Smårips

Hei! Nå har jeg blitt etterlyst av flere, så da er det vel på tide å skrible ned noen ord. ♥ Det er mye som skjer for tiden, så det har ikke blitt så mye tid til å sette seg ned å slappe ordentlig av - noe som jo er greit om man skal få lirt utav seg noe som er koselig for andre å lese. Men, nå har jeg litt tid! :) 

Siste nytt; Saga har kuttet ut krabbingen (innendørs, i hvert fall - det er ikke så lett å gå på ujevnt underlag ute enda), Vilja har sluttet med bleie på dagtid og jeg har blitt BI-student.

 Stakkars lille Saga er mye gretten på ettermiddagene nå, for hun sover så lite på dagtid. Jeg lurer på når hun har tenkt å forlenge duppen sin, så vi kan få hjem en blid kosejente istedet? Det er én ting kan man gjøre for å få henne i bedre humør da, og det er å gå ut å plukke bær. Aner dere hvor ivrig hun er på bær? Haha! Hun regelrett sluker både rips, blåbær og bringebær - og elsker å få plukke selv. ♥ Vilja er også ivrig på bæra, og har plutselig forsvunnet ut i hagen for å plukke bringebær selv den siste tiden, hihi.Jeg har første forelesning på skolen i dag, så jeg er spent. Det er heldigvis en rolig dag i dag, med tre timer finans- og økønomistyring. I morgen blir det verre! ;p Forhåpentligvis går det fint, jeg må bare venne meg til å bruke hodet ordentlig igjen. Det er slitsomt å være hjemme med to små også, men man trenger ikke å bruke alt av hjerneceller, hehe. :) 

Nei, nå skal jeg klaske på meg litt sminke så jeg ikke skremmer vannet av medstudentene mine. Ha en fin dag! ♥

Kommentarer:
Postet av: Kriztella

Gratulerer som student :))

og så flinke småjenter du har :D

24.aug.2010 @ 16:56
URL: http://3hjerter.com
Postet av:

Fin blogg! :))

Komentar tilbake?? :))

24.aug.2010 @ 19:57
Postet av: Mariemamma

Hehe kjenner meg igjen. Godt å bruke hjernen litt annerledes i hvertfal, på skolen!

25.aug.2010 @ 21:12
URL: http://www.mariemamma.blogg.no
Postet av: Silje

Hei!

Ser du har slik lys saccosekk fra sia, vet du hvilken butikker som har de i trondeim? Har sett etter en slik i en evighet!

Takk:D:D

05.sep.2010 @ 20:56
Postet av: Linn

savn! <3 :(

22.sep.2010 @ 08:33
Postet av: Fan

En mnd siden du har skrevet i dag :(

23.sep.2010 @ 11:24

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/21332553
Blogglisten