Back from Prague

Home, sweet home! ♥ Fire netter i Praha med Cathrine har vært fantastisk, men feriens höjdare var å komme hjem til mine små elsklingsunger. De hentet meg på flyplassen, og Vilja kom løpende mot meg med et stort glis. To meter ifra meg forvandlet gliset seg til en surmunn, og da hun kastet seg rundt halsen min hulket hun. "Æ vart så lei mæ for dæ, mamma! Æ ælske dæ så masse!!" ♥ SMELT! Den ungen er så nydelig vakker, jeg er så stolt av henne! 

 

 

Vi har gått Praha rundt, og fått shoppet, sett oss rundt, og kosa oss masse! Er ei veske, tre par sko, en kjole, fire topper, to bukser og tre vannblemmer rikere (eller var det fattigere?). Og hey, jeg har fylt opp barskapet til en finfin sommer! ;p

 

Ettermiddagen i dag ble tilbragt på lekeplassen, i knakende fint vær. Det var full sommer i Praha, så det passet meg utmerket at vi kom hjem til finvær i dag. Fikk ikke ungene i seng før kvart over sju (de legger seg vanligvis halv sju), men det får være greit med litt rutinebrudd når vi har vært borte fra hverandre siden mandag. :) 


Kommentarer:
Postet av: Malin

SMEEEEEEEEELT <3

23.apr.2011 @ 21:57
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no
Postet av: Kriztella

Herlige Vilja <3

24.apr.2011 @ 00:26
URL: http://3hjerter.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/27603121
Blogglisten