12.jul.2011

Nå er den her. Trassen. Jeg har skuldrene oppunder ørene, og lurer på om ikke hodepinen kommer snikende også. Vilja har gjort det motsatte av det som har blitt sagt den siste uka, og sutrer og slår seg vrang for den minste ting.

 

"Ska vi ut no?"

"Ja."

"Ska vi ut no???"

"Ja, Vilja!"

"Ska vi ut??? Kan du si mæ vi ska ut????"

 

For Guds skyld, VI SKAL GÅ UT! ..så kommer hun etterpå da, den lille sniken - med godord utav en annen verden. Jeg er den fineste i verden, den besteste i verden, vi er bestevenner, hun elsker meg.. Ja, dere skjønner. Lille lura! ♥ Flaks for det lille krapylet at hun er så skjønn, ellers hadde jeg gitt henne bort! 

 

 

Lutteskrutten vil så gjerne sykle hun og. ♥

 

Sommeren har forsvunnet fra Trøndelag, og jeg sjekker værvarslet hundre ganger om dagen. Litt overskyet i morgen i torsdag, så er det grått hele den neste uka. Hva er dette for noe da?! Heldigvis er det bare 2,5 uke til jeg, ungene, mamma og tante drar til Alcudia - jeg får prøve å tenke på det. Dessuten har jeg lurt meg til ei Oslohelg også, torsdag til søndag i neste uke skal jeg kose meg med Marit på Torshov! ♥


Kommentarer:
Postet av: marita

Trass er virkelig ikkje noke kjekt! Som fortalt på facebook er Lucas og der, men han er ikkje like flink som Vilja til å smiske seg inn igjen etterpå. Han derimot blir lei seg fordi eg blir så oppgitt.. "Mamma, jeg er lei meg!" gjerne etterfulgt av eit hav av krokkodilletårer vert gjentatt altfor mange ganga daglig.

Er så missunnelig på dere som skal til Alcudia snart, eg vil tilbake!! :) Eller, eg vil i alle fall til ein plass der det er sommar.

12.07.2011 @ 21:27
URL: http://maritalykke.blogspot.com
Postet av: Mariemamma

Hehe, den har kommet til oss også :)

Noen ganger er det bare å telle til ti altså!

20.07.2011 @ 20:57
URL: http://mariemamma.blogg.no
Postet av: amormoda

en så nydelig babyen

21.01.2015 @ 08:33
URL: http://www.amormoda.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/29493673
Blogglisten