25.sep.2011

God morgen! :) ..ja, ikke for det - vi har vært oppe i 3 timer allerede, men. Her i huset er det morgenfugler! Bare Saga som er hjemme i dag da, Vilja er hos Roy og koser seg. Godt til både liten og stor å få litt alenetid one-on-one. ♥ Saga er i storform nå som hun får styre showet helt alene, vanligvis er jo Vilja er og holder styringa. ;) 

 

 

Frøkna storkosa seg i dusjen i morgest, og jeg synes dette bildet ble så nydelig. ♥ Postet det i Instagram i morges, fler som bruker det? Legg igjen nick da! :) Mitt er rodstilk. 

 

Har dere forresten tatt med barna på den nye Knertenfilmen? Jeg og Roy tok med Vilja i går, og hun instisterte på at også Casper skulle være med. Jeg sendte en melding til mammaen, og etter en stund ringte en overivrig Casper og sa at han veeeldig gjerne ville være med - for han hadde altså racermange Lynet McQueen-biler!! ;p Så da var det to søte små som satt på nest bakerste rad og delte smågodt. ♥ Flimen var veldig fin, forresten - og akkurat perfekt lengde til at alle barna i salen klarte å holde ut til den var ferdig. 


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/31147247
Blogglisten