I got some new shoes on

Se så fine sko Saga har fått seg i dag! :) 179 kr på Din Sko! Hun fikk seg et par joggesko på XXL også, og Vilja fant seg et par røde tøysko. Så nå er jentene klar for sommeren! 

 

 

Jeg har den første eksamenen min om to uker, og skulle egentlig ha brukt hvert eneste våkne minutt til å lese. Hvor typisk er det ikke da at Saga våknet med feber på 39,5 i morges? Huff. Får håpe det er det eneste som kommer i hus denne våren, for når det hele braker løs har jeg én eksamen i uka i fem uker. Har absolutt ikke tid til sykdom da! Men det spørs da, om jeg har samme flaksen som i sist semester. Krysser fingrene!!

 

Jeg har startet prosjekt Få Jentene på Samme Rom i dag, og venter på at det skal bli stille.. Vilja har nemlig sovet sammen med meg siden vi flyttet, og det skal det bli slutt på nå. Hun fikk seg prinsessesengesett istad, og da var hun enig i å sove i sin egen seng. Hun har vært flink, men Saga er litt forstyrret av å ikke være alene.. Hun bruker vanligvis å legge seg uten en lyd, men nå har hun ropt masse på meg. Kjenner jeg er dårlig trent når jeg snart dør av trappene ned til soverommene, haha! ;) 

 

Ha en fin kveld da!
Kommentarer:
Postet av: marita

Åhh, dei skoa var supersøte :) Masse god bedring til Saga, og lykke til med å få begge jentene på samme rom :)

28.apr.2011 @ 23:35
URL: http://maritalykke.blogspot.com
Postet av: Fru Mæla - mer enn bare ord -

Heisann du :)

SERIØST? Nå ble jeg faktisk irritert her jeg satt. Det er helt håpløst at du ikke har fått filmen. Tidligere har jeg hatt kontakt med en person som jobbet for et reklamebyrå FOR disney. Nå har jeg fått kontaktperson direkte hos Disney, så har sendt henne en mail. Satt deg som kopi på mailen - så da håper jeg virkelig det skjer ting snart. Slike ting skal IKKE skje!

02.mai.2011 @ 19:23
URL: http://www.frumaela.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/27678797
Blogglisten