26.feb.2012

Da var helga over, og jeg har slengt bena på bordet. :) Vi har rukket og vært på to besøk, fått hjelp av snille Ole til å fikse bilen, vært ute med akebrettene og spist på Peppes pizza. Ettermiddagen i dag sov vi bort! Haha! Jentene var visst slitne etter aketuren, og sovnet i bilen på vei hjem fra Peppes litt over kl 16. Jeg bar de inn på sofaen, og la meg i saccosekken - håpet på et lite fem-minutt på øyet. Hvem våknet ti på seks? Er det mulig! ;p Så, her har de akkurat sovnet. Får krysse fingrene for at de ikke våkner grytidlig i morgen. 

 Skjønningene mine. ♥

 

Skal ha meg ivei på skolen i rett tid i morgen, med et par red bull og makroøkonomibøker. Jeg henger litt for mange kapitler etter, må nesten prøve å få tatt igjen litt! Kom helt skjevt ut i starten av semesteret, med syke barn et par uker. Blir liksom ekstra tungt å begynne også når man henger etter fra før av. Mamma har bedt oss på pannekaker og aking etter skole og barnehage, det blir bra. :) Ha en fortsatt fin kveld, alle!


Kommentarer:
Postet av: Hege

Surfet tilfeldigvis innom bloggen din da jeg googlet oppskrift på pizzabrød...

Godt skrevet blogg og flotte bilder :)

Bor selv i Trondheim og er tobarnsmor, så det var morsomt å lese..

-Hege-

26.feb.2012 @ 21:51
Postet av: rodstilk

Hege: Så koselig! :) Oppskrift kan jeg dessverre ikke by på, men du MÅ bare ta turen på Bare Blåbær og smake deres. Hihi! Håper du stikker innom igjen.. :)

26.feb.2012 @ 21:54
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/
Postet av: Hege

Hehe...har smakt pizzabrødet på Bare Blåbær, og det er magisk! Var egentlig akkurat det jeg hadde i tankene da jeg søkte, men fant egentlig ikke en liknende oppskrift:P Spørs om jeg må spørre på Bare Blåbær neste gang jeg er der..;)

Kommer nok til å stikke innom igjen..

26.feb.2012 @ 22:04

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35065004
Blogglisten