Tilbords

Det er meldt regn de neste tre dagene, og jeg lurer virkelig på hva vi skal finne på for at vi ikke skal bli fullstendig gale av hverandre. For all del, det er kjempekoselig at vi er hjemme alle sammen og har all verdens tid til å være sammen på - men når man må gå oppå hverandre innendørs, så kan det bli litt mye. Jeg skal ærlig innrømme at jeg følger med klokka på ettermiddagen, og teller ned til leggetid. Men når snuppene har vært i seng en times tid, så savner jeg de så masse at jeg nesten har lyst til å vekke de igjen. Kanskje vi skal ta oss en tur i bassenget i morgen? Det hadde nok vært gøy!


De tre fineste småsnuppene i hele verden -  Vilja, Saga og min kusine Sofia. ♥

For litt over en uke siden, fikk jeg beskjed på facebook om at jeg hadde vunnet en vervekonkurranse en lokal TILBORDS-butikk hadde gående tidligere i sommer. Hurra! I dag var jeg innom for å hente premien min; en sammenleggbar piknikkurv, en vannmugge med is-innsats, to jordbærrensere og en isskje. Jeg er heldig, jeg!


Kommentarer:
Postet av: Malin ☆

Lucky! Basseng høres morsomt ut. Hvis ikke kan dere jo dra til Lekeland? Aldri vært der, men det høres jo ut som himmelen :p

19.jul.2010 @ 22:43
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no
Postet av: freja

hihi tack för alla fina ord!

19.jul.2010 @ 23:56
URL: http://stocktownstories.blogg.se
Postet av: Drea

Sånn er det her også. Jeg gleeeder meg til å sette meg ned i sofaen og bare slappe av, men etter en time eller to får jeg lyst til å vekke henne. :b Hehe!

20.jul.2010 @ 14:01
URL: http://drea.se
Postet av: Allis i eventyrland

Vilja er så søøøøt! :)

20.jul.2010 @ 18:35
URL: http://allisieventyrland.wordpress.com/
Postet av: Mariemamma

Så søte piker :) Og grattis med å vinne :)

21.jul.2010 @ 07:15
URL: http://www.mariemamma.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/20562358
Blogglisten