårlig. Venter bare på at man får stå opp, istedet for å bare ligge å vri seg. Anyways. Ha en god natt da! 

Dimanche

Vi var på besøk hos morfar på sykehuset i morges, hele gjengen. Han hadde ikke sett Vilja siden.. før jul en gang, og det er enda lengre siden han har sett Roy, så han ble veldig glad. Han er sliten nå, visner bare bort der i sykehussengen. På torsdag blir han sendt hjem. For å dø. Han gråt da han fikk hadetklem av Vilja og Saga. Han ser nok ikke Vilja mer. :( Jeg tenkte å ta med meg Saga og reise innover til Steinkjer (der han og mormor bor) på torsdag jeg og, så han får sett henne et par ganger til i hvert fall. Han blir så glad når hun smiler og kliper ham i fingeren. 


Vilja i morges, men "mokka" og "kosen". ♥

Det snør og snør her, det er noen voldsomme mengder som har kommet. Vilja har sovet ute, som vanlig, og da vi tittet ut vinduet da vi hørte at hun hadde våknet, så vi ei lita snuppe som lå og spiste snø fra regntrekket på vogna, haha! Om ikke så lenge så skal vi på besøk hos Roys kusine m/mann. De har tre gutter på 1, 3 og 5 år, så det blir gøy! Vi må bare få i oss noe middag først. Planen var moussaka, men jeg tror vi går for noe mer lettvint. Ha en trivelig søndag!

Traktorsjefen

Herlig "vårdag" i Trondheim i dag. Vi putta ungene i søskenvogna og trillet avgårde til mamma for formiddagsvafler i morges, herlig å komme seg ut når det er så fint vær ute. Vilja synes ikke at det å sitte i vogn over lengre tid er kulest i verden da, så hun gikk et stykke selv, og kommanderte meg til å bære henne resten av veien. Prinsesse vil-ikke. ♥ Vi trillet hjem igjen i tolvtiden, med to sovende prinsesser i vogna. Saga våkner alltid når vogna stanser, men Vilja sov 1,5 time til ute på verandaen. Da hun dro vi rett på besøk til pappa, eller "moffa" om du vil. ;) Han har et lite småbruk, og har både hest og traktor, så der er det stas å være. Vilja hadde med seg gulrøtter hjemmefra som hun gledet seg masse til å gi hestene. Jeg regner med det blir masse mas om å få dra på besøk til morfar når hun blir større, hihi! 


Vilja og "moffa" i traktoren. Det var stas helt til han startet den, da ble det gråting! ;p

Størstesnuppa har sovet en time nå, og lilemor ligger ved siden av meg her og spreller og ruller fram og tilbake. Roy har dratt til en kompis, så jeg er all alone. Greit nok i grunn, jeg har sinna-dag i dag, og klarer meg fint uten selskap av mannfolkbæsj. Saga skal få seg et par skjeer med grøt nå, tenkte jeg, så håper jeg at hun slukner om en times tid. Da blir det potetgull og dip på meg - jiha! Ha en fin lørdagskveld! ♥


Svar på spørsmålene

Hvor traff du Roy? Jeg var veldig god venninne med lillesøstra hans som gikk i klassen min på vgs, og traff Roy for første gang på bursdagen hennes. Med gårsdagens festsminke i hele trynet, og fyllaånde. Ikke rart han elsker meg! ;p

Hvordan sa dere at du var gravid, den første gangen, til foreldrene deres? Vi bare sa det, hehe. Eller, mamma gjetta det selv da jeg spurte om hun ville vite en hemmelighet. Kanskje ikke så rart ettersom at jeg allerede hadde spydd til alle døgnets tider i noen uker allerede, og gikk rundt gusjgrønn i trynet. 

Har dere lyst på flere barn? JA! Men ikke helt enda. :)

hvilken linje gikk du på vgs? Allmennfag med økonomisk/administrativ retning.

Hvorfor har du så søt bloglovinknapp? Hvordan fiksa du den? Har laget den selv i photoscape.

Hva er meningen med livet? Det er å elske, og å bli elsket.

