Barnehagestart

Long time, no see! ..det ble visst en liten bloggferie på meg, gitt. Håper at jeg er tilgitt, og at dere henger med framover. ;)  Her sitter jeg i sofaen, med nyryddet og støvsugd stue - og tar meg selv i å lytte etter barnegråt fra verandaen. Meeeen, her blir det ikke barnegråt med det første, for småtrollene er i barnehagen! (Panikk!) Vilja var full av gjensynsglede, og det gikk i grunn veldig fint med Saga også. Jeg la henne der etter et par timer lek, og så dro jeg hjem. Nå venter jeg bare på tekstmelding om å komme tilbake - men kanskje hun klarer seg uten mamma en stund? Jeg må vel innse at den lille babyen min faktisk begynner å bli stor, selv om jeg synes hun er litt for lita til å ut i den store barnehageverden hele enda. Men må man, så må man. Sånn er det dessverre med den saken. Heldigvis har vi verdens beste barnehage, så jeg slipper og sitte hjemme og lure på om de har det bra - for det vet jeg at de har! :)


Snuppene deler en is i plaskebassenget. 

Sammen med barnehagestart dukker masse ekstra utgifter opp, så jeg krysser alt jeg har for at stipendet mitt kommer på fredag eller tidlig neste uke. Saga trenger litt ekstra klær, stonz (vann- og vindavstøtende "sko" til å bruke ute), og muligens en regndress. Vilja må ha et par joggebukser (vi forsøker å kutte ut bleien, så da må hun ha masse skift! ;)

Kommentarer:
Postet av: Kriztella

Alltid verst for mammaen å sende ungen i barnehagen for første gang. Godt dere har så god barnehage da, det hjelper så veldig :))

02.aug.2010 @ 14:56
URL: http://3hjerter.com
Postet av: Trine Lise - Mitt liv som hjemmemamma

Så bra at barnehagestart går bra. Spennende å lese om alle som starter i barnehage om dagen :)

02.aug.2010 @ 17:19
URL: http://trinesverden.com
Postet av: Trine Lise - Mitt liv som hjemmemamma

Så bra at barnehagestart går bra. Spennende å lese om alle som starter i barnehage om dagen :)

02.aug.2010 @ 17:20
URL: http://hjemmemamma.com/trinesverden
Postet av: halv pris :)

http://www.stonz.no/

03.aug.2010 @ 10:03
Postet av: rodstilk

halv pris: ..kun på modeller i str. small, dessverre! :/

03.aug.2010 @ 11:06
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/20863195
Blogglisten