12 - hvis jeg skulle fått en tatovering

Jeg har allerede to tatoveringer, men jeg vil ha fler. Tatoveringer er sexy! På hofta har jeg en liten g-nøkkel, og på foten, fra på siden av fotbladet og litt opp på ankelen, har jeg Viljas navn flettet inn i en lilje. Saga har jo blitt 17 måneder nå, så det begynner vel å bli på tide at hun får seg en "egen" tatovering også. Jeg har utrolig lyst på en half sleeve, men vet ikke om jeg vil ha et navn der. Det beste hadde vært og fått Saga inn i den samme som Vilja, men da må den nok bygges på litt for at det skal bli fint.

 

Jeg synes liljer er vakre, så om det blir en half sleeve på meg blir det nok liljer der og. Klarer aldri å bestemme meg for om jeg synes det er pent med farger eller ikke, så det må jeg nok klare å bli enig med meg selv om før jeg tar fler. Den på foten min er black&grey, men ordnet slik at den er grei å fylle i farge dersom jeg skulle få lyst til det. Vi får se! :)

 

 

(Bilde fra google)


05 - hva er kjærlighet?

 

..noen ganger lurer jeg på om jeg i det hele tatt vet hva kjærlighet betyr. Men jeg har opplevd, og opplever hver dag, den største kjærligheten av alle. Kjærligheten man har til sine barn! Klisjéaktig nok, så er denne kjærligheten så stor at jeg tror ikke noen klarer å se for seg hvordan det føles før de har opplevd det selv. Jeg har kjent forelskelse ile gjennom kroppen min - fått meg til å sveve på en rosa sky av sukkerspinn og til å glemme både tid og sted. Hvem kunne tro at en liten bylt på 50 cm kunne få denne følelsen til å bli forsterket en million ganger? Jeg har aldri følt dypere kjærlighet enn da det gikk opp for meg at Vilja var datteren min. ♥ På morgenen 3. juni ble hun født. Natt til 7. juni fikk jeg henne inn til meg for å amme. Jeg satt der i mørket, beundret den vakre babyen med den sorte manken. Og så kjente jeg det. Noe klemte om hjertet mitt, spredte seg ut i gjennom blodårene mine til hver eneste milimeter av kroppen min. Kjærligheten til henne. Barnet mitt. Tenk at jeg har fått oppleve denne følelsen to ganger?! Og hver dag, får jeg en reprise. Følelsen er ikke like intens som da, men likevel absolutt tilstede. Magi!

 

Jeg kunne selvfølgelig ha skrevet i det vide og brede om all annen kjærlighet også, men det er denne som preger hverdagen min. Og jeg elsker det.

 

 

 

(Bilde tatt 18. september 2009, lille Saga er bare én dag gammel. ♥)


Prinsesse Vilja

Er det noe Vilja kan, så er det å finne på sprell! ♥ På mandag hadde hun sovet litt for lenge i barnehagen, så istedet for å ta kveld da jeg la henne, så underholdt hun seg selv inne på rommet. Jeg stusset litt da hun ropte til meg og omtalte seg selv som "prinsessa", men skjønte fort hvorfor da jeg gikk for å se hva hun holdt på med. Der sto hun, utkledd i prinsessekjole og med prinsessehatt (les: skautet til bunaden hennes)! :D Etter at jeg hadde ledd meg halvt ihjel, fikk hun streng beskjed om å legge seg til å sove. Men neida! Ti minutter etterpå, 21:10, kom hun tuslende inn på stua. Denne gangen i penstrømpebukse og Adidas-singlett. Vi hadde visstnok vært i London og kjøpt klærne, haha! Hvor tar hun det fra? Ler meg ihjel av den ungen der! ♥ (Har to filmer liggende på youtube fra denne episoden, men jeg fikk ikke til å legge de ut. Men her er linker om noen vil se; http://youtu.be/_tPCMgTIIho & http://youtu.be/2NvXpgy4CoA)

 

 


Kveldstull i vugga. To søstre som er så glade i hverandre! ♥

 

Saga måtte hentes i barnehagen i dag, med 39º i feber. Hun fikk vaksine forrige tirsdag, så jeg håper at det er den som har slått inn. Orker ikke en runde til med sykdom allerede.. Hun hadde 39,5º da hun la seg, og 39º nå når jeg sjekket igjen. Lillesnuppa! ♥ Heldigvis var hun i fin form i ettermiddag, så jeg krysser fingrene for at det skyldes vaksina.


