20.jul.2011

Hei igjen! :) Nå er jeg endelig helt oppegående igjen, etter en ny fantastisk runde med streptokkhelvettet. Heldigvis hadde jeg meg på legevakta med en gang nå, så jeg slapp mye billgere unna enn sist. Knasker penicillin som jeg ikke har gjort annet. ;) 

 

Jeg og Sagalutt koser oss hjemme alene, Vilja ble med Roy på hyttetur i går. Det er skikkelig deilig å bare ha et barn her, men jeg savner meg ihjel etter Vilja. Savnet blir ikke mindre av å tenke på at jeg ikke ser henne før på mandagsmorgenen heller. :( Jeg reiser jo til Oslo i morgen kveld, og de kommer ikke hjem før jeg drar.. Men, neste uke skal vi kose oss masse!! ♥ (Finvær, finvær - kom til oss!)

 

 

Minisjefen! ♥I går hadde jeg og Saga besøk av venninna mi Cecilie, og hennes lille Casper. Vi fikk lagt ned ungene til formiddagsdupp, og kosa oss med ferske reker på verandaen i finværet. Ordentlig sommerfølelse! :) Reker ble det i dag også, hos pappa og madamen, men da akkompagnert av tordenvær. Ekte trøndersommer! 

 

I morgen kommer Renate på formiddagsvaffel, ellers har vi ingen planer. Har fått et svært flossteppe som jeg tenkte å gjøre plass til på ungenes rom, så jeg slipper å ha gulvvarme på der (det er i kjelleren, og flisgulv - så det er iskaldt..). Kanskje Saga vil assistere meg. :)

 

 Ha en fin kveld da!


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/29655258
Blogglisten