04.des.2011

Ohoi, for en flink blogger jeg er! Ikke et eneste innlegg i november?! Jeg får skylde på at dagene har gått i ett. Oktober ble avsluttet med en haug herlige jenter på Rihannakonsert i Oslo, før turen gikk videre til London. Der var det to dager med kos; ny tatovering, "We will rock you"-musikalen og litt shopping. Og nå er eksamenshelvetet i gang!

 Hva lyser vel opp disse mørke vinterdagene mer enn disse smilene.. ♥

 

Jeg hadde første eksamen nå sist torsdag, i Intercultural business behaviour. Jeg håper det gikk greit, men det blir spennende å få sensur på nyåret. Krysser fingrene for en C, i hvert fall! Nå på fredag er det Mikroøkonomieksamen, etterfulgt av Finans- og økonomistyring og Massepåvirkning. Og jeg, for tredje semester på rad, har blit syk. Jeg er seriøst allergisk mot eksamener. Kroppen min tåler det ikke!! Mitt mål for våren er å bli superstudent, slik at jeg slipper skippertak og stress.

 

Ellers er alt bra her i huset. Ungene er litt forkjølte, men det hører da med. :) Nå koser vi oss med fyr i ovnen og Lillefot og vennene hans på DVD. "Je Lillefot Æ" (se Lillefot, jeg) sier Saga hver morgen, hun elsker den filmen. ♥ Iløpet av formiddagen må vi ha oss ut for å leke, det snør som bare det! 

 

Ha en fin søndag, da! :)


Kommentarer:
Postet av: Kristel

Lillefot er FIN<3

Høres ut som du har hatt MANGE opplevelser i det siste da :) Da flyr dagene ja! Ny adventstida, med snuppene dine :)

04.des.2011 @ 19:35
URL: http://3hjerter.com
Postet av: malene

så fine søstre, og så store blitt!

God jul :-)

12.des.2011 @ 08:22
Postet av: Mar|anne

For noen nydelige jenter :)<3

10.jan.2012 @ 20:34
URL: http://mariannehennoen.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/32926591
Blogglisten