14.apr.2011

Heia! :) Håper alle har det fint, og nyter våren som er i anmarsj (kanskje er du så heldig at den har kommet for fullt der du bor også?). Jeg gleder meg sånn til sommeren jeg nå, at jeg blir helt rastløs av å tenke på den. ♥

 

Vi koser oss i nyleiligheten vår, og jeg synes vi begynner å få det riktig så koselig her. Jentene stortrives, og det er jeg så glad for! :) Vi har gårdsplass det går an å leke i, veranda og litt hage + masse lekeplasser i nærområdet. Herlig!

 

Påsken nærmer seg, og jeg skal tilbringe tirsdag - lørdag i Praha med Cathrine. Shopping og champagne.. eller, vent nå litt. Jeg liker ikke champagne. Shopping, sightseeing, god mat, gode drinker.. Ja! Det hørtes bedre ut! Åå, det blir kos! ♥

 

 

Sagalutten hos morfaren sin i ettermiddag, godt plantet i skråningen for å se på gressbrannen. Spennende! Tanta mi m/mann og barn er på besøk fra Oslo, så helgen blir nok tilbringt hos pappa sammen med de. Håper været holder seg så fint som det har vært de siste dagene, så vi får vært masse ute. :)

I'll be back! Ha en fin kveld! ♥


Kommentarer:
Postet av: FatallyYours

Ahhhw, kos deg masse på tur! <3

14.apr.2011 @ 21:58
URL: http://fatallyyours.blogg.no/
Postet av: Angelica

God tur, Praha er herlig (:

14.apr.2011 @ 22:59
URL: http://www.kristinangelica.blogg.no
Postet av: Monica

God tur til Praha, Linn! :)

15.apr.2011 @ 10:18
URL: http://mkm.blogg.no
Postet av: Lene - Livet i nesheimhuset

Kos deg på tur!

Ungene her syns også det har vært veldig spennende med bråtebrann og bål for å få vekk alt etter vi rydder i "skogen" rundt huset ;)

Klem Lene

17.apr.2011 @ 10:28
URL: http://nesheimensblogg.blogspot.com/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/27387256
Blogglisten