Nart ej kattn våj!

Dere skulle sett Vilja da jeg kom for å hente henne i barnehagen i dag! Typisk at jeg hadde lagt igjen mobilen hjemme slik at jeg ikke kunne filme henne. Hun sto på baugen på sjørøverskipet de har, og sang "Hiiiiv å håååj, 'nart ej kattn våååååj! Hiiiiv å håååj!" ♥ Hun bare fortsatte med å synge når jeg snakket til henne, tullingen. Hihi! Da vi kom hjem var det taco til middag, og Vilja spiste masse! Hun har hatt god matlyst etter at hun var syk sist, det er så deilig! Hun har jo aldri vært noen storspiser, men nå hiver hun innpå. Deilig og slippe og tenke på vekta henne en stund. :)


Denne lille bollejenta har alltid vært glad i mat. ;)

Etter middagen dro jeg og jentene på besøk til moffa, med gulrøtter til hestene. Vi plukket litt blomster og Vilja løp storfornøyd rundt på gresset. Det blir enda morsommer å besøke moffa når finværet omsider kommet - jeg gleder meg! Vi dro hjem litt før seks, og da fant Roy ut at han og Vilja skulle ta seg en tur for å se på min kjære bror spille fotballkamp. Jeg og Saga nussa og lo litt, før hun etter en porsjon grøt kom hun seg i seng. ♥ Nå sover begge barna sin søteste søvn, og jeg skal finne senga jeg også. Natta!

Kommentarer:
Postet av: Mariemamma

Hehe så søtt. Sigva sang for første gang for meg i dag. Han hadde ikke teksten helt inne, men ord og bevegelser til lillepetter edderkopp. SKAL få filmet det, for det vra helt herlig :)

23.jun.2010 @ 19:55
URL: http://www.mariemamma.blogg.no
Postet av: Jeanita Helen

Blir så glad av å lese bloggen din. Du har virkelig to skjønne jenter;)

Melissa er iallefall ikke tonedøv for hun synger helt rett i melodien på en av favoritt sangene hennes:) Tekst får hun ikke til ,men melodien er helt klart der:) Blir morsomt når hun kan synge tekst (med litt feil) slik som tulla di gjør :)

24.jun.2010 @ 18:03
URL: http://minlillelilleblogg.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/19936465
Blogglisten