01 - presentere meg selv

I et desperat forsøk på å få tilbake skrivekløen min, slenger jeg meg på Anantharikas liste med ting å blogge om. Jeg kommer til å droppe noen av punktene, men forhåpentligvis blir det daglige oppdateringer her en stund - og dere lærer meg kanskje bedre å kjenne? :) Først ut er en presentasjon av meg selv, som overskiften jo lyder.

 

Jeg heter Linn. Vel, Linn Therese egentlig, men jeg bruker kun Therese når jeg presenterer meg i telefonen eller signerer noe. Jeg ble født én måned før jeg skulle, og endte opp med å ha bursdag 19. mai. Neste gang det blir 19. mai fyller jeg 23 år, og jeg skjønner ikke hvor de siste årene har tatt veien. Er jeg ikke bare 20 da?!

 
Sånn ser jeg ut når jeg er lykkelig. Og full, for den del - merk de røde øynene. Jeg bor i Trondheim, sammen med mine to små prinsesser på 16 mnd og 2,5 år, og jeg går bachelorstudiet i økonomi og administrasjon ved BI Trondheim (hurra, jeg sto på alle eksamenene 1. semester!). Ansatt hos Bunnpris er jeg også, og jeg håper jeg snart får tid til å jobbe litt igjen. Hvem skulle tro at det er så allright å være kassadame?

 

Jeg elsker å kose meg med Vilja og Saga, men når de ikke er hjemme eller sover søtt, så er jeg også veldig glad i å være med venner - og en fest er absolutt aldri feil! Men full avslapning og alenetid er også deilig, og jeg setter pris på en rolig kveld i sofaen med en kopp te. ♥


2011

2011, folkens.. Det skal bli et bra år! Jeg har masse å se fram til, gleder meg masse. :) I februar skal jeg til Oslo ei helg og besøk venninna mi Marit, i april reiser jeg og Cathrine til Praha for å kose oss i fem dager, i august står Alcudia for tur (se forrige blogginnlegg ♥), og i oktober braker det løs med Rihannakonsert i Oslo! Superåret 2011, coming up!

 

 

Vilja elsker å kle seg ut som prinsesse! ♥

 

I forrigårs var Saga på en forsinket 15-månederskontroll på helsestasjonen (hun er 16 mnd nå), og fikk seg vaksine i armen. Hun ble rimelig fornærma på helsesøstra, men det gikk overraskende greit. Hun er jo SÅ streng, frøkna!! ;) De perfekte mål var 9980 gram (det er forøvrig inkludert juiceflaska som hun tviholdt på) og 79 cm. Like lang som Vilja på den alderen, men én kilo tyngre. Faktisk tyngre enn det Vilja var dagen før 2-årsdagen sin. Snedig at det er så stor forskjell på dem. Perfekte begge to da! ♥

 

I dag er det ingen forelesninger på skolen, så jeg har inntatt sofaen. Skal gjøre litt matte etterpå, men først må jeg bare kose meg litt. Hihi!


Hurra!

Se hva mamma kom med i dag;

 

 

..vi skal visst på sydentur i august! :) Jippi!


Søndag

Å, som jeg koser meg nå! ♥ Rett ut i nysofaen, med macbooken og et teppe. Skulle ønske at barnesangen inne på Viljas rom snart tok slutt, men det høres ikke ut som at hun kommer til å sovne med det første. Tulleruska!

