Bisi og Mimi

Vi har fått to nye familiemedlemmer; Bisi og Mimi. Hvilke skapninger de egentlig er, vet ingen andre enn Vilja - for det er bare hun som ser de. "Bisi, kom!" sier hun når vi er ute, men det er ikke en hund. Bisi er ei stor jente på 7 år, sier Vilja. Hun har snakket om de i ca. 2 uker nå, og de blir nevnt flere ganger hver dag. Mon tro hvem de er? Noen sier at det kan være spøkelser, noen mener at barnet ser hjelperne sine, og noen mener helt enkelt at barna bare fantaserer. Én ting er "de" i hvert fall enige om, og det er at barn med usynlige venner er kreative - og det er jo intet annet enn positivt. Jeg hadde venner da jeg var i 2-årsalderen jeg også som ingen andre så; Ingas og Una. ;p

¨

Kanskje var det Bisi og Mimi som hjalp Vilja med å kle av henne både pysj og bleie natt til i går? 

Vilja sitter i fanget mitt og koser nå, og Saga sover ute på verandaen. OH MY GOD, apropos soving ute. Tror dere vi var langt unna hjerteinfarkt i går, da vi etter at Vilja hadde sovet i over to timer gløtta ut vinduet for å se om hun holdt på å våkne snart, og vogna var TOM? Roy brølte "LINN! VILJA ER BORTE!!!" og spurtet ut døren. Jeg kom etter så fort jeg kunne med Saga på armen. Men da vi rundet hjørnet utenfor inngangen her, så vi plutselig et gløtt av Vilja. Hun sto bak inngangsdøren, rimelig forvirret. Hun hadde tatt en Houdini, og kommet seg utav både seler og stramt festet myggnetting. Takk og lov at hun hadde gått for å gå inn, og ikke tuslet avgårde ut i veien eller noe. Stakkars, hun skjønte jo egentlig ikke hva hun hadde gjort galt heller - "Vijja ferdig sove.." sa hun flere ganger. Men jeg tror hun skjønte at hun absolutt ikke må klatre ut av vogna og tusle avgårde på egen hånd flere ganger!

Kommentarer:
Postet av: marita

Huff, så skummelt at Vilja kom seg ut av vogna. Godt ho ikkje gikk langt :) Det er artig med usynlige venna, Lucas og har/hadde det. Malin og Marius. Han har ikkje snakka om dei på ei stund da, så spørs om dei har reist videre :P

04.jul.2010 @ 10:38
URL: http://maritalykke.blogspot.com
Postet av: mammantiljessica

Hihi...ler av bildet.Kledd av seg i søvne,eller "vennene"har kledd av henne:)

04.jul.2010 @ 12:39
URL: http://mammantiljessica.blogg.no
Postet av: Trine Lise - Mitt liv som hjemmemamma

HUff, skummelt når sånne ting skjer jah.... Er jo så mye rart rundt i verden at man må passe på :)

Artig bilde av lillemor :)

04.jul.2010 @ 13:50
URL: http://trinesverden.com
Postet av: Liljen ~Life As it Is~

Em har en usynlig venn som heter Kininja. Kininja er ofte den som gjør alt det gale - greit å ha noen å skylde på:p Hatt Kininja i livet sitt i 2 år eller noe nå:)

05.jul.2010 @ 01:06
URL: http://liljen-lifeasitis.com
Postet av: June

Åh, så skummelt! Bra hun ikke vandret av gårde! Huff, ekkelt :/ Men haha, gøy med fantasivenner da! Lurer på om jeg hadde det, kan ikke huske det.

Svar: Hihi, vi er ganske like ja :)

05.jul.2010 @ 15:05
URL: http://iselilja.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/20214391
Blogglisten