Liseberg

Förste dag av storjenteferien er unnagjort, og vi har hatt det kjempefint. :) Vi var ute på lekeplassen i morges, og en tur på et kjöpesenter hvor Vilja fikk kjöpt seg nye sandaler - MED blinklys på! Tror dere hun er kry, eller?! Halv tolv tok hun seg en minidupp (typisk..), og så lagde vi lunsj för vi satte kursen mot Liseberg. På vei dit stakk jeg innom Expert og kjöpte meg nytt kamera, endeliiig! Jeg kjöpte meg nytt kamera rett för Vilja ble födt, og har angret siden da, nesten. Det er et vanlig digitalkamera, men på störrelse med et speilrefleks - så jeg får det jo liksom ikke med meg noen steder. Endelig kan jeg putte kameraet i lomma og ta det med på lekeplassen, hurra!En stk. storfornöyd Vilja med gevinsten sin på Liseberg!

..hun var livredd, jeg mener livredd, kaninene (Lisebergmaskotene), og det var ikke aktuelt å ta noen karuseller - men vi fikk brukt masse penger på sånne klypemaskiner og på lykkehjul! Vilja dro derifra med syv (!) nye bamser, og en 4-pk. med plopp-sjokolade. Jippi!


Kommentarer:
Postet av: Mamma til en liten prins

høres ut som dere har kost dere :)

var det bare dere to eller ?

07.jul.2010 @ 20:29
URL: http://ih92.blogg.no
Postet av: rodstilk

inka: ..som var på Liseberg, det? Vi og tanta mi. :)

07.jul.2010 @ 20:44
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/
Postet av: June

Hihi, hun så veldig fornøyd ut ja :D

07.jul.2010 @ 21:54
URL: http://iselilja.com
Postet av: Ranveig

Trivelig med storjentetur sikkert :)

Vi har og et speilreflekskamera, som jeg ikke tør (eller er veldig upraktisk) å ha med når man skal ute en svipptur, på fest o.l. Så jeg gikk til innkjøp av et lite digitalkamera for to uker siden, ikke angret et sekund

08.jul.2010 @ 10:31
URL: http://virvelvind.blogg.no
Postet av: Malin ☆

ååh, søta <3

08.jul.2010 @ 12:28
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no
Postet av: freja

åh, vill oxå.. vi har varit på grönan två ggr men första gången var jag gravid och andra gången så pushade jag barnvagn. vill åka själv ju!

16.aug.2010 @ 03:12
URL: http://stocktownstories.blogg.se

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/20296192
Blogglisten