07.jul.2011

Vi har havnet i Sverige! Her har vi hatt sommerens fineste dag, med bading i plaskebasseng, jordbær med vaniljesaus og grillmat. Perfecto! I går var vi i Namsskogan familiepark, hvor vi fikk se blant annet bjørn, ulv og skogssvin - stor stas! ♥

 

 

Søteste lillerumpa kjefter på Koda. ♥
(Snille Drea redigerte bildet litt, ble det ikke nydelig da?)

 

Jeg ligger rett ut med potetgull & dip og en god bok, må vel finne senga snart. Ungene er forhåpentligvis på rett kjøl etter to kvelder hvor klokka ble ALT for mye (stikkord: 3 timers biltur, to spyende unger, mangel på vann, mangel på bensinstasjoner), men tør ikke å satse på at de har vett til å sove lengre enn til seks i morgen før jeg ser det. ;p

 

Ble forresten tipset om siden kickback.no av ei venninne! Noe så genialt!! De har dealer med alle mulige nettbutikker, og når du handler får du tilbake en viss prosent av det du har brukt. Hos nelly.com f.eks, får du tilbake 8%. Disse pengene havner på kontoen til kickback.no, og du kan bruke de til å kjøpe gavekort hos alt fra Burger King til Åhlens til H&M! Penger tjent!! ;)Kommentarer:
Postet av:

Syns du legger ut veldig mange bilder av barna dine nakne og lettkledde. Dette bør du være forsiktig med! Det finns dessverre mye syke mennesker i verden. Og bildene kan bli misbrukt på det groveste. Ja, de er så søte og uskyldige for normale mennesker disse - men du burde være bevisst på at ikke alle ser det sånn!

17.jan.2012 @ 11:23
Postet av: rodstilk

Anonym: Vet du hva, det er jeg faktisk veldig bevisst på. :) Dette er et herlig sommerbilde, med ei lita barnerumpe. Barnet er ikke gjenkjennelig. Om dette bildet misbrukes, så værsågod. Heller det, enn at pedofile misbruker barn og tar bilder som de distribuerer videre. Jeg er voksen og tar mine egne avgjørelser, og jeg er selvfølgelig bevisst på hva jeg legger ut.

På min blogg er det i motsetning til mange andre verken nevnt fullt navn, bosted (annet enn Trondheim), barnehage osv. Jeg har full kontroll. Men takk for at du passer på. ;)

17.jan.2012 @ 11:39
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/29391527
Blogglisten