I en sofa fra IKEA..

HEI! ♥ Evigheter siden sist, jeg som liksom skulle bli flink til å blogge igjen. Men, sånn kan det gå når vi har omgangssyka igjen og igjen. Våknet 1. juledag overbevist om at jeg hadde spist alt for mye ribbe, men så viste det seg at det var omgangssyka som hadde tatt plass i meg. Resten fulgte på, og iløpet av romjula hadde hele bølingen hadd sin runde med skiten. Siden det herlige viruset tydeligvis elsker oss, så hadde Vilja runde nummer to i helgen, og jeg i går. Hurra! Nå er vi heldigvis friske alle mann, og jeg håper at det holder seg sånn lenge. Har selvfølgelig mine tvil..

 

 

En stykk usminket mamma, og en stykk godunge. ♥

 

Sånn utenom sykdom, så har vi hatt ei fin romjul - og jeg hadde en knakende bra nyttårsaften! De siste tre årene har jeg jo enten vært gravid eller ammet, så denne gangen unnet jeg meg en fest. Og OM det var gøy!! :)

 

I dag har jeg hentet meg en sofa fra IKEA, som jeg var så heldig å få av foreldrene mine til jul. Det ble skikkelig lekkert, og det var ordentlig deilig å kunne legge seg rett ut og se TV. ;) Den forrige sofaen var så liten og ikke særlig god å sitte i, så nå er det bare luksus. Love it! ..men nå skal jeg finne senga. I morgen skal jeg få gjort unna siste del av julevasken (jadaså, henger litt etter da vettø!), so I need my sleep. Natta!


Kommentarer:
Postet av: Karoline

Så koselig bilde! :)

Kjipt at alle ble så syke i romjula da.. Men bra du hadde en fin nyttårsfeiring! :) Og gratulerer med ny sofa!

05.jan.2011 @ 23:15
URL: http://www.mammakaroline.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/24464923
Blogglisten