22.jun.2011

Her råder fortsatt sykdommen.. Saga var frisk i helga, men mandagskvelden dukket feberen og ørebetennelsen opp igjen. Hun var varm da hun la seg i kveld også, så det spørs om hun må kose seg hjemme med meg resten av uka. For kose oss, det gjør vi! ♥ I går lekte vi litt med Cecilie og baby-Casper, og i dag har vi vært på Burger King, hihi! Hysj!

 

Det var sommeravslutning og grilling i barnehagen i dag, Vilja var storfornøyd når både mormora og farmora kom for å spise pølse med henne. Vi ble med en tur til farmora etter grillinga, hvorpå ungene ble enda mer fornøyde da de fikk kjøpe seg litt godis på butikken. Onsdag er vel lille-lørdag, eller hur?! (Det er i hvert fall min unnskyldning her jeg sitter med smågodtet mitt..)

 

 

Både jeg og Roy synger bokstavsangen når ungene pusser tennene, og plutselig her en kveld sang Vilja den også. Vel, hun forsøkte, i hvert fall. L-M-N-O-P. ♥


Kommentarer:
Postet av: Christina

hei=)

ser du er ung mor og vil gjerne tipse deg om ungmor.no, et eget nettsted for unge mødre!

er selv ung mor, og ønsker dette skal være et sted mange unge mødre får glede av! For at det skal skje trenger vi masse medlemmer! Spre gjerne ordet=)

Hadde vært koselig om du tittet innom og deltok!

Mvh Christina

Ps. God bedring!=)

22.jun.2011 @ 23:12
Postet av: Kristel

Haha, så søt altså!!! :)

23.jun.2011 @ 01:50
URL: http://3hjerter.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/29027917
Blogglisten