09.mar.2012

I dag er det planleggingsdag i barnehagen til jentene, så vi er hjemme i dag. Jeg er trøtt, så jentene er plassert i sofaen med frokosten sin og Løvenes Konge. Vi har tenkt oss en tur på Leos Lekeland i dag, men det åpner ikke før klokken 12, så vi får forsøke å finne på noe gøy før den tid. De er ikke så gode på å kjede seg, disse to. ;)

 

 

Må skryte litt av Sagamora, som har blitt "tooorejente" (storjente). Hun har begynt å sove i storjenteseng, og har kuttet ut dagduppen sin. Bleier sluttet hun med i begynnelsen av desember, så nå er det ikke mye her som minner om småttiser, altså! Lillesnuppa har gjort alt på eget initiativ også, det er så godt. Flink er hun! ♥ Nå mangler det bare å få kuttet ut den der tåteflaska som hun drasser rundt på.. Hun bruker jo den som smokk, hehe. Ligger og sover med tom tåteflaske i munnen! ;)

 

Jentenes tante Lina har flyttet til Oslo og kjæresten sin, og de kommer på besøk i helgen - alle hjerter gleder seg! Må kose oss masse med de, også skal vi i 5-årsdag til venninna mi sin Emil i morgen. Det blir gøy! ..hørte rykter om cupcakes, ohlala! Men nå må jeg bekke meg nedpå her litt, oppladning til Lekeland. Får håpe det ikke er så mange andre der, så ungene kan herje litt alene. Ha en fin dag!


Kommentarer:
Postet av: Drea

De eeeer så herlige! :D Flinke, vakre, snille barn!

09.mar.2012 @ 10:19
URL: http://drea.se
Postet av: Heijdii

Fine jentene :D håper dere får en superfin dag!!

09.mar.2012 @ 10:23

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35325501
Blogglisten