Gratulerer med dagen

For ett år siden var vi samlet i morfars 75-årsdag. Det var storfeiring på en gård på Inderøya, og vi var mange som var der for å feire ham. Dagen før hadde mormor og morfar vært innom på besøk hos oss, og morfar tok med seg sengebunnen på Viljas sprinkelseng hjem - den var knekt og han skulle ordne den. Den hadde han allerede ordnet opp da vi kom til burdagsfeiringen. Han var en stå-på-kar, hjalp alle med det de trengte hjelp til.

Nå har han vært død i fem måneder. Knapt to måneder etter den store feiringa, hvor morfar var i like god form som alltid, ble han plutselig syk. Veldig syk. Han fikk dødsdommen på Levanger Sykehus, og beskjed om at han kun hadde maks to uker igjen å leve. Heldigvis hadde de satt feil diagnose på ham, og han ble flyttet til St. Olavs Hospital hvor behandling ble startet. Da tok det ikke lang tid før han var i mye bedre form, og han strålte så da han fikk besøk av solstrålen Saga på sykehuset. Julen 2009 fikk han feire hjemme, og på nyåret ble han friskmeldt. Kreften var borte! 


(Vilja og olderfar, 18. desember 2008)

..dessverre var det også denne gangen gjort en feil. Han var ikke kreftfri, derimot spredte kreften seg i stor fart gjennom kroppen hans. Han ble svakere og svakere, og til slutt orket han nesten ikke å snakke. Men han brukte de kreftene han hadde til å holde Saga i hånden, og han gråt da Vilja ga han en klem. 

17. februar 2010, tapte han kampen mot kreften. I dag får mormor to langstilkede roser på døra, en fra Vilja og en fra Saga. Vilja har sunget bursdagssangen til oldefar i himmelen, og vi skal blåse opp ballonger og tenne et lys for ham i dag. 

Du blir aldri glemt! ♥

Kommentarer:
Postet av: mammantiljessica

Åååå,så trist.

Sitter med tårer i øynene her da min morfar også er veldig dårlig.

Vet ikke om han får sett Jessica noe mer.

21.jul.2010 @ 12:47
URL: http://mammantiljessica.blogg.no
Postet av: Drea

Åh, du skriver så fint. Og det er trist. Kreft er pest. :(

21.jul.2010 @ 13:37
URL: http://drea.se
Postet av: renate

<3 <3 <3

21.jul.2010 @ 13:46
Postet av: Julie

Huff, så trist å lese! Sitter her med tårer i øynene... Håper alt er bra med dere :-)

21.jul.2010 @ 19:10
Postet av: Malin

ååh. Sippe-innlegg. Men likevel vakkert!

22.jul.2010 @ 01:32
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no
Postet av: Liljen ~Life As it Is~

Så fint innlegg, men også så sårt.. <3

25.jul.2010 @ 01:40
URL: http://liljen-lifeasitis.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/20594863
Blogglisten