18.feb.2012

Long time, no see! ..det er koselig å se at noen av dere stikker innom enda, jeg beklager at jeg ikke har oppdatert! Ser jeg har mistet en følger på bloglovin' i forrige uke, men 106 stykker henger fortsatt med, så håper dere blir fornøyde nå! :)

 

I skrivende stund ligger jeg godt begravd i pelspleddet mitt med en kopp te, og halsen full av streptokokker. Igjen. Det spørs om jeg må tøffe meg snart, og få fjernet de der mandlene mine. Hadde jo fire infeksjoner på rappen i sommer, håper virkelig jeg slipper unna med denne ene nå! Jentene koser seg med pappaen sin, de er på skitur i finværet i dag. :) Heldiggriser!

 

 

Siden desember har vi hatt fryktelig mye sykdom i hus, hele 23 dager hvor en av oss har vært syke. Omgangssyke, luftveisinfeksjoner, feber og skit. Men nå må vi snart ha hatt alt det som er, og håper at alle holder seg friske resten av våren! Planen min om å bli superstudent dette semesteret har ikke funket helt enda, så jeg behøver friske unger og frisk mamma.

 

Ellers har jeg og Vilja vært på jentetur til London, med søteste Cathrine og datteren hennes Mathea. Litt småbitching mellom småjentene, men ellers kosa vi oss masse! Var på London Zoo, på shopping, og i Hyde Park for å mate ekornene. ♥

 Sovende diva i London.. ;)

 

Vilja og Saga leker så fint sammen for tiden, det er herlig å se. Selvsagt krangler de litt innimellom, men latteren når de koser seg sammen fyller huset oftere enn ordet "dumming" og skrik og skrål. Deilig at de har så mye glede av hverandre, det blir ikke nødvendigvis sånn bare for at de er tette i alder.

 
Nei, nå har jeg visst skravlet nok. Håper at alle har det fint, og nyter helgen! :) ♥


Kommentarer:
Postet av: keowyn

uff da! håper dere holder dere friske fremover!

18.feb.2012 @ 22:34
URL: http://keowyn.blogg.no
Postet av: Kristel

Store fine jentene dine :D Koselig med blogg-oppdatering igjen :D

21.feb.2012 @ 23:38
URL: http://3hjerter.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34853002
Blogglisten