Der dro sola

Finværet inntok Trondheim i forrigårs, og det ble en todagers bloggpause på meg, gitt. Men nå er regnet tilbake, og jeg tilbake i sofakroken. ;) Jeg og Saga er hjemme alene, og hun ligger ute og dupper litt nå. Vi har ingen planer i dag, så når hun våkner skal vi bare kose oss. ♥ Haha, hun er så teit.. Om jeg sitter i sofaen kommer hun bort og er sutrete, og om jeg setter meg på gulvet for å leke med henne, så flytter hun seg tre meter unna for å leke alene! Lille røver, som Vilja kalte henne her forleden. Hihi!


Jeg og jentene skal på middag hos mamma i ettermiddag. Jeg tenkte vi skulle dra i barnehagen litt før, slik at Saga kan leke seg litt hun og. Det er jo bare litt over en måned til hun begynner der.. Lille babyen min. ♥ Jeg gruer meg skikkelig! Jeg har sendt mail til BI for å få dato for skolestart, jeg regner med at det nok er mulighet for at Saga kan være hjemme litt lengre enn 2. august, eller eventuelt ha litt korte dager fram til jeg begynner på skolen. Håper det! Jeg skulle jo helst ønsket at hun var litt eldre, men det kan jeg jo ikke gjøre noe med. Vi får bare håpe at Vilja passer godt på henne. :)

Men nå jabber frøkna ute i vogna, så vi blogges siden! Hei og hå! 

Kommentarer:
Postet av: Mariemamma

Det går sikkert bra når hun har storesøster i nærheten :) Deilig med noen dager sol da :)

25.jun.2010 @ 20:32
URL: http://www.mariemamma.blogg.no
Postet av: Jeanita Helen

Haha, røver ja:)

Her røver lillejenta med pappaen sin. Gjør alt hun kan for å få oppmerksomheten hans. Og med det samme han ser på henne (etter mammaen har mast om at pappaen må prate med henne,se hva hun gjør osv) så snur hun seg og later som at hun ikke vet at han ser på henne. At hun liksom er helt uinteressert:P

25.jun.2010 @ 21:47
URL: http://minlillelilleblogg.blogg.no
Postet av: FatallyYours

søta <3 hun har så nydelig smil :))))

26.jun.2010 @ 11:05
URL: http://fatallyyours.blogg.no/
Postet av: rodstilk

Jeanita Helen: Haha, for ei lita lur ei!! ;p

26.jun.2010 @ 14:04
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/20003854
Blogglisten