2011

2011, folkens.. Det skal bli et bra år! Jeg har masse å se fram til, gleder meg masse. :) I februar skal jeg til Oslo ei helg og besøk venninna mi Marit, i april reiser jeg og Cathrine til Praha for å kose oss i fem dager, i august står Alcudia for tur (se forrige blogginnlegg ♥), og i oktober braker det løs med Rihannakonsert i Oslo! Superåret 2011, coming up!

 

 

Vilja elsker å kle seg ut som prinsesse! ♥

 

I forrigårs var Saga på en forsinket 15-månederskontroll på helsestasjonen (hun er 16 mnd nå), og fikk seg vaksine i armen. Hun ble rimelig fornærma på helsesøstra, men det gikk overraskende greit. Hun er jo SÅ streng, frøkna!! ;) De perfekte mål var 9980 gram (det er forøvrig inkludert juiceflaska som hun tviholdt på) og 79 cm. Like lang som Vilja på den alderen, men én kilo tyngre. Faktisk tyngre enn det Vilja var dagen før 2-årsdagen sin. Snedig at det er så stor forskjell på dem. Perfekte begge to da! ♥

 

I dag er det ingen forelesninger på skolen, så jeg har inntatt sofaen. Skal gjøre litt matte etterpå, men først må jeg bare kose meg litt. Hihi!


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/24890667
Blogglisten