Thunder and lightning

Tjena! ..nå ligger jeg rakt ut på sofaen på hytta i Mörtsjön, Regnet høljer ned her, og det tordner og lyner - så i dag har vi hatt innedag. Det er koselig det og, selv om det selvfølgelig det er mye morsommere å leke ute! I morgen er det meldt litt bedre vær da, så da skal vi kjøre en tur inn til Østersund og Frösön Zoo. Vilja gleder seg til å se apekattene!

Åå, i dag har jeg bestilt meg flybilletter til Oslo i oktober! Da blir det Lady Gaga-konsert med herlige jenter, og gjett om jeg gleder meg! Det blir supergøy med jentetur, og hva kan vel toppe mer enn en Lady Gaga-konsert?! Hooray!

Jeg vet ikke hvor lenge vi blir her, men vi drar vel hjem på fredag, sikkert? Da skal jeg få lagt ut masse fine bilder fra Göteborg, så får dere se hvor masse vi koset oss. ? Jeg låner mammaen til Roy sin Mac nå, og den har ikke minnekortleser, så så lenge vi her blir det bildeløse innlegg - såfremt jeg ikke får lagt ut noe mobilbilder fra facebook..

Men nå skal jeg og Roy suse til butikken og kjøpe oss litt godis. Over og ut! 

Kommentarer:
Postet av: Lisa

hei!

du har så fin blogg, og så søte jenter:D er selv gravid nå, og blir jo så bekymret av alle rådene om mat og slikt man skal unngå, var du nøye med dette når du var gravid? Hva spiste du ikke? Håper på svar:D

13.jul.2010 @ 23:00
Postet av: rodstilk

Lisa: Hei! Takk, så koselig at du synes det. :) ..har du lest her; http://matportalen.no/Emner/Gravide ? Jeg fulgte retningslinjene så godt jeg kunne - jeg synes ikke man skal ta sjanser - , men jeg må innrømme at jeg spiste et par brødskiver med salami da det var det eneste som fristet. Da spiste jeg kun fra nyåpnet pakke med god dato, noe som minsker risikoen for toxoplasmose og listeria. Lykke til med svangerskapet! :)

14.jul.2010 @ 14:31
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/
Postet av: Ranveig

var nettopp i Østersund jeg og, og opplevde tordenværet på nært hold. Lynet slo ned like ved der vi bodde, og det rista skikkelig i vegger og tak.. skumle greier...

15.jul.2010 @ 21:16
URL: http://virvelvind.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/20428793
Blogglisten