Onsdagspjatt

En hektisk dag er forhåpentligvis snart over, og jeg tar meg et rolig fem-minutt for å blogge litt. ♥ Jeg våknet sammen med sykingVilja i dobbeltsenga i morges; hun har hatt feber et par dager, og nå har hun tunga full av blemmer + utslett på beina og magen. Spørs om det er hånd-, fot- og munnsykdommen som er i hus. 4 av 8 unger har vært hjemme fra barnehagen med feber denne uka, men jeg tror det bare er Vilja som har fått utslett. Vi får nå alt også vi da, typisk! Hun har akkurat lagt seg nå, har sittet med pappsen og sett Kaptein Sabeltann (den store helten!) imens jeg har vært en tur på kafé. Får håpe denne natten blir litt bedre enn gårsdagens, det tar på å våkne minst én gang i timen..

 

Roy og barna hentet meg på skolen i dag, så dro vi på Barnas Hus og kjøpte ny bilstol til Saga. De har hatt septembersalg på BeSafe x2, så da tenkte jeg at det var likegreit å slå til med en gang. I går kapret vi en Odenwälderpose på salg. Salg er fint! :) (Apropos salg, så har jeg litt småsnacks til salgs om noen er interessert. En babyhawk-mei tai, et moby wrap-sjal og en maxi cosi-bilstol med base som kan festes både med isofix og bilens seler. Rop ut!)


Månedens suksesskjøp. ;) Vilja og Saga valgte ut Sagas bursdagsgave selv. En dukkevogn som de begge kan trille, og som Vilja kan trille Saga i. Hihi! Vi har hatt masse fine trilleturer til butikken, storfornøyde begge to. ♥

 

Men, nå skal jeg finne senga. Har forelesning halv ni i morgen, og jeg må rekke å dusje før jeg drar. Iiik! God natt!


Kommentarer:
Postet av: Silje

Fant du da ut? :) Såg spørsmålet litt seint, eg. På kva side meinte du det var plass til mange siffer, H&M eller Kupongkode?

Forresten godt å ha deg tebake i bloggverden, har savna bilde av dei skjønne småprinsessene dine! ...som er blitt så store! :)

30.sep.2010 @ 12:58
URL: http://siljeht.blogg.no
Postet av: Kriztella

Hvordan er bilstolen du skal selge? :)

01.okt.2010 @ 00:02
URL: http://3hjerter.com
Postet av: FatallyYours

:)

01.okt.2010 @ 17:27
URL: http://fatallyyours.blogg.no/
Postet av: Madde

Kikar runt på lite fler föräldrabloggar på bloglovin. Så kollar förbi här med.

02.okt.2010 @ 16:25
URL: http://www.saramadeleine.se
Postet av: Kristine Birgitte

Hvordan ser den Mei Taien ut? Pris? :)

17.okt.2010 @ 23:10
URL: http://www.kristinebirgitte.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/22120281
Blogglisten