SingSang

Saga har funnet senga, og jeg og Vilja koser oss oppe litt til. ♥ Vi var så heldige og fikk pakke i posten i går, "Mine første sangkort". Dere har kanskje hørt om SingSang? I den forrige barnehagen jentene gikk i, brukte de disse kortene hver dag. Da hadde de valgt ut et knippe som ungene kunne, og lagt de i en boks. Under sangstunda hver morgen, så fikk barna trekke et kort hver.

 Her ser dere forsiden og baksiden av kortene. På forsiden er det et bilde som illustrerer sangen, slik at barna etterhvert husker hvilken sang det er. Det bildet vi ser over er "Ved veien lå et hus", som handler om en skomaker som har en kone og en sønn, og en hund med lus. Ser dere? :) Den boksen som vi har inneholder 30 sanger, bl.a. "Alle fugler små de er", "Bro, bro brille" og "Det satt to katter på et bord". 
 

 

Frøkna sitter og ser gjennom kortene ved siden av meg her nå, og nynner og synger litt for seg selv. Hun må nok dessverre legge seg hun også nå, men jeg har lovt henne at vi skal leke med de i morgen tidlig også - da skal Saga få være med også. :) ♥ Skal se om jeg får filmet luringene i aksjon, så får dere se bedre hvordan det funker!

 

"Mine første sangkort", og også en masse andre titler, kan kjøpes her, forresten. Der finner man også en blogg, og tips til forskjellige aktiviteter man kan bruke kortene til. :)


Kommentarer:
Postet av: Marianne

De kortene er utrolig populære her også, jeg bor hjemme og mamma er dagmamma, så jeg våkner rett som det er til småtroll som synger og klapper :p

04.sep.2011 @ 20:40
URL: http://bramarianne.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/30646766
Blogglisten