Hvorfor begynte du å blogge? Jeg har blogget av og på - mest på - siden 2003 (gud, det er lenge). Til og begynne med blogget jeg på hjemmesiden min, og så blogget jeg en stund på Sol (da var jeg faktisk mest lest med rundt 200 lesere hver dag. Blogging har virkelig eskalert siden da!). Enjoydiary og Livejournal har også hatt besøk av meg, Blogspot og, for den del. Men, nå snakker jeg meg bort! Haha! Jeg begynte vel å blogge fordi jeg er ei skravlehøne, som liker å skrive og å få litt oppmerksomhet?! :)

Hvordan kom dere fram til de navna dere har på barna? Jeg hadde alltid sagt at dattera mi skulle hete Yrja, men da jeg ble gravid var det liksom ikke helt rett. Da kom jeg på navnet Vilja, som jenta ei venninne av meg var barnevakt for het. DET skulle hun hete!! ♥ Vi hadde Emma som et alternativ en bitteliten stund også, men jeg vil ikke ha et navn som alle andre har, selv om det hadde vært koselig mtp. at oldemoren min het det. Saga hadde jeg også tenkt på en stund, men Roy var ikke så begeistret. Vi ble nogelunde enige om Ronja, helt til at vi fant ut at det bare ble feil. Så da kjøpte jeg ut Roy fra avgjørelsen med en pc-skjerm, og fikk min Saga. ♥

Hvilket kamera har du? Jeg har et.. eh.. Panasonic Lumix DMC-FZ8!

Hva er ditt største ønske? Oi, det var et vanskelig spørsmål. Det må vel være at småjentene mine for en fin oppvekst og et fantastisk liv - og at jeg får ta del i det så lenge som mulig!

Røyker du eller Roy? Nei. Jeg røyka før jeg ble gravid med Vilja, dog.

Hvor gammel var du da du ble gravid med Vilja? 19.

Hvor gammel var du når du fødte Vilja? 20.

Har du hørt om anettemarie.blogg.no? Ja. 

Hvilke land har du vært i? Sverige, Danmark, Tsjekkia, Latvia, Spania, Hellas, Bulgaria.. Det var vel det?! 

Har du dyr nå? Nei.

Har du hatt hund før? Nei.

Har du hatt andre dyr før? Ja, hamster og katt. Pappa har hatt hester i fleng.

Hvilke barnevogner har du til ungene dine? Vilja har en teutonia kombivogn i barnehagen, og en carena easy hjemme. Saga har ei TFK duovogn. I tillegg har vi ei Easywalker duo søskenvogn med én bag. ;)

Dersom du har fått strekkmerker etter svangerskapene, har du prøvd å fjerne de med laser? Vet du noe om det fungerer? Jeg har litt strekkmerker, men har ikke - og kommer ikke - til å fjerne de. Det er visst ikke bare-bare å få de bort, men det blir sikkert litt bedre i det minste? Sol hjelper også i massevis, så ta deg noen runder i solariumet, så skal du se det blir bedre. :)

Hvor danser du? Jeg danser jazz på Raw Dancestudio! 

Har Roy slutta på jusstudiet? Hvorfor? Hva studerer han nå? Ja, han sluttet etter 1. året, og tar nå økonomi på TØH og BI - fordi det var mest rett for ham.

Hvis dere får flere barn - hvilke navn ville du/dere ha valgt da? Hm, si dét. Nå er favorittjentenavnene mine Lykke, Nova og Ovidie, og guttenavn.. øøh. Dette var vanskelig!

Har du planlagt nye tatoveringer? Eventuelt en Saga tattovering ettersom du har Vilja tatovert? I utgangspunktet ønsker jeg å føye på Saga på den tatoveringen jeg allerede har, men usikker på om det går uten at den må bli en del større. Om ikke tar jeg en ny, men har ikke planen klar på hvor og hvordan. 

Hva er favorittfilmen din? Filmer er ikke helt min greie. Jeg er ei bokjente! Men.. American beauty, kanskje?

Har du tenkt å vise frem sangtalentet ditt (vet at du tenkte å melde deg på Norske Talenter)? Jeg har vært på to idolauditioner, hvor den ene gikk kjempebra, og den andre ikke fullt så bra. Jeg hadde invitasjon til Norske Talenter både i 2008 og 2009, men dro ikke. Jeg er ei pingle! Next year?

