Vilja + Brage = sant

Wohoo - jeg har ferie!! :D Mitt første år som student på BI er avsluttet, men ble dessverre ikke fullført da jeg ikke maktet å ta den siste eksamenen. Etter fire uker med fire eksamener, så var det ikke mer motivasjon å oppdrive. Så, hei konteeksamen, vi snakkes til jul!

 

I går var det årets sikkert fineste dag i Trondheim, og den brukte jeg på jobb. Hvor typisk er ikke det? I dag er det grått og trist igjen.. Forhåpentligvis dukker det opp flere godværsdager, helst et par før ungene har ferie også. De har tre uker igjen på barnehagen, før det blir fem uker sommerfri og ny barnehage i august - så der skal de få kose seg fram til da. Jeg har ikke litt dårlig samvittighet av å rulle rundt her i sofaen for meg selv en gang. ;)

 

I forrigårs hadde Vilja med seg kjæresten sin hjem fra barnehagen. ♥ Saga ble hentet av mormora si, så disse to styrte showet selv. De var helt i hundre, søtingene! Vi tok turen ut til gården til pappa, så de fikk løpe litt og se på hestene og sånn. Og der tuslet de, hånd i hånd. ♥

 

Nå skal jeg hoppe i dusjen, har jo bare drøyd det i hele dag, hihi. Lenge leve latskapen! 


Kommentarer:
Postet av: marita

Nåååh, så herlige!! :) Smelt - faktisk! :) Deilig med sommarferie, og sjølvsagt skal du ikkje ha dårlig samvittighet for at du får litt fritid, man trenger å lade batteria etter eit skuleår! :)

16.jun.2011 @ 21:20
URL: http://maritalykke.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/28728830
Blogglisten