 

Vi har hatt ei fin helg! :) Vilja var på bytur med sin tante Lina i går, og jeg og Saga fikk kosa oss litt hjemme alene. Etter at vi hadde spist middag dro vi til mamma på vaffel. Jeg ELSKER vaffel! ♥ Da ungene var lagt for kvelden ble det inntatt en himmelsk pizza hjemme hos Malin, og jeg angrer i dag på at jeg ikke fikk presset i meg mer. Hihi! En pizza nå, og kvelden hadde vært komplett!

 

 

I dag har vi vært på aketur, og lekt oss i "storbarnehagen". Ungene går i en familiebarnehage for barn mellom 0-3 nå, så Vilja må jo bytte barnehage til høsten. Har søkt over Saga også, så krysser fingrene for at begge får plass. Det blir spennende, de er jo vant til så små forhold. Men de er sosiale vesener begge to, så satser på at det går som smurt. :)

 

Nå tror jeg jammen at det ble stille inne hos Vilja, så da skal jeg ta meg en skravletelefon til Renatesnuppa mi. ♥ Må få hengt opp ei maskin med klær til tørk også, men så bli det sofatjeneste igjen. Vasket over gulvene istad, får da være grenser på hvor mye husarbeid man kan ta seg til på en søndag! ;)


Puke

Neidaså. Jeg hadde visst god grunn til å ha mine tvil om at vi var ferdige med omgangssyken for en stund, for en time etter at jeg postet blogginnlegget i går kveld så kastet Vilja opp igjen. Er det mulig? Ringte legen i all min fortvilelse, selv om jeg jo vet at det er lite de kan gjøre så lenge hun er feberfri og har god allmenntilstand. Men etter tre runder på to uker nå, så må det vel være nok?! Jeg er i hvert fall glad at skolen begynner før neste uke, ellers hadde det blitt en rimelig dårlig start for min del.

 

 

Søstrene sisters! ♥

 

I morgen skal jeg og Vilja ta en tur på sykehuset og ta noen blodprøver av henne. Vi har funnet ut selv at hun reagerer på melk (hun blir forstoppet), men det kan jo være greit å få svar på hva det er hun reagerer på, og hvordan vi skal få i henne kalsium. :) Etter at hun forhåpentligvis har vært flink pike på sykehuset, blir det en is i premie i midtbyen. Det blir koselig! ♥


I en sofa fra IKEA..

HEI! ♥ Evigheter siden sist, jeg som liksom skulle bli flink til å blogge igjen. Men, sånn kan det gå når vi har omgangssyka igjen og igjen. Våknet 1. juledag overbevist om at jeg hadde spist alt for mye ribbe, men så viste det seg at det var omgangssyka som hadde tatt plass i meg. Resten fulgte på, og iløpet av romjula hadde hele bølingen hadd sin runde med skiten. Siden det herlige viruset tydeligvis elsker oss, så hadde Vilja runde nummer to i helgen, og jeg i går. Hurra! Nå er vi heldigvis friske alle mann, og jeg håper at det holder seg sånn lenge. Har selvfølgelig mine tvil..

 

 

En stykk usminket mamma, og en stykk godunge. ♥

 

Sånn utenom sykdom, så har vi hatt ei fin romjul - og jeg hadde en knakende bra nyttårsaften! De siste tre årene har jeg jo enten vært gravid eller ammet, så denne gangen unnet jeg meg en fest. Og OM det var gøy!! :)

 

I dag har jeg hentet meg en sofa fra IKEA, som jeg var så heldig å få av foreldrene mine til jul. Det ble skikkelig lekkert, og det var ordentlig deilig å kunne legge seg rett ut og se TV. ;) Den forrige sofaen var så liten og ikke særlig god å sitte i, så nå er det bare luksus. Love it! ..men nå skal jeg finne senga. I morgen skal jeg få gjort unna siste del av julevasken (jadaså, henger litt etter da vettø!), so I need my sleep. Natta!