Comeback

I'm back! ♥ Jeg sitter med min splitter nye macbook air, og ser frem til å begynne å blogge igjen! Jeg trenger bare å finne meg et program jeg kan redigere bilder i. Noen som har forslag?

 

Jeg har fått influensa, så eksamenslesinga i dag har gått så som så. Jeg har matteeksamen i morgen, og føler meg på langt nær så forberedt som jeg skulle ha gjort. Men, men. Aller helst vil jeg ha en C, men det spørs om det er å sikte høyt. Affh! Det kommer noe i veien hver gang, hvem er det som ikke unner meg en utdanning?!

 

 

Mine nydelige småjenter.. ♥

 

Vilja, den luringen, var igjen i barnehagen helt til halv seks i dag! Hun ville absolutt ikke bli med hjem, så hun som driver barnehagen (de går i familiebarnehage) sa at hun kunne få være igjen litt. ;p Så hun spiste middag og kosa seg der, tulleruska! Mamma var innom en tur i ettermiddag, med pusekatten sin - en nydelig ragdoll på 4,5 måned. Hun er populær blant jentene, no doubt!

 

Men nå skal jeg finne senga, så jeg forhåpentligvis klarer å karre meg avgårde til eksamenen i morgen. Tett i hele skallen, og vondt i alt som er av lymfeknuter. Bah! God natt!


Kommentarer:
Postet av: Astrid

Hurra for et nytt blogg innlegg:D

- og masse lykke til idag;)

08.des.2010 @ 08:32
Postet av: Marte

Hvis du er syk så kan du få sykemelding og ta eksamen senere.

08.des.2010 @ 22:18
Postet av: rodstilk

Marte: Ja, jeg vet det - men det er vel nok å gjøre til våren. Fikk tatt den i dag.. :)

08.des.2010 @ 22:53
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/
Postet av: Kriztella

Yeeeey, alt bra med dere ? :D

10.des.2010 @ 18:01
URL: http://3hjerter.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/23812008
Blogglisten