09.sep.2011

I dag har jeg og Vilja vært på kino, med klassevenninna mi Tonje og sønnen hennes. :) Jeg tenkte at det var midt i blinken for oss å finne på noe koselig, for Vilja er så utrolig grinete for tida. Hun våkner i sekstida, før hun egentlig er våken, ergo sutrer hun en times tid før hun blir blid.. Etter en aktiv dag i barnehagen, uten dupp, er hun sliten når jeg henter, ergo er hun sur hele ettermiddagen. GAH. En treåring med vilje og temperament kan virkelig sette en på prøve, altså! Forhåpentligvis blir hun vant til travle barnehagedager snart, for dette er ikke noe særlig. :/ Barnehagen de gikk i før hadde jo bare 8 barn, nå er de i en stor barnehage, med 19 barn på hennes avdeling. Det blir en litt annen hverdag. 
 

 

En stykk lykkelig frøken venter på bussen til byen. ♥

 

Kinoturen ble litt så som så da, for Vilja sovnet en tjue minutter inn i filmen, haha! Sov som en stein, tok nesten en time før jeg fikk vekket henne igjen! Vi så Biler 2, og det var kanskje ikke helt hennes sjanger. Mest glad i prinsesser denne frøkna her. ;)

 

Jeg har ryddet kjapt over stua her nå, og inntatt sofaen. Venter på pizza og Idol! Fin fredagskveld! ♥


Kommentarer:
Postet av: marita

Vilja høyres litt ut som Lucas for tida. Det er til å bli sprø av.

No sov ho seg jo gjennom heile filmen, men korleis var den? Passa den for 3 åringa? :) Har så lyst å ta med Lucas.

10.sep.2011 @ 09:36
URL: http://maritalykke.blogspot.com
Postet av: rodstilk

marita: Ja, tålmodigheten min blir i hvert fall satt skikkelig på prøve. Det er jo så trist også, for alle de blide og glade timene hennes går jo vekk i barnehagen - og alt vi får er en ordentlig surpomp!! :/

Filmen var bra den! Hadde med en gutt på 3 år også, og han syntes det var storveis! Vi så den i 3D da, kunne godt ha droppet det. Ungene tok jo bare av brillene, og da var det skikkelig ekkelt å se på. ;p Om Lucas er glad i Biler, så er det nok absolutt verdt å ta turen!

10.sep.2011 @ 09:40
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/30757949
Blogglisten