Hvor ser du deg selv om 10 år? I et fint hus med fine møbler, med tre flotte barn og en kjekk mann i dress! Jeg jobber i en bank, og stortrives med livet. Så får vi se da..

Kan du vise bilde av tatoveringen din? Jeg skulle gjerne gjort det, men etter å ha hatt den ute på et forum i tjue minutter, så er det ei annen jente som har helt lik blomst som meg, så nå har jeg lært. Jeg har en lilje med "kruseduller" og blader rundt, også står det Vilja nedenfor. Den er på leggen/ankelen. Tatovøren tegnet den rett på meg, så ingen har lik (ja, sånn bortsett fra hun som fikk kopiert liljen..)!

Fine navn til barna dine. Hvilke andre navn ble vurdert? Takk! :) Emma, Ronja og Hannah har vært gode kandidater!

Og hvis det hadde vært to gutter, hva tror du navnene ville vært? Tias og Timian.

Hvor i Trondheim bor dere? Sørsiden.

Hvor gammel er Roy? Han blir 30 år i mai.

Var det planlagt og få barn når du fikk de? Ja.

Har du noen gang vært på lekeland i Trondheim med Vilja? Isåfall, er det bra? Ja, vi har vært på det på Solsiden flere ganger. Det er veldig gøy, med hoppeslott, trampoliner, rutsjebane og ballbinge! Det er noe skittent der dog, og dårlig utvalg i kaféen. Dyrt er det og.

Hvilke erfaringer har du så langt med barnehagestart og det som følger med? Her har vi bare gode erfaringer. Vilja stortrives, og har gjort det hele tiden. Hun var litt sjenert og tilbakeholden til å begynne med, men nå er hun seg selv - og det er herlig! :) Det er litt kjedelig at det følger så mye snørr og oppkast osv., hehe, men det får man tåle. Både vi og Vilja er storfornøyde med barnehagen! ♥T r ø t t . .

Jeg er så sliten i dag at jeg har lyst til å grave meg ned. Overskudd, where are you?! Forsøkte å ta en dupp i formiddag, men tror jeg rakk å sove i to minutter bare. Gikk en trilletur på 1,5 time også, uten at det hjalp. Møkk!! Lille Saga, jeg trenger fler gode netter, pliiis! 

Vakreste Viljamor. ♥ Vi leika oss på badet i ettermiddag imens Saga sov på pappsen. Hun elsker å bade i baljen, og blir aldri ferdig. ;p Etter 35 minutter og fire etterfyllinger av varmt vann måtte jeg lure henne utav ved å friste med Dora på barne-tv'en. Nå var det ikke det som var i dag, men vel fremme foran tv'en hadde hun forlengst glemt lovnaden.

Nei, nå tror jeg faktisk at jeg skal legge meg. Litt av en fredagskveld - hæla i taket! Natta.

(PS: Svarene på spørsmålsrunden kommer iløpet av morgenen, så få rumpa i gir om dere lurer på noe mer. :)

Spaghettitryne

Møtet med rådgiveren i dag gikk veldig fint, og jeg har planen klar. Foreløpig i hvert fall! Jeg søker økonomi og administrasjon på BI, i tillegg til at jeg søker sosionom (selv om jeg garantert ikke kommer inn..) og vernepleien (jeg har jo plass der, men må søke uansett). Da har jeg litt ekstra tid å bestemme meg på, før jeg tar den endelige avgjørelsen. Men jeg tror nok jeg ender opp på BI! :)


Loffen full av spaghetti både i munnen og i ansiktet. ;p 

Drea og mammantiljessica, jeg sendte koseklutene til snuppene deres i dag! Beklager at det tok litt tid, men nå er de i hvert fall på vei. :) Apropos konkurranser.. Er det bare jeg som synes det er litt teit når man er nødt til å reklamere for en konkurranse for å delta? Eller at man må følge bloggen på bloglovin' for å delta? Jeg ønsker at folk skal linke til bloggen min dersom de liker den, eller vil tipse om en konkurranse de synes er fin - og at de legger meg til på bloglovin' dersom de har interesse av å følge den. Det er vel ikke bare meg som tenker sånn?

