Ride, ride, ranke

Nok en dag med herlig vær, og jeg sitter faktisk med bikinitopp i skrivende stund. Vilja administrerer i naboens hage (sist jeg så etter henne hang hun på plass hageslangen deres), Saga sover og jeg har akkurat handlet en kjekk liten sak på nettet - skal skrive et innlegg om den når jeg får den i posten. :)

 

Litt før klokken ti i morges kjørte vi oss en tur til pappsen min, så vi fikk være ute i finværet. Det er masse lekeplasser i nærheten her, men det er så kjekt ute hos pappa hvor de kan løpe alene uten at jeg behøver å tenke på løse hunder, slemme storunger eller biler. Og det største plusset, en stall full av hester. ♥ Vilja har blitt ei skikkelig hestejente, og er veldig trygg på de store dyrene. Saga derimot, hun er litt skeptisk. Men hun skal i stallen, og hun skal ikke ut igjen. ;p Hun tør å sitte oppå da, såfremt hesten ikke lager lyder, hehe! 

 

 

Om en time venter lammestek og fløtegratinerte poteter hos mamma, gjett om magen min gleder seg! Jeg er og blir et matvrak! ;) Have fun in the sun!


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/27615317
Blogglisten