Dronninga og hoffnarren

Tirsdag er snart ved veis ende, og jeg tenkte jeg måtte skrible litt her før jeg finner senga. Bladde i arkivet her fra våren 2010 i går kveld, og kjente at jeg angrer masse på at jeg ble så slapp med blogginga etterhvert. Så mange gode minner, og ting jeg har glemt som det er så verdifullt å ha skrevet ned! 

 

I dag var vi tidlig på farten, som vi er hver tirsdag. Jeg har forelesning 8.30, og vi må derfor kjøre hjemmefra halv åtte. Vi synes det er alt for tidlig alle tre, men heldigvis kan vi somle litt de andre dagene! Vilja hadde ønsket seg tomatsuppe til middag i dag, men da vi sto på farten for å dra fra barnehagen i ettermiddag ringte Roy og lurte på om vi ville møte han på Burger King. Vi var vel ikke akkurat harde og be, hihi. Så det ble middag på Burger King, og "dessert" på Toys 'r' us. Desserten i dag besto av å få velge seg ut en valgfri sak på pappas regning, ingen klok jente sier nei takk til det! Viktig lærdom å ha med seg. ;)

 
Dronninga og hoffnarren, begge med fotoglisene sine. Tullinger! ♥

 

De var veldig fornøyde med fangsten begge to, og Vilja måtte ringe morfaren sin for å høre om han ikke kunne komme å se hvor fine de var. Hun er ei ordentlig jålejente, tror kjolesamlingen hennes består av 7-8 kjoler nå. Saga drar på seg prinsessekjole innimellom hun også, men det er stort sett under kommando av Vilja. ;p Men klovn, dét var stas!

 

I morgen har jeg forlesningsfri, og får forhåpentligvis Tonje på besøk. Vi har et arbeidskrav i Økonometri som ser fullstendig uoverkommelig ut, men vi må vel gjøre et forsøk. Wish us luck!


Kommentarer:
Postet av: Kristel

Så nydelige de er :D

21.feb.2012 @ 23:39
URL: http://3hjerter.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34945199
Blogglisten