11.sep.2011

Her startet dagen klokken ti over fem i dag. Jeg aner ikke hva Vilja drømte, men hun ropte helt desperat etter strømpebuksa si?! :p Jeg oppdaget at jeg har fått øyebetennelse da vi kom opp, og nå sitter jeg her og synes litt synd på meg selv. Det er litt bedre nå enn i morges, men det gjør vondt å se til sidene, og det verker fortsatt litt. Dumme forkjølelse!

 "Kæm e bestevenninna di da, Saga?"
"Vivvi!" ♥ 

Den lille luringen begynner å snakke litt nå, det er jo på tide ettersom hun fyller 2 år neste lørdag. Vilja snakket som en foss da hun var 2 år, hun rundet 100 ord allerede da hun var 19 måneder. Saga har forstått oss veldig lenge da, så jeg stresser ikke med det. Men det er veldig gøy at hun endelig viser litt interesse for å lære. :) Nå har hun lært seg hva mamma og pappa heter (Linn og Roy)! Vilja kaller hun Vivvi, og hun selv heter visst da-da. ♥ Hun setter sammen opp til tre ord, men det er liksom de samme ordene som går igjen.. De vi hører mest er "baby", "nei", "nyne" (dyne) og "mælla" (tåteflaska som hun er så veldig glad i)

video:img3016

Kommentarer:
Postet av: Elisabeths mammahverdag

Så fine unger du har! Spennende med utviklingen til de små :)

11.sep.2011 @ 09:20
URL: http://www.elisabethogkjetil.blogg.no
Postet av: marita

Flinke Saga, du skal sjå at ho og prata som ein foss snart :)

11.sep.2011 @ 11:30
URL: http://maritalykke.blogspot.com
Postet av: Hege Christine Sørensen

Hei

Så artig blogg!!

Jeg driver litt reklame for min egen blogg! Om du får denne meldingen 2 ganger beklager jeg det, men jeg leser så mange flotte blogger at det noen ganger går litt i surr. Jeg vil at flest mulig skal få glede av tilbudet mitt!!

Jeg er helsesøster og skriver en blogg til ungdom og unge mødre. Gi meg gjerne tilbakemelding på hva du synes. Om du vil kan du legge meg til som venn!!

jeg svarer gjerne på spørsmål om du lurer på noe, eller tar opp temaer om flere lurer på det samme.

Hilsen Hege

11.sep.2011 @ 13:44
URL: http://hegehelsesoster.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/30793460
Blogglisten