Søndag

Å, som jeg koser meg nå! ♥ Rett ut i nysofaen, med macbooken og et teppe. Skulle ønske at barnesangen inne på Viljas rom snart tok slutt, men det høres ikke ut som at hun kommer til å sovne med det første. Tulleruska!

 

Vi har hatt ei fin helg! :) Vilja var på bytur med sin tante Lina i går, og jeg og Saga fikk kosa oss litt hjemme alene. Etter at vi hadde spist middag dro vi til mamma på vaffel. Jeg ELSKER vaffel! ♥ Da ungene var lagt for kvelden ble det inntatt en himmelsk pizza hjemme hos Malin, og jeg angrer i dag på at jeg ikke fikk presset i meg mer. Hihi! En pizza nå, og kvelden hadde vært komplett!

 

 

I dag har vi vært på aketur, og lekt oss i "storbarnehagen". Ungene går i en familiebarnehage for barn mellom 0-3 nå, så Vilja må jo bytte barnehage til høsten. Har søkt over Saga også, så krysser fingrene for at begge får plass. Det blir spennende, de er jo vant til så små forhold. Men de er sosiale vesener begge to, så satser på at det går som smurt. :)

 

Nå tror jeg jammen at det ble stille inne hos Vilja, så da skal jeg ta meg en skravletelefon til Renatesnuppa mi. ♥ Må få hengt opp ei maskin med klær til tørk også, men så bli det sofatjeneste igjen. Vasket over gulvene istad, får da være grenser på hvor mye husarbeid man kan ta seg til på en søndag! ;)


Kommentarer:
Postet av: Malin

Søte barna <3 ævå har snakka med neiterssnuppen i daag. Dumt vi ikke fikk leika i jula!

09.jan.2011 @ 23:43
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/24574538
Blogglisten