10.mar.2011

Hei igjen! Dere er så søte som ønsker dere mer blogging, så nå forsøker jeg å holde øynene åpne bare for dere! ♥ Nye følgere har kommet til på bloglovin', og jeg har jo egentlig så lyst til å skrive!

 

I dag var vi hele bølingen på City Syd for å kjøpe antennekabel og skjøteledning til stua. Vi har nemlig vært uten TV siden vi flyttet inn, så nå var det på tide og få ordnet det. Takk til Handy Manny (Roy). :) Endelig kunne jeg se Paradise Hotel på TV'en istedet for på nett-tv, men jeg klarer jo ikke å holde meg våken.. Hihi! Gode råd for å skaffe seg overskudd mottaes med takk, jeg er som et slakt for tiden. Hvor blir det av våren og det gode humøret?!

 

 

Saga og katta til mora mi, Alice. ♥

 

I morgen skal jeg og Vilja ta turen til Steinkjer og farmora og farfaren min. Der blir vi til søndag - og gjett om vi skal kose oss! :) Saga skal få ei helg alene med pappaen sin, det blir godt til de begge to, tror jeg!

 

GJEESP! Nei, nå skal jeg faktisk finne senga. Den der parseremonien på PH får bare ha det så godt.. God natt! :)


Kommentarer:
Postet av: lene

Hei :) ang energi mangel...

har slitt med det samme selv, og har begynt og drikke aloe vera! har hjulpet kjempe mye!! gå inn på www.corium.org (elsker alle produktene derfra forresten) der har de et produkt som heter "forever pomesteen power" som gir ekstra energi.:D super flotte greier :D så har du den som heter "aloe vera gel" som man drikker vær dag som også gir mer energi :D alt på denne siden inneholder naturlige ingr :D *prøv dem! du kommer ikke til og angre på det* lykke til <3 klem fra Lene :)

10.mar.2011 @ 23:57
Postet av: Malene

Så søt ei lita jente, og kattepusen og da ;)

God tur i helgen!

ang energi så er jeg på bånn for tiden selv. Men det er pga sv.skap.

Ellers pleier det hjelpe meg litt med tur i frisk luft, masse frukt og en god natts søvn :D

11.mar.2011 @ 11:36
Postet av: Iselin - Heime hos Oss

Hei! Så hyggelig at du ville delta på GiveAway'en min :) Og så koselig mammablogg du har :)

13.mar.2011 @ 00:20
URL: http://heimehososs.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/26431691
Blogglisten