Happy birthday to me

I går hadde jeg bursdag! Nå er jeg 23 år, og føler meg skikkelig råtten.. Neida, hihi! ;) Dog er jeg sliten, men det skyldes at gårsdagen ble lang. Vilja bestemte seg for å starte dagen 04:45, noe som ikke akkurat falt i god smak hos meg ettersom jeg skulle ha eksamen. Fikk småduppet litt fram til klokken 07, og var full av angst. Ikke hadde jeg oversikt over pensum, og så skulle jeg være dautrøtt i tillegg? Heldigvis var jeg heldig med oppgavene (hadde eksamen i organisasjonsatferd og ledelse), så det gikk forholdsvis bra. Krysser fingrene for at jeg klarte å karre meg til en C! 

 

 

Mamma og pappa kom på kaffe på ettermiddagen, og da ungene var i seng dro jeg til byen for å fylle sjela med kjærleik og magen med god mat. Hadde invitert en haug med jenter til middag på Graffi, men vi var bare 6 stykker som kunne. Koselig var det i hvert fall, og jeg rødma fint da de plutselig slukket lyset i restauranten, spilte bursdagssang og serverte meg oreomilkshake med stjerneskudd. ♥

 

Nå har jeg inntatt sofaen, og her har jeg planer om å forbli utover kvelden. Skulle virkelig ha begynt forberedelsene til matteeksamen på onsdag, men det får bli i morgen. Hei smågodt og Norske Talenter! 


Kommentarer:
Postet av: Iselin - mommy, fashion.

Gratulerer med overstått :D

20.mai.2011 @ 22:31
URL: http://mammaogmadelen.blogg.no
Postet av: Marianne

Gratulerer med dagen! :)

20.mai.2011 @ 23:16
URL: http://bramarianne.blogg.no
Postet av: Lisa

Ååå.. jeg bruker å huske at du har bursdag den 19., men i år glemte jeg det helt. :/ Jaja. Er heldigvis rykter om at det er bedre sent enn aldri, så: Gratulerer så mye med dagen som har vært! :)

20.mai.2011 @ 23:19
URL: http://livetmedme.wordpress.com
Postet av: rodstilk

Lisa: Hihi! :) Tusen takk!

21.mai.2011 @ 08:03
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/
Postet av: freja

GRATTIS!

27.mai.2011 @ 23:08
URL: http://stocktownstories.blogg.se

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/28218311
Blogglisten