A foxtrot above my head

Huset er ryddig (..vel, det var i hvert fall det før Vilja kom hjem fra barnehagen ;p), men jeg er fortsatt like sliten. Jeg skal på dansing klokka åtte da, håper det hjelper. Saga er en urolig frøken for tiden, så jeg har litt dårlig samvittighet for å dra, men. Jeg får skynde meg hjem igjen! ♥ 


I morgen skal jeg ha møte med en rådgiver på en videregående skole, håper han har noen gode råd og forslag til hva jeg kan finne på til høsten! 

Herregud, jeg er så trøtt - ikke har jeg noe lurt å skrive heller. Da tror jeg bare at jeg ønsker dere alle en fin kveld, jeg! Og husk å stille et spørsmål eller to i det forrige innlegget, om det er noe du lurer på! :)

Spørsmål?

Folkens!

Er det noe stemning for en liten spørsmålsrunde? Jeg elsker jo å fylle ut skjemaer og me-me'er, så en dunge med spørsmål å svare på passer meg jo midt i blinken!Yndlingsmaten min er fortsatt jord. ♥

Lurer dere på noe? :) Ask me anything.

20 måneder

I dag er Vilja 20 måneder. 20 måneder, og verdens herligste jente! ♥ 20 måneder, og full av humor og gærne påfunn. 20 måneder, og den beste storesøstra jeg vet om. ♥


Frokost i godstolen i morges.

Jeg og Saga skulle egentlig på besøk hos Astrid og lille Minea i dag, men jeg trenger litt sofatid - inkludert en dupp. Og jeg er virkelig nødt til å rydde her også. Jeg skjønner ikke hvorfor vi alltid ender opp med skippertak?! Amatører.

Sol ute, sol inne

Ah, dagen begynner sakte men sikkert og bli litt bedre kjenner jeg! Jeg fikk sovet godt i natt, Saga slo til og sov fra 22.15 - 04.50. Ikke verst!! Jeg la henne på magen i vugga, for hun hadde sånn mageknip igjen, men håper at det ikke var det som gjorde det. Jeg får angst av å ha magesoverbaby! Vilja begynte jo og å sove på magen med en gang hun klarte å rulle seg over selv hun og. Uansett, jeg fikk soveeee - selv om jeg våknet klokken 03 og lurte på om Saga ikke var sulten snart, hehe.

Nå har vi vært ute og gått oss en times tur i finværet, det var godt til sjela det! Det er -10 grader ute, så det var på nippet at jeg syntes det var greit å ta med Saga. Men det var godt til oss begge, hun sov som en stein, og vi har røde roser i kinnene begge to. ♥


Hey, har dere forresten fått med dere at pæreisen (og bugg) relanseres? Hurra, nå gleder jeg meg til is-spising i sommer!

<3 Morfar

Jeg er så sliten. Saga har sovet urolig mange netter på rad nå, jeg trenger søvn!! Jeg, som sikkert de fleste andre småbarnsforeldre, har null problemer med å forstå at mangel på søvn brukes som tortur. 

Jeg og Sagasnupp var på en veldig koselig lunsjdate med Maiken i dag! Maiken er god hun! ♥ ..dessverre fikk jeg en lei telefon om at det ikke ser særlig lyst ut for morfar som ligger på sykehuset med lymfekreft, så jeg tok en tur dit på vei hjem. Den spreke, alt-for-aktive morfaren min som for et halvår siden sto utpå platten her i høljregnet og festet på hjemmesnekret port til oss, mens han bannet og styra på, ligger nå rett ut i sykesenga. Kreften har tatt det beste av ham. Det er spredning, og legene er ikke sikre på om de skal fortsette strålebehandlinga. Det er så fælt. :(Vilja og oldefar, for ca. et år siden. ♥

I kveld er det full avslapning som står på timeplanen, likeså i morgen. Eneste ærend er en tur på postkontoret bare, jeg har intet mindre enn fem pakker jeg må få sendt avgårde! Beklager laber blogging de siste dagene, men som sagt; jeg er sliten. I'll be back! :)